NAZADNJE GLEDANI

GRENADE THERMO DETONATOR, 100 kapsul

GRENADE THERMO DETONATOR, 100 kapsul

5,0 / 5 3 komentarjev
Maščobi napovejte vojno z izdelkom Grenade Thermo Detonator!
Grenade je ekstremni termogenik, ki vsebuje cel izbor sestavin, ki dokazano premagujejo maščobo in prinašajo eksplozivno energijo.
CENA37,99 €
Točke zvestobe84

UPORABNIKI, KI SO KUPILI GRENADE THERMO DETONATOR, 100 kapsul SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPISGrenade Thermo Detonator

Grenade je znan kot najmočnejši topilec maščobe na svetu. Hitro postaja eden izmed najbolj priporočanih prehranskih dodatkov na tržišču.

Napredna termogena formula
 • Na voljo v več kot 130 državah
 • Vsebuje klinično dokazane sestavine, ki topijo maščobo
 • Pospešuje prebavo
 • Povečuje zbranost / koncentracijo
 • Traja 30% dlje kot podobni izdelkiPospešite vaš metabolizem

Med prehranskim načrtom se hitrost vašega metabolizma (število kalorij, ki jih porabite) zmanjša. Grenade Thermo Detonator lahko pospeši hitrost vaše prebave, s tem pa prinese še veliko količino energije, poleg tega pa izboljša zbranost in koncentracijo. Nasprotno od drugih izdelkov namenjenim izgubljanju telesne teže / dietnim tabletam, so energijski nivoji ohranjeni tudi med obdobji, ko je vnos v telo zmanjšan. Pospeši se vaša prebava, omogoča vam, da trenirate močneje in tako porabite več maščobe. Grenade Thermo Detonator lahko uporabljate pred vadbo, sam omogoča lažje in učinkovitejše vadbe. To je eden izmed razlogov zakaj izdelek Grenade Thermo Detonator uporablja cel svet.

Izboljšana zbranost / energijski nivoji

Zaradi edinstvene mešanice visoko kakovostnih sestavin, je Grenade močan topilec maščobe, ki zagotavlja dolgotrajno energijo, brez neprijetnih stranskih učinkov tesnobe, razdraženosti in slabega počutja. Skupaj z urejenim prehranskim in vadbenim načrtom vam bo Grenade Thermo Detonator pomagal maščobi napovedati vojno!VIDEO:Kaj je Grenade Thermo Detonator?

Grenade je revolucionarni termogenik in odlično sredstvo za motivacijo. Ker je primeren za moške in za ženske, Grenade postaja najpopularnejši dodatek za fitnes navdušence po vsem svetu. Tako rekreacijski športniki, kot tudi profesionalni športniki hvalijo rezultate izdelka Grenade, ki je odličen nadzorovalec telesne teže in energetik. Kadar ga boste uporabljali skupaj z natančno izdelanim prehranskim in vadbenim načrtom, bo Grenade izboljšal vaše energijske nivoje, pretvoril maščobo v energijo in vam pomagal doseči telo kakršno ste si vedno želeli.

Grenade Thermo Detonator je izdelek namenjen izgubljanju maščobe, ki združuje znanstveno raziskane sestavine, ki so ustvarjene, da vplivajo na telesno maščobo in ohranijo maksimalno enakomerno mišično maso. Če ste profesionalni športnik, sigurno ne želite, da bi vas odvečna maščoba upočasnjevala (ali vplivala na vaš izgled) in zagotovo si ne želite, da bi izgubili mišice za katere ste tako trdno garali.

Očitno je, da želite ohraniti svoje trdo prigarane mišice, izboljšati vašo energijsko zmogljivost in porabiti odvečno maščobo! In točno je to je filozofija, ki stoji za izdelkom Grenade Thermo Detonator ... ''napovedati vojno maščobi'' ne mišicam!

Grenade združuje le močne sestavine, ki so najvišje kvalitete, in so ustvarjene za namenom, da pospešijo hitrost vaše prebave in zmanjšajo vaš apetit brez, da bi ob tem povzročale stranske učinke (kar je pogost pojav pri drugih podobnih izdelkih). Grenade prinaša enakomerno sproščanje energijske zbranosti, brez, da bi se po končanem učinku počutili izmučeni. Sestavine v izdelku Grenade so le najučinkovitejše. Posamezniki, ki se spoznajo na topilce maščobe, vedo da je za doseg rezultatov nujno potreben pravilen signal, ki stimulira hormon norepinefrin, ki je najpomembnejši hormon, ki podpira oksidacijo maščob v telesu (maščobo pretvarja v energijo). Prav tako je potrebno poslati signale do možganov, da premagamo lakoto. Grenade je bil ustvarjen, da stori oboje istočasno, zraven pa izboljša mentalno in fizično zmogljivost. In to brez vseh neprijetnih stranskih učinkov. Če torej želite najmočnejše odmerke najbolj učinkovitega topilca maščob skupaj z enakomerno količino energije in zbranosti, želite pa obdržati vaše trdo prigarane mišice, ni noben izdelek primernejši za vas kot Grenade Thermo Detonator.

Kako deluje

Grenade Thermo Detonator je izdelek, ki nadzoruje telesno težo, ki se odlično sklada z vašim prehranskim načrtom, ki vsebuje veliko beljakovin in malo kalorij. Skupaj z redno vadbo boste maščobi ''napovedali vojno''!

Grenade združuje le najkvalitetnejše, najmočnejše sestavine, ki pomagajo podpreti hitrost prebave in uravnavajo vaš apetit. Z masivno količino 500mg izvlečka zelenega čaja na odmerek, vas Grenade napolni z največjo dozo te priznane sestavine. Pazljivo pripravljen izvleček zelenega čaja vsebuje določene molekule imenovane ''katehini'' - to so kemični polifenoli, ki imajo dokazane pozitivne učinke na telesno težo in obseg, so tudi močni antioksidanti in pozitivno vplivajo na splošno zdravje.

Še posebej zanimiv je katehin je epigalokatehin galat, ki je bil obširno klinično raziskan v mnogih znanstvenih študijah in je najbrž najpomembnejša legalna naravna molekula v vojni proti maščobi.Grenade ne varčuje z dragimi, visokokvalitetnimi sestavinami, ampak vsebuje najvišjo količino pomarančne lupine kar je lahko najdete na tržišču! Zakaj bi uporabljali le ščepec učinkovitih sestavin, če lahko rezultate dosežete hitreje s pravo dozo? Polnih 420mg pomaranče - znane tudi kot Citrus Aurantium, ki vsebuje naraven sinefrin in oktopamin - se nahaja v enem samem odmerku. Sinefrin in oktopamin imata nežne učinke na hormon norepinefrin (med drugimi) in ta je znan po tem, da je najpomembnejši hormon v telesu, ki podpira oksidacijo maščobe in jo pretvarja v energijo.Izdelku je dodan tudi brezvodni kofein, zaradi svoje dobro znane lastnosti, da ločuje maščobo od maščobnih celic, in tako dovoljuje, da se porabi kot energija.

Cayenne je izvleček posebne vrste pekoče paprike, ki ima lastnost, da učinkuje na občutke nastajanja toplote v telesu, dodana je tudi esencialna aminokislina fenilalanin, saj podpira delovanje ščitnice, ki uravnava delovanje prebave. Kot zadnji je dodan še izvleček zelene kave, ki vsebuje vrsto aktivnih delov, kot je na primer klorogenska kislina, ki tudi podpira nadzorovanje telesne teže.

Verjamemo, da je zaradi svoje formule Grenade močan kot je le lahko, ob tem pa je vseeno klasificiran kot prehranski dodatek in to brez prečkanja meje, ki jo prestopijo drugi izdelki, ki imajo doping učinke. Če torej želite le največje in najmočnejše količine najbolj pomembnih sestavin za izgubo telesne teže, in vse to v enem izdelku, je Grenade najboljši izdelek, ki napoveduje vojno proti maščobam!Grenade Thermo Detonator - opis sestavin

Izvleček zelenega čaja (80% polifenoli, 45% epigalokatehin galat, epikatehin)

Zeleni čaj, kljub svojemu skromnemu imenu navkljub, vsebuje nekatere aktivne polifenole, za katere so že večkrat dokazali, da imajo občutne vplive na telesne funkcije, vključno z izgubljanjem maščobe, izboljšanjem zmogljivosti, ima pa tudi vplive na celično oksidacijo, saj je oksidant. Še posebej zanimiv je katehin je epigalokatehin galat, ki je bil obširno klinično raziskan v mnogih znanstvenih študijah in je najbrž najpomembnejša legalna naravna molekula v vojni proti maščobi. Posebna sestavina v zelenem čaju je bila uporabljena v izdelku Grenade Thermo Detonator, ki optimizira nivoje te spojine.

Izvleček pomaranče (sinefrin, oktomapin, N-metiltiramin, tiramin, hordenin)

Ta sestavina je še en po meri narejen izvleček, poznan tudi kot citrus aurantium. Glavna sestavina tega izvlečka je sinefrin, ki je simpatikomimetičen, kar pomeni, da stimulira hormone, ki so del procesa pretvarjanja in oksidacije (topljene) maščob v energijo in dokazano pospešuje lipolizo (razgradnjo maščob).

N-metiltiramin in tiramin imata zmožnost, da sproščata kateholamine, ki so najmočnejši hormoni, ki topijo maščobo v človeškem telesu. Oktopamin N-metilira s sinefrinom in ima tudi zmožnost, da stimulira razgradnjo maščob.

Brezvodni kofein (1,3,7-trimetilksantin)

Brezvodni kofein je ksantin alkaloid, ki je v znanstveni literaturi dobro poznan po tem, da mobilizira maščobo iz maščobnega tkiva in, da povečuje proces topljenja maščobe.

Izvleček semen grenivke (6,7 - dihidroksbergamotin)

Izvleček semen grenivke, dihidroksbergamotin, je znan po tem, da podaljšuje učinke različnih spojin, ki so vključene v proces topljenja maščobe.

Capsicum Annuum (kapsaicin)

Veljavni znanstveniki so izvedli veliko raziskav na temo naravnih sestavin, ki vsebujejo kapsaicin in so prepričani, da lahko tako povišajo nastajanje energije in oksidacijo maščob (topljenje maščob), tako, da zmanjšajo enačbo energijskega ravnovesja. Zaradi tega seveda lahko pričakujete znižane nivoje maščobe v telesu.

Evodiamin (evodia fructus izvleček)

Znanstvena literatura opisuje evodio fructus kot ''vročo naravno'' zelišče. Evodiamin je trenutno na intenzivni preiskavi zaradi njegovih termogenskih, ''proti debelostnih'' učinkov, in zaradi sposobnosti, da zavira apetit. Ti učinki dovoljujejo povečano topljenje maščob in kurjenje kalorij z znižano željo po hrani.

Yohimbe izvleček (yohimbine)

Tradicionalno ga uporabljajo kot afrodizijak, yohimbine povečuje pretvarjanje maščob in izloča hormone, ki so potrebni za maščobni metabolizem. Yohimbine svoje učinke dosega tako, da blokira alfa-2 adrenoreceptor, kar podaljša metabolizem nnorepinefrina - najmočnejšega hormona v telesu, ki topi maščobo.

Ketoni maline

Ketoni maline delujejo podobno kot kapsaicin in evodia in jih preučujejo tudi zaradi njihove zmožnosti, da preprečujejo kopičenje maščobe pri glodavcih, ki jih krmijo z veliko maščobe.

Fenilalanin (2-amino-3-fenilpropanoična kislina)

Ta aminokislina lahko pomaga pri dvigovanju nivojev hormona holekistokinina, ki zavira apetit in tudi izboljšuje boljše razpoloženje in zbranost med vadbo.

Izvleček kakavovih semen (metilksantini, flavanoli)

Poleg podpore pri boljšem pretoku krvi in njegovem antioksidantnem učinku, kakavovi flavanoli tudi izboljšujejo parametre, ki so povezani z delovanjem inzulina, ki lahko vpliva na metabolni sindrom in debelost.

B-fenetilamin HCl (B-PEA)

Fenetilamin je neposredno vključen v sproščanje ne le norepinefrina (za katerega je že znano, da ima učinke pomembne za topljenje maščobe) ampak tudi dopamina. Višji nivoji dopamina so povezani z izboljšanim počutjem in koncentracijo.

Coleus Forskohlii (forskolin)

Forskolin ima neposreden vpliv na adenilat ciklazo. Ta encim aktivira drugi posrednik imenovan cAMP, ki pospešuje razgradnjo maščobe v maščobnih celicah. To je bilo dokazano tako pri ljudeh, kot pri živalih. Študije so tudi pokazale, da znižuje maščobne nivoje pri odraslih ljudeh.

Yerba Mate (kofein, teobromin in teofilin)

To je najljubša energijska pijača mnogih prebivalcev Južne Amerike, ki jo uživajo kot kavo. Naravno ima visoke nivoje ksantin stimulansov, ki lahko povišajo hitrost metabolizma in imajo druge splošne učinke stimulansov.

DMAE (dimetilaminoetanol)

Ta organska molekula je najbolj znana po svojih učinkih na pozornost in razpoloženje in lahko pospeši delovanje nevrotransmiterjev v telesu.

Grenade Thermo Detonator pogosta vprašanja

Kdaj in kako naj uporabljam Grenade?

Sledite navodilom na pakiranju. Vzemite en odmerek (2 kapsuli) izdelka Grenade z velikim kozarcem vode, takoj ko se zjutraj zbudite (idealno vsaj 30 minut pred zajtrkom). Drugi odmerek vzemite 30 minut pred kosilom.


Med dnevi, ko trenirate, če trenirate pred kosilom, vzemite odmerek izdelka Grenade, kot ponavadi. Če trenirate po kosilu, vzemite drugi odmerek 30 minut pred vašo vadbo.

Grenade vpliva na zmanjšanje apetita, in če ga boste jemali 30 minut pred obroki, boste bolj premišljeno jedli. Če ga vzamete 30 minut do 3½ ur pred treningom, bo Grenade izboljšal vašo vadbeno zmogljivost in povečal porabo maščobe za gorivo.

OPOZORILO: Če trenirate med obdobjem 5 ur pred spanjem, potem priporočamo, da vaš odmerek vzamete vsaj 5 ur preden greste spat, tako da ne bo motil vašega spanca. Grenade ohrani svoje pozitivne učinke na vadbeno zmogljivost in topljenje maščobe tudi, če ga vzamete v obdobju 3 ½ ur pred začetkom vaše vadbe.

OPOZORILO: Prvih nekaj dni vzemite le eno kapsulo, dvakrat dnevno, da dosežete toleranco na izdelek. Potem, če boste začutili, da bi radi dosegli poln učinek, vzemite 2 kapsuli, dvakrat dnevno. Grenade izdelka ne uporabljajte, če se ne počutite dobro.

Kakšen je najboljši prehranski načrt, da bo zagotovil najboljše rezultate izdelka Grenade?

Na srečo vam Grenade ne pomaga le topiti maščobe in skrbeti za energijo, ampak tudi pomaga zmanjševati vašo željo po nezdravi hrani, in vam tako omogoča, da se držite prehranskega načrta.

Za najboljše rezultate pri boju z maščobo, odstranite vse sladkorje iz vašega jedilnika in zmanjšajte količino ogljikovih hidratov iz škroba (torej jejte manj kruha, testenin, krompirja, riža, koruze, itd). Jejte tudi kvalitetne beljakovine v vsakem obroku in prigrizku (kot so ribe, piščanec, jajca in beljakovinski dodatki).

Za še večje zmanjšanje lakote in za splošno zdravje in delovanje črevesja, jejte veliko zelenjave, ki ne vsebuje škroba.

Lahko uporabljam Grenade skupaj s sirotkinimi beljakovinami?

Ja, brez problema lahko uporabljate Grenade v kombinaciji s sirotkinimi beljakovinami. Sirotkine beljakovine so skrbno pripravljena visoko beljakovinska hrana.

Lahko jemljem Grenade z drugimi dodatki?

Grenade lahko jemljete z večino drugih dodatkov, ki ne vsebujejo kofeina ali drugih stimulansov.

Lahko uporabljam Grenade, če imam visok krvni pritisk?

Če imate diagnosticiran visok krvni tlak in/ali jemljete zdravila za zniževanje krvnega tlaka, potem vam seveda svetujemo, da se pogovorite z vašim zdravnikom preden začnete uporabljati kakršenkoli prehranski dodatek, vključno z izdelkom Grenade.

Grenade vsebuje kofein - podoben odmerek kot močna skodelica kave - kar lahko poviša krvni tlak.).

Grenade vsebuje tudi izvleček pomarančne lupine, in v mnogih študijah so dokazali, da zvišuje krvni tlak.

Pomembno je, da če ne pijete kave ali pravega čaja, ali če ste občutljivi na kofein, da se strogo držite navodil in prve dni vzamete le eno kapsulo, da dosežete toleranco.

Lahko jemljem Grenade, če imam probleme s ščitnico?

Čeprav so vse sestavine v izdelku Grenade naravne in varne, ima izdelek učinke na hitrost prebave in verjetno tudi na druge vidike metabolizma, ki imajo lahko povezavo z zdravili, ki jih jemljete za ščitnico. Priporočamo vam, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom.

Lahko bolniki s sladkorno boleznijo jemljejo Grenade?

Če ste bili diagnosticirani z diabetesom/sladkorno boleznijo in/ali jemljete predpisana zdravila, vam močno priporočamo, da se pred uporabo posvetujte z zdravnikom pred uporabo kakršnihkoli prehranskih dodatkov, vključno z izdelkom Grenade.

Ključna sestavina v izdelku Grenade lahko poviša učinek inzulina na krvni sladkor, in to lahko vpliva na energijske nivoje pri diabetikih. Druge sestavine imajo lahko nekatere učinke na krvni sladkor in lahko vplivajo na zdravila.

Lahko uporabljam Grenade, če jemljem zdravila?

Če jemljete zdravila, vam tako kot pri vseh ostalih prehranskih dodatkih, večjih spremembah prehranskega načrta, ali vadbenega načrta, priporočamo, da se pred uporabo vedno posvetujte z zdravnikom.

Lahko tudi ženske uporabljajo izdelek Grenade?

Grenade deluje enako tako pri moških kot pri ženskah. Če pa ste noseči ali dojite, vam uporabo izdelka Grenade odsvetujemo.

Je vadba potrebna, če jemljem Grenade?

Vadba bo pospešila rezultate izgubljanja maščobe, če jemljete Grenade ali ne. Vendar je izguba telesne teže mogoča tudi brez vadbe. Močno vam priporočamo, da se držite učinkovitega prehranskega načrta in tako dosežete odlične rezultate. Na srečo, Grenade vpliva na zmanjšan apetit in zmanjšuje željo po sladkem.

Kdaj bodo opazni prvi rezultati uporabe izdelka Grenade?

Kako hitro bodo opazni rezultati uporabe je odvisno od tega kako se vaše telo odzove na Grenade, koliko maščobe morate izgubiti in kakšen je vaš prehranski in vadbeni program. Grenade ne le podpira pospešeno prebavo, tako da lahko porabite več maščobe in kalorij, ampak tudi zmanjšuje apetit, tako da lahko bolj preudarno jeste. Za hitrejše rezultate vam močno priporočamo, da se držite učinkovite diete.

Seveda bo tudi vadba pospešila proces izgubljanja odvečne telesne teže. Mnogi opazijo rezultate že v prvem tednu, torej je dobro, da se tehtate enkrat tedensko, zjutraj na isti dan v tednu.

Kako dolgo lahko uporabljam Grenade?

Priporočamo, da po 6 do 8 tednih redne uporabe izdelka Grenade naredite dvotedenski premor. Ko boste dosegli vašo želeno težo, lahko prenehate z uporabo, ali pa ga uporabljate, ko boste želeli biti malo vitkejši (pred poletjem, posebna priložnost ali pred počitnicami). Nekateri posamezniki ga uporabljajo pred vadbo, da pospešijo topljenje maščob, izboljšajo zmogljivost, intenzivnost in zbranost.

Igram tekmovalne športe, lahko uporabljam Grenade, če se bliža doping test?

Odvisno od vaše športne organizacije, je možno, da zaradi uporabe izdelka Grenade dobite pozitiven test oz. lažno pozitiven. Grenade vsebuje pomarančo, ki vsebuje sledi naravnega amina imenovanega oktopamin. Ta molekula je prepovedana s strani W.A.D.A. Nekatere športne organizacije imajo lahko bolj stroge protokole in prepovedane tudi druge sestavine. Vsi registrirani športniki naj se posvetujejo s svojimi trenerji, preden začnejo uporabljati izdelek Grenade.
Product

Termogeniki omogočajo hitrejše izgorevanje maščob in pomagajo pri izgubi telesne teže.

1

Pospešujejo proces termogeneze.

2

Pospešujejo telesno presnovo in povečajo dnevno porabo kalorij.

3

Zavirajo tek in zmanjšujejo občutek lakote.

4

Tovrstni izdelki vsebujejo visok delež kofeina, zato morate vnos kofeina iz drugih virov (kava, energijski napitki) omejiti.

5

Uporabo tovrstnih izdelkov se odsvetuje mlajšim od 18. let ter ljudem z visokim pritiskom in/ali motnjo v delovanju ščitnice.

6

V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, se pred uporabo priporoča posvet z osebnim zdravnikom.

Termogeniki so v kombinaciji z urejeno prehrano in redno telesno aktivnostjo zelo učinkoviti.

HRANILNE VREDNOSTI

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI
Lipe

meni osebno najbolši fatburnerji!

Priporočam nakup
Ocena komentarja
+2
-0
2
cresh

Bral reviews pa ga niso ful pohvalil. Probi pa boš vidu. Cena ni prehuda.

Ocena komentarja
0
-0
0
WNBanimal
WNBanimal

Je že ker sprobo tole zadevo? :)

Ocena komentarja
0
-0
0
PRIKAŽI NASLEDNJIH 3 KOMENTARJEV [3 od 3]
Lipe

meni osebno najbolši fatburnerji!

Priporočam nakup
Ocena komentarja
+2
-0
2
cresh

Bral reviews pa ga niso ful pohvalil. Probi pa boš vidu. Cena ni prehuda.

Ocena komentarja
0
-0
0
WNBanimal
WNBanimal

Je že ker sprobo tole zadevo? :)

Ocena komentarja
0
-0
0
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [3 od 3]

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Za potrebe naše spletne strani/trgovine uporabljamo SEJNE PIŠKOTKE. Ti so nujni za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin ter poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotki se izbrišejo, ko uporabnik odide s spletne strani. Preberi več
nastavitve Potrdi