NAZADNJE GLEDANI

NUTREX LIPO 6X V2, 120 kapsul

NUTREX LIPO 6X V2, 120 kapsul

5,0 / 5 0 komentarjev
Večfazna tehnologija!
Nov standard na področju topljenja maščobe!
 
CENA37,99 €
Točke zvestobe85

UPORABNIKI, KI SO KUPILI NUTREX LIPO 6X V2, 120 kapsul SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPIS

 

LIPO-6X je napreden topilec maščobe, ki vsebuje novo in edinstveno "liquid MULTI-PHASE" tehnologijo. Ta edinstvena večfazna tehnologija omogoča kontrolirano sproščanje sestavin znotraj kapsule. To pomeni, da je LIPO-6X topilec maščobe, ki ima več faz sproščanja, tako pospešenega kot tudi upočasnjenega.

 

FAZA #1: POSPEŠENO SPOROČANJE

Zunanji del kapsule izdelka LIPO-6X zagotavlja hitro absorpcijo sestavin, ki topijo maščobo in zagotavljajo več energije. Le nekaj minut po zaužitju izdelka LIPO-6X boste začutili njegove učinke.

 

FAZA #2: NADZOROVAN IN PODALJŠAN ČAS SPROŠČANJA V NOTANJOSTI KAPSULE

Za razliko od drugih formul podobnih izdelkov, katerih učinki hitro pridejo in grejo, LIPO-6X učinkuje dlje časa. Nekatere sestavine so bile skrbno izbrane in vstavljene v ločeno kapsulo, ki se nahaja znotraj liquid kapsule. Zaradi tega je mogoče nadzorovati hitrost absorpcije. To močno podaljša čas aktivnosti teh sestavin, kar pomeni, da LIPO-6X deluje dlje.

 

LIPO-6X je prvi topilec maščobe, ki ponuja hitrost in trajanje. Hitro in pospešeno delovanje njegovih učinkov, združeno z nadzorovanim in podaljšanim sproščanjem, vam zagotavljata optimalne rezultate. Poleg tega LIPO-6X vsebuje le naravne rastlinske sestavine.Sinefrin HCL (20mg)

Sinefrin aktivira beta-3 adreno-receptorje, kar sproži lipolizo uin termogenezo in tako povečuje nivoje norepinefrina. Ko zaužijete sinefrin pred vadbo, pospešite razkroj maščobe, ki se posledično spremeni v energijo. Poleg tega ima sinefrin tudi ugodne učinke na mišice, saj vaše telo dobiva energijo iz telesne maščobe, mišice pa niso preobremenjene. Sinefrin vpliva tudi na apetit, zaradi česar je idealna sestavina za vse, ki se držijo nizko energijske oz. nizko kalorične diete.

Yohimbine HCL (3mg)

Yohimbine je ravno prava sestavina za termogenski učinek LIPO-6X, saj podpira lipolizo, topljenje shranjene maščobe. Yohimbine deluje tako, da blokira alfa-2 receptorje. Blokiranje le-teh je pomembno za izgubo maščobe, saj poveča pretok krvi v maščobnem tkivu, kar posledično pomaga znižati hitrost nalaganja maščob na teh območjih.

Sintetični Acacia Rigidula Mimicking kompleks (100mg)

Acacia Rigidula je redka naravna sestavina, ki je zgrajena iz več različnih alkaloidov (aktivnih delov) . Najmočnejši in najpomembnejši alkaloid v Acacia Rigidula je feniletilamin. Feniletilamin je zelo neoporečen stimulans. Poleg vsega ima tudi zmožnost pospeševanja metabolizma in povzroča močan termogenski učinek, ko spreminja maščobo v toploto oz. energijo. Acacia Rigidulo velja za eno ključnih sestavin na področju topljenja maščobe.


Feniletilamin HCL/N-Metil-B-feniletilamin

Ta sintetična kombinacija je ustvarjena z namenom, da posnema učinke naravne Acacia Rigidula. Feniletilamin je učinkovit in zelo čist stimulans centralnega živčnega sistema, pa tudi izboljševalec razpoloženja. Podpira vaš metabolizem in optimizira pretvarjanje shranjene maščobe v energijo.

Tiramin HCL

Tiramin je dopolnilna sestavina, ki še dodatno vpliva na termogenezo in pripravi še tistih nekaj dodatnih kalorij k temu, da se pokurijo. Tiramin povzroči sproščanje norepinefrina, zvišuje hitrost metabolizma in uravnava porabo energije.

Hordenin

Hordenin ima tudi to zmožnost, da osvobodi norepinefrin, ki je shranjen v vašem telesu in tako pospešuje metabolizem in podpira topljenje neželene telesne maščobe.

Kofein USP (200mg)

Kofein je s svojo zmožnostjo, da optimizira krčenje skeletnih mišic,  učinkovit tudi pri povečanju moči in boljši vzdržljivosti. Poleg tega, da vam omogoča, da trenirate dlje, tudi pospeši vaš metabolizem, rezultat pa je znižana telesna teža. Kofein izboljšuje pozornost in doprinaša k boljšemu razpoloženju. Med vašo vadbo boste bolj osredotočeni in lažje se boste spopadali z utrujenostjo. V izdelku boste našli le popolnoma čisto in sintetično obliko kofeina za maksimalno učinkovitost.

Sintetični 99% gugulsteroni Z&E 1:1 (20mg)

E- in Z-gugulsteroni so bioaktivne spojine gugula (Commiphora Mukul). Gugulsteroni imajo sposobnost pospešiti vaš metabolizem, tako da povečajo splošno aktivnost hormonov, ki jih proizvaja ščitnica. Poseben vpliv imajo na hormon triiodotironin (T3), ki uravnava delovanje ščitnice.


LIPO-6X  je namenjen resnim športnikom, ki želijo ultimativno izklesano telo. Zaradi močnih sestavin je potrebna pazljivost pri uporabi. Priporočenega dnevnega odmerka nikoli ne prekoračite.

Product

Termogeniki omogočajo hitrejše izgorevanje maščob in pomagajo pri izgubi telesne teže.

1

Pospešujejo proces termogeneze.

2

Pospešujejo telesno presnovo in povečajo dnevno porabo kalorij.

3

Zavirajo tek in zmanjšujejo občutek lakote.

4

Tovrstni izdelki vsebujejo visok delež kofeina, zato morate vnos kofeina iz drugih virov (kava, energijski napitki) omejiti.

5

Uporabo tovrstnih izdelkov se odsvetuje mlajšim od 18. let ter ljudem z visokim pritiskom in/ali motnjo v delovanju ščitnice.

6

V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, se pred uporabo priporoča posvet z osebnim zdravnikom.

Termogeniki so v kombinaciji z urejeno prehrano in redno telesno aktivnostjo zelo učinkoviti.

HRANILNE VREDNOSTI

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Preberi več
nastavitve Potrdi