NAZADNJE GLEDANI

PHARMAFREAK RIPPED FREAK, 60 kapsul

PHARMAFREAK RIPPED FREAK, 60 kapsul

1,0 / 5 14 komentarjev
RIPPED FREAK hibridna formula se loti vseh glavnih mehanizmov, ki so povezani z izgorevanjem maščob, ter vsebuje popolnoma nove, še nikoli videne fat-burning sestavine.
 
CENA27,99 €
Točke zvestobe61

UPORABNIKI, KI SO KUPILI PHARMAFREAK RIPPED FREAK, 60 kapsul SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPIS

Prvi hibridni fat burner na svetu!

Novi RIPPED FREAK je prvi in edini hibridni fat burner na svetu! RIPPED FREAK hibridna formula vključuje vse pomembnejše mehanizme, ki so povezani z izgubljanjem maščob, in so jih razvili znanstveniki in strokovnjaki po svetu, ter vsebuje popolnoma nove sestavine, znane tudi kot "Hybrid Lipolytic Compounds".

 

"Hybrid Compound" je izraz, ki ga je iznašla naša farmacevtska ekipa. Hibrid je definiran kot naravna spojina, ki je bila organsko spremenjena ali sintetizirana za doseg boljših rezultatov! RIPPED FREAK formula združuje vse ključne sestavine za kurjenje maščob, vključno z metil gelat estrom, ki ga v farmacevtski industriji uporabljajo za podaljševanje življenske dobe celic. Našim kemikom je uspelo odkriti te nove hibridne spojine, in ustvarili so RIPPED FREAK, najmočnejšo fat-burner formulo, ki je na voljo.Metil galat estri - najnovejša inovacija na področju fat-burnerjev!

Težko je slediti novostim, saj je opravljenih toliko novih raziskav čez vse leto. Če je vaš cilj razviti izklesano telo, potem vam pravi dodatki lahko veliko pomagajo pri izgubi maščob. Torej, katere so tiste najučinkovitejše fat-burning spojine, ki so na voljo na tržišču? Najnovejša raziskava je pokazala, da so to na novo ustvarjene sestavine imenovane "hybrid lipolytic compounds." Najbrž vas zanima, kaj za vraga so ti "hybrid lipolytic compounds" in kako vam bodo pomagali pri izgubi maščobe? Torej, le preberite naprej, in izvedeli boste več o tej najnovejši inovaciji na področju fat-burnerjev!

 

Kaj točno so hibridne spojine?

"Hibridna spojina" je izraz, ki ga je iznašla vodilna ekipa farmacevtov in organskih kemikov, ki so zaposleni v industji športne prehrane. Hibrid je spojina, ki izvira iz narave, vendar je bila organsko spremenjena ali sintetizirana, da bi postala še močnejša in efektivnejša. Prvi razred hibridnih spojin, je sestavina, ki pripomore k izgubi maščob in je znana kot metil galat ester. Ko je združena z ostalimi vsebinami, pokaže metil galat ester kar nekaj ključnih prednosti!

 

Podrobnejši pogled v metil galat ester

Metil galat ester povečuje učinkovitost ostalih sestavin na dva edinstvena načina, (1) izboljša njihov biološko sestavo in (2) podaljša njihovo življensko dobo v našem telesu. Torej, če dodamo metil galat ester spojinam, ki pripomorejo k izgorevanju maščobe, potem se njihov učinek močno poveča. Povedano drugače, spojina ima boljšo sposobnost prebijanja skozi maščobne membrane. Ker so biološke membrane vseh celic v človekovem telesu iz maščob, metil galat ester povišuje vpojnost sestavin v ciljne celice, kar pa se pokaže kot učinkovitejša izguba maščobe!

 

RIPPED FREAK - prvi hibridni fat burner na svetu!

PharmaFreak Technologies Inc. je prva družba na svetu, ki je predstavila "hybrid lipolytic compounds" na tržišče v obliki RIPPED FREAK-a. Ekipa PharmaFreak R&D je prva, ki je odkrila koristi metil galat estra in ga združila s ključnimi spojinami, ki pripomorejo k izgorevanju maščob, te pa lahko najdemo le v RIPPED FREAK formuli! Povrh vsega, RIPPED FREAK formula prav tako vsebuje pet na novo odkritih denaturiranih derivatov, ki jih najdemo v ekstraktu zelenega čaja. Kot smo že razložili, metilne skupine povečujejo prodornost skozi maščobne membrane in vpojnost v ciljne celice.

 

Zdaj, ko poznate najnovejše raziskave o teh edinstvenih hibridnih spojinah, jih boste zagotovo želeli vključiti v vašo prehrano in se skupaj z njimi borili proti maščobi. Vendar ne pozabite, RIPPED FREAK je edini izdelek na tržišču, ki vsebuje etil galat ester, naj vas poceni imitacije ne zavedejo! Poskusite RIPPED FREAK. Po enem samem odmerku, boste hitro opazili, kako močen je v resnici!

 

POGOSTA VPRAŠANJA1. KAKO RIPPED FREAK DELUJE?

RIPPED FREAK je neverjetno močna formula, ki vpliva na izgorevanje maščobe s tem, da zvišuje nivoje dveh najmočnejših fat-burning hormonov, adrenalina in noradrenalina. RIPPED FREAK ne samo, da vpliva na izločanje adrenalina in noradrenalina, vendar tudi preprečuje prezgodnji razkroj le-teh. Končni rezultat pa je maksimalna zmožnost telesa pri kurjenju maščob.

RIPPED FREAK formula prav tako vsebuje metil galat ester, ki je pogosto rabljen v farmacevtski industriji. Metil galat ester poveča vpojnost sestavin skozi biološke membrane, kar omogoča daljšo življensko dobo RIPPED FREAK spojin v telesu. Zato potrebujete le eno kapsulo RIPPED FREAK-a, kajti te edinstvene sestavine omogočajo dolgotrajen fat-burning učinek in ostanjeo v telesu cel dan!

 

2. KAKO UPORABLJATI RIPPED FREAK?

Vzemite 1 odmerek RIPPED FREAK-a (1 kapsula) z 250 ml vode dvakrat dnevno na prazen želodec, vsaj 30 minut pred obrokom. Vaš prvi odmerek RIPPED FREAK-a (1 kapsula) vzemite takoj, ko se zbudite, 30 minut pred zajtrkom, vaš drugi odmerek (1 kapsula) pa vzmetie sredi popoldneva. Ko trenirate, vzemite 1 kapsulo 30-60 minut pred vadbo.

Opozorilo: Na začetku začnite s samo 1 kapsulo dnevno, takoj ko se zbudite. Nikoli ne prekoračite priporočenega odmerka! Spijte vsaj 2-3 litre vode na dan. Za optimalne rezultate, združite RIPPED FREAK z zdravo prehrano in telesno aktivnostjo.3. JE RIPPED FREAK POTREBNO JEMATI CIKLIČNO?

RIPPED FREAK lahko zapored jemljete 8-12 tednov. Po tem času, naredite 2-4 tedne premora. Na primer: 8 tednov JA, naslednja 2 tedna NE - ali - 12 tednov JA, naslednje 4 tedne NE.

 

4. LAHKO RIPPED FREAK JEMLJEM V KOMBINACIJI Z DRUGIMI DODATKI?

Ja. RIPPED FREAK se lahko jemlje v kombinaciji z drugimi prehranskimi dodatki. Mnogi bodybuildreji in ostali športniki združujejo RIPPED FREAK s TEST FREAK-om, ki je najmočnješi pospeševalec testosterona na svetu!

 

5. ALI LAHKO RIPPED FREAK POVZROČI UPAD ENERGIJE?

Ne! Metil galat ester, ki ga najdemo v RIPPED FREAK formuli učinkuje naravno, zato uporabniki ne bodo občutili upada energije, kar se pogosto zgodi z ostalimi fat-burner izdelki. Ravno nasprotno, uporabniki RIPPED FREAK-a imajo uravnovešen nivo energije in kurjenja maščob 8 do 12 ur!

 

6. POLEG IZGOREVANJA MAŠČOB, ALI IMA UPORABA RIPPED FREAK-a ŠE KATERE DRUGE PREDNOSTI IN KORISTI?

Ja! Mnogi športniki in bodybuilderji uporabljajo RIPPED FREAK za povečanje moči, zmogljivosti, intenzivnosti in vzdržljivosti. Po samo enem odmerku RIPPED FREAK-a mnogi uporabniki doživijo do 40% višjo mišično zmogljivost in vzdržljivost!

 

 

Video:

 

Product

Termogeniki omogočajo hitrejše izgorevanje maščob in pomagajo pri izgubi telesne teže.

1

Pospešujejo proces termogeneze.

2

Pospešujejo telesno presnovo in povečajo dnevno porabo kalorij.

3

Zavirajo tek in zmanjšujejo občutek lakote.

4

Tovrstni izdelki vsebujejo visok delež kofeina, zato morate vnos kofeina iz drugih virov (kava, energijski napitki) omejiti.

5

Uporabo tovrstnih izdelkov se odsvetuje mlajšim od 18. let ter ljudem z visokim pritiskom in/ali motnjo v delovanju ščitnice.

6

V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, se pred uporabo priporoča posvet z osebnim zdravnikom.

Termogeniki so v kombinaciji z urejeno prehrano in redno telesno aktivnostjo zelo učinkoviti.

HRANILNE VREDNOSTI

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI
Proteinko

HAHAHAHAHAHA najbolj smešno je ko bereš PharmaFreak-ove opise izdelkov,vsak izdelek je BREZ DVOME najboljši na tržišču!

Ocena komentarja
+9
-0
9
gym king

a to dela? in kdaj morm uzed?

Ocena komentarja
0
-0
0
The Ace

Zakaj bi to jemal, če si na masi? To jemleš, ko si na definiciji pa se pucaš. Na masi to nima smisla jemat.

Ocena komentarja
0
-0
0
slovenac

mene pa zanima če to laho jem medtem ko delam na masi??

Ocena komentarja
+1
-0
1
Dej neki nase in ne vse vase!

A mi lahko povete, kak velike so kapsule in če se jih da narazen vzet in strosit prašek ven. Ker moja ima namreč problem požret bol velke tablete :D

Ocena komentarja
-1
-1
0
JeFit

Vsak dodatek k prehrani je dobrodošu in ne škodi ( razn če ste nosečnica al pa kej taekga sj vete )

Ocena komentarja
+2
-1
3
Arnold_fan

Folk trenerite, prehranjujte se zdravo in ne pozabte na te dodatke ;).... nevem zakaj zastrupljevalce Jaran????

Ocena komentarja
+3
-2
5
Jaran

Folk trenerite, prehranjujte se zdravo in pozabite na te zastrupljevalce in dodatke. Lp

Ocena komentarja
-8
-12
4
Slaviša

Js bi rabu nekaj za kurit maščobo med treningom, pa me zanima, če je to to? Nebi pa rad da mi zmanjšuje apetit. Je to pol zame? Čene kaj mi svetujete?

Ocena komentarja
0
-0
0
MeeCho

Moje izkušnje oz. izkušnje moje punce so, da dejansko malo pomaga ... ona je redno trenirala, malo pazla kaj je (manjši vnos kcal in sirotkine beljakovine po treningu) in uporabljala ta fat burner ... Mislim da ta fat burner je pomagal skurit malo dodatne maščobe seveda pa nikoli ne moreš prav vedet, saj je hujšanje odvisno od toliko drugih dejavnikov in ne od fatburnerja.

Ocena komentarja
+3
-0
3
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 14]
Proteinko

HAHAHAHAHAHA najbolj smešno je ko bereš PharmaFreak-ove opise izdelkov,vsak izdelek je BREZ DVOME najboljši na tržišču!

Ocena komentarja
+9
-0
9
gym king

a to dela? in kdaj morm uzed?

Ocena komentarja
0
-0
0
The Ace

Zakaj bi to jemal, če si na masi? To jemleš, ko si na definiciji pa se pucaš. Na masi to nima smisla jemat.

Ocena komentarja
0
-0
0
slovenac

mene pa zanima če to laho jem medtem ko delam na masi??

Ocena komentarja
+1
-0
1
Dej neki nase in ne vse vase!

A mi lahko povete, kak velike so kapsule in če se jih da narazen vzet in strosit prašek ven. Ker moja ima namreč problem požret bol velke tablete :D

Ocena komentarja
-1
-1
0
JeFit

Vsak dodatek k prehrani je dobrodošu in ne škodi ( razn če ste nosečnica al pa kej taekga sj vete )

Ocena komentarja
+2
-1
3
Arnold_fan

Folk trenerite, prehranjujte se zdravo in ne pozabte na te dodatke ;).... nevem zakaj zastrupljevalce Jaran????

Ocena komentarja
+3
-2
5
Jaran

Folk trenerite, prehranjujte se zdravo in pozabite na te zastrupljevalce in dodatke. Lp

Ocena komentarja
-8
-12
4
Slaviša

Js bi rabu nekaj za kurit maščobo med treningom, pa me zanima, če je to to? Nebi pa rad da mi zmanjšuje apetit. Je to pol zame? Čene kaj mi svetujete?

Ocena komentarja
0
-0
0
MeeCho

Moje izkušnje oz. izkušnje moje punce so, da dejansko malo pomaga ... ona je redno trenirala, malo pazla kaj je (manjši vnos kcal in sirotkine beljakovine po treningu) in uporabljala ta fat burner ... Mislim da ta fat burner je pomagal skurit malo dodatne maščobe seveda pa nikoli ne moreš prav vedet, saj je hujšanje odvisno od toliko drugih dejavnikov in ne od fatburnerja.

Ocena komentarja
+3
-0
3
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 14]

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Za potrebe naše spletne strani/trgovine uporabljamo SEJNE PIŠKOTKE. Ti so nujni za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin ter poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotki se izbrišejo, ko uporabnik odide s spletne strani. Preberi več
nastavitve Potrdi