Dostava

  • Naročeno blago vam dostavimo preko Pošte Slovenije ali preko DPD dostavne službe.
  • Plačilo se izvrši ob prevzemu paketa, z nakazilom na bančni račun, plačilom s kreditno kartico
    ali Paypal-om.
  • Če boste izdelke naročili na delovni dan do 14 ure (DPD) oz. 15 ure (PS), jih boste prejeli že naslednji delovni dan!
  • Dostava izdelkov v skupni vrednosti nad 39,99 EUR je brezplačna!

 

DPD


DPD vam bo paket dostavil naslednji dan na vaš naslov. Dostava je možna od ponedeljka do petka. Pri naročilih v vrednosti do 39,99 EUR je dostavo potrebno doplačati v znesku 3,49 EUR, pri naročilih v vrednosti nad 39,99 EUR pa je dostava brezplačna.


Pošta Slovenije

POSTA
Pošta Slovenije vam bo paket dostavila naslednji dan na vaš naslov. Dostava je možna od ponedeljka do sobote. V primeru, da vas ne bo doma, vas paket čaka na pošti še 10 dni. V kolikor niste prejeli paketa oz. obvestila v poštni nabiralnik, najprej preverite na vaši pošti, če je vaš paket pri njih. Pri naročilih v vrednosti do 39,99 EUR je dostavo potrebno doplačati v znesku 2,99 EUR, pri naročilih v vrednosti nad 39,99 EUR pa je dostava brezplačna.

Preko položnice je za znesek računa v vrednosti do 98 EUR potrebno doplačati 1,05 EUR. Za znesek, ki je večji od 98 EUR in manjši od 501  EUR je potrebno plačati 1,07% od fakturirane vrednosti. Znesek, ki je večji od 501 EUR pa je potrebno plačati fiksno provizijo, ki znaša 5,36 EUR in je strošek plačila preko položnice, ki ga zaračuna pošta.


 

Pripravili smo znižano praznično ponudbo. Poglej danes!