NAZADNJE GLEDANI

MUSCLETECH CREAKIC HARDCORE, 180 kapsul

MUSCLETECH CREAKIC HARDCORE, 180 kapsul

5,0 / 5 44 komentarjev
Hardcore Kreatinska tableta, ki vsebuje več oblik kreatina ! Creakic Hardcore - #1 kreatinska tabletka - je bil razvit za zadovoljitev potreb predanega bodybuilderja. Za tiste, ki zahtevajo brutalno moč in rezultate, Creakic Hardcore je kreatinska rešitev za vas. Creakic je bil zasnovan za resnične bodybuilderje.
CENA36,99 €
Točke zvestobe31

UPORABNIKI, KI SO KUPILI MUSCLETECH CREAKIC HARDCORE, 180 kapsul SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPISBodybuilding je kot religija, pokazati morate isto predanost treningu, prehranjevanju, spanju in seveda ustreznim prehranskim dopolnilom! Ni važno, če trenirate doma ali v lokalnem fitnesu, bodybuilding je vaše življenje !

CREAKIC ® Hardcore - #1 kreatinska tableta na svetu - je bil razvit za zadovoljitev pravih bodybuilderjev. Za tiste, ki zahtevajo brutalno moč in izjemne rezultate.  CREAKIC Hardcore je uradno najmočnejši kreatin! Njegova inženirsko molekularno razvita formula je biia zasnovana s posebnim namenom: za izravnavo škodljivih vplivov delcev reaktivnega kisika na transportu kreatina (ROS), tako da lahko vidite eksplozivno povečanje mišične moči in velikosti.

CREAKIC Hardcore je edina kreatinska tabletka oblikovana da izključi škodljive učinke ROS in ustvarili odlično okolje za maksimalno absorbcijo kreatina v mišicah, kar pomeni več mišic!

Znanstveno inženirsko zasnovana CREAKIC Hardcore mešanica je natovorjena s točnnim odmerkom več oblik kreatina, vključno z kreatin-6, 8-thioctic kislino-ketoisocaproic kislino, in patentiranim pyroglutamate kreatinom in kreatin taurinatom. Te dodane nove oblike kreatina imajo izboljšan transportni sistem, tako da lahko dobite več iz vašega kreatina! To je zares neverjetno, da ima ena tabletka take zmogljivosti, da tako poveča vaše mišice.

Ko je vse povedano in storjeno, lahko povečujete svojo dozo kreatina do onemoglosti, vendar ne boste dosegli želenega učinka. Povečati morate vnos kreatina v mišice.  Zaupajte CREAKIC Hardcore za doseganje prelomnih rezultatov!

Niste še nikoli slišali za reaktivne kisikove spojine (ROS)? ROS so zelo strupene molekule, ki lahko obstajajo v vašem telesu v različnih oblikah. Te lahko vključujejo hipoklorove kisline, anione superoksida, hidroksilne radikale, peroksinitrit, singletni kisik in vodikov peroksid. Uničujoči učinki ROS dejansko še najtežje prizadanevo bodybuilderje. Visoka raven ROS se poviša vsakič ko trenirate. To lahko upočasni napredek, saj ROS zelo oslabi celovitost mišične membrane, zaradi česar so funkcionalnosti celičnh receptorjev motene. Prekinjanje celičnih receptorjev lahko poslabša delovanje mišic in prevzem kreatina ter rasti mišic.

Kako deluje CREAKIC Hardcore ?

Z napadom na ROS, CREAKIC Hardcore dela tako da prepreči uničevanje celovitosti membrane mišic. Konec koncev, to ustvarja prosto pot za CREAKIC Hardcore kreatin do vaših mišičnih celic. V 12-tedenski študiji, so testne osebe, ki so uživale sestavine v CREAKIC HARDCORE povečale beljakovine v mišičnih vlaknih za neverjetnih 58 procentov. Kaj je CREAKIC Hardcore?

CREAKIC ® Hardcore je nov močan kreatinski na dodatek, ki je namenjen za nevtralizacijo reaktivnih kisikovih delcev (ROS), da čim bolje absorbira v vaše mišice in pomaga spodbujati hitro rast mišic. CREAKIC Hardcore predstavlja razvoj bodybuilding znanosti, saj je edini hiperaktivator mišičnih receptorjev, oblikovano tako, da povzroči večjo rast mišic, z blokiranjem ROS.

Kaj je v CREAKIC Hardcore?


CREAKIC ® Hardcore je edinstven, z molekularnim inženiringom oblikovan, natančen odmerek različnih kreatinov. Normalne kreatin tablete, kot je kreatin etil ester, lahko prinesejo v najboljšem primeru povprečne rezultate, zaradi njihove nezmožnosti, da nevtralizirajo reaktivne kisikove delce (ROS). Zato je novi CREAKIC Hardcore vrhunski! Njegov kreatin v mišicah pomaga ustvariti dramatične spremembe v velikosti mišic ter moč in učinkovitost hitreje kot kdajkoli prej!

Kako se CREAKIC Hardcore razlikuje od CREAKIC?


Formula CREAKIC Hardcore je napolnjen z natančnim odmerkom več oblik kreatina, vključno z kreatin-6, 8-thioctic kislino ketoisocaproic kislino, in patentiranim pyroglutamate kreatinom ter kreatin taurinatom.

Kaj je ROS?


Reaktivni delci kisika (ROS) so toksične molekule, ki pozvročijo oksidativen stres, ki lahko onesposobi proces transporta kreatina. Zaradi tega je prevzem kreatina zmanjšan in mišična rast omejena. ROS prebivajo v številnih različnih oblikah kemikalij v telesu, vključno z:

 • Hipoklorova kislina
 • Superoksid
 • Hidroskil radikali
 • Peroksinitrit

 • Singletni kisik

 • PeroksidUničujoč učinek ROS dejansko najbolj prizadane bodybuilderje in druge aktivne športnike.  Visoka raven ROS se poviša  vsakič ko ste telesno aktivni. To je problematično saj ROS lahko močno ogrozi celovitost mišične membrane, zaradi česar so funkcije celičnih receptorjev motene. To negativno vpliva na privzem kreatina v mišice in omeji rast mišic. Zato je CREAKIC Hardcore tako revolucionaren. CREAKIC Hardcore so edine kreatin tabletke za izklop ROS in ustvarijo optimalno celično okolje za maksimalno absorpcijo kreatina v mišicah in največjo rast mišic!

Kaj je znanost za CREAKIC Hardcore?


CREAKIC Hardcore predstavlja vrhunski, zelo močan standard za kreatinski trg, ker je to prvi kreatin dodatek, ki je namenjena reševanju enega problema - ROS. Povečane ravni ROS v mišičnih celicah pozvročijo kratek stik kreatinskega procesa do mere, da lahko omeji vnos kreatina v vaše mišice. Nobene druge kreatinske tabletke do danes niso bile razvite za spopad z ROS in boju proti negativnim učinkom na vašo mišično rast.

MuscleTechTM raziskovalci niso bili zadovoljni, dokler ni bila raziskava zaključena in se zagotovi, da je CREAKIC Hardcore je dovolj močan, da so vse ostale kreatin tabletke stvar preteklosti!

Kako vem da je CREAKIC Hardcore pravi dodatek za maksimiranje kreatinskega vnosa ?


Preprosta resnica: Lahko zaužijejo nešteto gramov kreatina iz teh vrst tablet, vendar če se ta kreatin ne absorbira v vaše mišice, je edina stvar, ki se bo povečala vaša stopnja nezadovoljstva zaradi neoptimalne rasti mišic. Normalne kreatin tabletke danes ne rešujejo in premagujejo posledic reaktivnih kisikovih delcev (ROS). Zato ROS zmanjša integriteto membran mišičnih celic.

Tukaj vstopi CREAKIC Hardcore. CREAKIC Hardcore je posebej prilagojen, da bi povečali vaše mišice in moč z procesom nevtraliziranja ROS. Z izklopom ROS, CREAKIC Hardcore ščiti integriteto membrane mišičnih celic. To ustvarja zelo učinkovito pot za CREAKIC Hardcore za vnos raznih oblik kreatina v mišičnie celice.

Zakaj je CREAKIC Hardcore tako revolucionaren ?


CREAKIC Hardcore je edina kreatinska tabletka, ki napolni kreatinske receptorje, ki prispevajo k izboljšanju obnove mišičnih celic in poveča absorbcijo kreatina v vaše stradajoče mišice. CREAKIC Hardcore edinstvena formula in predstavlja ogromen korak naprej v kreatinskih dopolnilih. CREAKIC Hardcore je najmočnejša kreatin hardcore tabletka !

Kdaj vzeti CREAKIC Hardcore za maksimalne rezultate ?


Vedno preberite celotna navodila preden zaužijete dopolnilo. Vedno se posvetujte z zdravnikom preden začnete izvajati določeno dieto.

Na dneve treninga :
Vzemite en odmerek zjutraj in enega takoj po treningu.

Na dneve počitka :
Vzemite en odmerek CREAKIC® Hardcore takoj zjutraj in en odmerek kadarkoli med dnevom.

Za optimalne rezultate zaužijte 2-3l vode dnevno, za pomoč CREAKIC Hardcore formuli pri transportu kreatina v vaše mišice in vzdrževanja zadostnega nivoja hidracije ter spložnega zdravja.

Kako je CREAKIC Hardcore pakiran ?


CREAKIC® Hardcore je pakiran v stekleničkah z 180 kapsulami.Znanost kaže, da lahko ROS škoduje stabilnosti celičnih membran preko zapletenega procesa, imenovan lipidova peroksidacija, ki lahko omeji vnos kreatina. Vendar, CREAKIC Hardcore je posebej prirejen za nevtralizacijo teh procesov, da se zagotovi nemoten transport kreatina v vaše mišice za največjo moč in velikost.

- Dr. Marvin Heuer, Doktor Medicine, FAAFP

 

 

 

 

 

 Biti konkurenčen je biti korak pred konkurenco. Z CREAKIC Hardcore, sem dva koraka naprej, ker dobim koristi najboljše kreatinske formule skupaj z revolucionarnim sistemom dostave. Zdaj, ko sem dodal CREAKIC Hardcore v svoj program, lahko iskreno rečem, da niste videl še nič !


                                                   - Branch Warren, 2008 Arnold Classic Winner

 

 Z CREAKIC Hardcore sem opazil, da moji pumpi trajajo veliko dlje in sem nenehno pridobival težo in velikosti, tako prsi in moje roke so videti veliko večje in bolj definirane. To so najmočnejše kreatinske tablete, ki sem jih kdaj poskusil!

- Darrem Charles, 8-kratni IFBB Pro ChampionSESTAVINE


Ostale sestavine

Microcrystalline Cellulose, Hydroxypropyl Cellulose, Dual Coating Technology (FD&C Blue No.2 Lake, Polyethylene Glycol, Polyvinyl Alcohol, Talc, Titanium Dioxide, Hydroxypropyl Cellulose, Soy Lecithin, Polysorbate 80), Polyvinylpyrrolidone, Croscarmellose Sodium, Crospovidone, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silica, Natural Lemon-Lime Flavor, Acesulfame PotassiumNAVODILA ZA UPORABO

Vzemite 2 odmerka
(en odmerek vsebuje 3 kapsule) z 2-3 dcl vode. Dneve ko trenirate vzemite 1 odmerek takoj, ko se zbudite in en odmerek takoj po treningu. Na dneve, ko ne trenirate, vzemite 1 odmerek zjutraj in enega med dnevom. Ne prekoračite 2 odmerka na dan. Zaužijte 2-3l vode dnevno za boljšo absorbcijo kreatina ter zdrav nivo hidracije in splošno zdravje. Steklenička zadostuje za mesečno uporabo.

Opozorilo : 
Pred zaužitjem se posvetujte z zdravnikom, če niste prepričani o svojem trenutnem zdravstvenem stanju ali imate kakršnekoli težave kot so (a ne izključno) visok ali nizek krvni pritisk, srčna aritmija, ste preboleli infarkt, imate kako srčno, jetrno bolezen ali bolezen ščitnice, trpite za napetostjo, depresijo, epilepsijo, psihiatričnimi boleznimi, diabetesom, slabokrvnostjo, če imate težave z uriniranjem zaradi povečane prostate, če jemljete MAO inhibitorje ali kakršnakoli druga zdravila. Zmanjšajte ali prekinite uporabo če se pojavijo nespečnost, tresenje, vrtoglavica, nervoza, glavoboli, moteno delovanje srca. Izdelek ni namenjen mlajšim od 18 let in je namenjen zgolj zdravim osebam.
Product

Kreatin napredne vrste izboljša zmogljivost in regeneracijo mišic.

1

Kreatin v telesu pomaga pri zagotavljanju energije za mišično telo.

2

Večinoma ga zaužijemo s hrano (predvsem z rdečim mesom), telo pa ga tvori tudi samo iz aminokislin arginin, metionin in glicin.

3

Kreatin poveča moč in eksplozivnost mišic ter spodbuja sintezo beljakovin.

4

Za kreatin napredne vrste je značilno manjše zadrževanje vode znotraj mišičnih celic ter bolj učinkovita absorpcija.

5

Primeren je predvsem za vzdržljivostne športnike, posameznike v obdobju definicije ter tiste, ki se na kreatin monohidrat slabše odzivajo.

6

Priporočljiv dodatek za vegetarijance in vegane, saj pri njih pogosto prihaja do pomanjkanja.

Kreatin velja za enega izmed najbolj priljubljenih dodatkov med športniki in fitnes navdušenci.

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI
Dejan

@Never Back Down jz ga ne mešam z vodo. dam v uste pa dol spijem alpa če že ga dam zraven proteinov noter pa zmiksam

Ocena komentarja
0
-0
0
Never Back Down

@xD hvala. ja do zdaj sn skos meu v prahu, ampak bom zej probau tega ne sam da ga hvaljo, ampak naj bi tut biu izkoristek v tabletah bolši...oz ni problemou z mešanjem, kot pri večini v obliki praha.

Ocena komentarja
0
-0
0
Dejan

@Never Back Down z creatinom ni treba pavze. sam ga jemlem že eno leto, imam pa tudi kolege ki ga jemlejo že več let. ta je sicer v tabletah tak da če nisi za tabete glih je bolš uzet tistga v prašku.

Ocena komentarja
+2
-0
2
Never Back Down

Kak je zaj s pavzo eni pravjo ja drugi ne? je treba naredit vmes pavzo recimo po eni dozi torej po enem mesecu jemanja tega al ne? Hvala

Ocena komentarja
0
-0
0
Anonimen

@Matic998 a je omenil kakšne druge "morebitne" stranske učinke na zdravje kaj izpostavil?

Ocena komentarja
0
-0
0
Matic998

Osebnega zdravnika sem vprašal glede tega creatina je povedal natanko tako kot Dr. Marvin Heuer in ga vprašal če bi lahko jaz to jemal in je rekel da bi lahko ampak seveda po navodilih za uporabo in sem star 16 let rekel je samo da bi lahko kdaj začutil majnše bolečine mišič po treningu

Ocena komentarja
0
-1
1
Bam93

Se lahko kombinira s katerim pre-workout izdelkom? oz. s čim za energijo?

Ocena komentarja
0
-0
0
C*

@žan13 upam,da si pismen.... Izdelek ni namenjen mlajšim od 18 let in je namenjen zgolj zdravim osebam.

Ocena komentarja
+2
-0
2
žan13

zanima me če je narobe če bi to jemal 15 leetnik?

Ocena komentarja
-4
-4
0
C*

@hellgonelose se strinjam z tvojim komentarjem...res je NO1 ta kreatin ;)

Priporočam nakup
Ocena komentarja
+1
-1
2
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 44]
Dejan

@Never Back Down jz ga ne mešam z vodo. dam v uste pa dol spijem alpa če že ga dam zraven proteinov noter pa zmiksam

Ocena komentarja
0
-0
0
Never Back Down

@xD hvala. ja do zdaj sn skos meu v prahu, ampak bom zej probau tega ne sam da ga hvaljo, ampak naj bi tut biu izkoristek v tabletah bolši...oz ni problemou z mešanjem, kot pri večini v obliki praha.

Ocena komentarja
0
-0
0
Dejan

@Never Back Down z creatinom ni treba pavze. sam ga jemlem že eno leto, imam pa tudi kolege ki ga jemlejo že več let. ta je sicer v tabletah tak da če nisi za tabete glih je bolš uzet tistga v prašku.

Ocena komentarja
+2
-0
2
Never Back Down

Kak je zaj s pavzo eni pravjo ja drugi ne? je treba naredit vmes pavzo recimo po eni dozi torej po enem mesecu jemanja tega al ne? Hvala

Ocena komentarja
0
-0
0
Anonimen

@Matic998 a je omenil kakšne druge "morebitne" stranske učinke na zdravje kaj izpostavil?

Ocena komentarja
0
-0
0
Matic998

Osebnega zdravnika sem vprašal glede tega creatina je povedal natanko tako kot Dr. Marvin Heuer in ga vprašal če bi lahko jaz to jemal in je rekel da bi lahko ampak seveda po navodilih za uporabo in sem star 16 let rekel je samo da bi lahko kdaj začutil majnše bolečine mišič po treningu

Ocena komentarja
0
-1
1
Bam93

Se lahko kombinira s katerim pre-workout izdelkom? oz. s čim za energijo?

Ocena komentarja
0
-0
0
C*

@žan13 upam,da si pismen.... Izdelek ni namenjen mlajšim od 18 let in je namenjen zgolj zdravim osebam.

Ocena komentarja
+2
-0
2
žan13

zanima me če je narobe če bi to jemal 15 leetnik?

Ocena komentarja
-4
-4
0
C*

@hellgonelose se strinjam z tvojim komentarjem...res je NO1 ta kreatin ;)

Priporočam nakup
Ocena komentarja
+1
-1
2
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 44]

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Preberi več
nastavitve Potrdi