NAZADNJE GLEDANI

BSN EPOZINE-O2 NT, 180 tablet

BSN EPOZINE-O2 NT, 180 tablet

5,0 / 5 25 komentarjev
 • izboljšuje vadbeno zmogljivost
 • povzroča širitev krvnega volumna
 • občutno povečuje mišično maso in moč
CENA40,99 €
Točke zvestobe31

UPORABNIKI, KI SO KUPILI BSN EPOZINE-O2 NT, 180 tablet SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPISKAJ JE EPOZINE-O2?


 
EPOZINE-O2  je BSN-jev revolucionarni anabolični mediator in ergogenični plazma volumizator. Izdelan je za spodbujanje telesne zmogljivosti in vzdržljivost, širitev krvnega volumna in znatno povečanje mišične mase. EPOZINE-O2 je športnikov odgovor na micelularno (mišično) rast in širitev.
 
Ta micelularna povečanja so posredovana s povečanjem privzema, dobave in porabe  kisika ter povečanja eritropoetina in rdečih krvnih celic. Vse to pospeši sintezo beljakovin in miohipertropično aktivacijo preko spodbujanja pozitivnega ravnovesja dušika. EPOZINE-O2  je naslednja generacija izdelkov, ki omogočajo vaš nadaljni mišični razvoj.
 

Značilnosti izdelka EPOZINE-O2:

 

 • Formula s postopnim sproščanjem povečuje celodnevno vaskularnost, mišično maso in pump
 • Pospešuje nastajanje rdečih krvnih celic, širitev plazme in dovajanje kisika
 • Pomaga pri maksimalni porabi kisika
 • Poveča aerobno in anaerobno delovno kapaciteto mišičnega tkiva
 • Pospeši regeneracijo mišic po vadbi in preprečuje prizadetost mišic


VIDEO:

 

 

Prednosti izdelka EPOZINE-O2:

 

 • Povečan nivo dušikovega oksida pospeši krvni obtok, poveča se dotok kisika in hranilnih snovi, potrebnih za vzdržljivost mišičnega tkiva in odstranitev odvečnega materiala
 • Pospešuje nastajanje rdečih krvnih celic, poveča se prenos kisika, nastopi ekspanzija plazme
 • Pospešuje nastanek 2,3-DPG, ki pripomore k polnosti mišičnega tkiva. Mišicam se na ta način poveča vzdržljivost, regeneracija in kardiovaskularni učinek
 • Nagla resinteza ATP povzroči mišično moč in vzdržljivost, pomaga tudi pri mišični rasti (hipertrofija) in aktivnosti
 • Stimulacija beljakovinske sinteze (anabolizem) pospešuje rast mišic (hipertrofija) in preprečuje katabolizem mišic po intenzivnem treningu.

 

 

 

 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

 

Opazil sem, da obstaja nekaj podobnih sestavin v izdelku EPOZINE-O2 NT kot tudi v izdelku NITRIX. Kakšna je razlika teh dveh izdelkov?

V izdelku EPOZINE-O2 NT je nekaj podobnih sestavin, ki jih vsebuje tudi NITRIX, predvsem sestavine, ki delujejo kot vazodilatatorji. Oba izdelka sta namenjena za pomoč proizvajanja dušikovega oksida, kar sprošča krvne žile in jim omogoča, da se razširijo. Poleg pomoči pri dilataciji krvnih žil, je bil EPOZINE-O2 NT oblikovana, da pomaga maksimirati kisik in še pomembneje dostavo, ali nalaganje, kisika v mišično tkivo. To nalaganje kisika omogoča vzdržljivost, okrevanje in splošno aerobno zmogljivost. Ti procesi so obogateni s povečano proizvodnjo eritropoetina, rdečih krvnih celic in spojino, znano kot 2,3-DPG (2,3-diphosphoglycerate). Poleg tega EPOZINE-O2 NT vsebuje celovito mešanico insulino-mimetičnih sredstev kot pomoč pri urejanju insulina, kot tudi povečano dobavo hranil do mišičnega tkiva. To prispeva k povečanju polnosti in vascularnosti mišičnega tkiva in zmanjša degradacijo mišic in spodbuja sintezo beljakovin. Z vključitvijo Peak ATP in kreatin magnezijevega kelata, se znatno poveča ATP resinteza, kar vodi k večji moči in večjo odpornost na mišično utrujenost.

 

Nisem seznanjem z delovanjem rdečih krvnih celic in eritropoetina. Kako pomagajo povečati fizične zmogljivosti?

Eritropoetin je glikoproteinski hormon, ki ga proizvajajo ledvice in stimulira nastajanje rdečih krvnih celic v izvornih celicah kostnega mozga. Zmanjšana vsebnost kisika v tkivu telesa aktivira proizvodnjo eritropoetina. Eritropoetin aktivira tudi  proizvodnjo hemoglobina, ki je del rdeče krvne celice in primarno prenaša kisik v različna tkiva. Večja količina kisika je dostavljena v mišice, bolj je povečano telesna zmogljivost. Okrepljena dostava kisika v mišice zmanjša mlečno kislino in  mišično utrujenost, povečuje pa tudi vzdržljivost in moč. Eritropoetin tudi neposredno spodbuja rast mišic s spodbujanjem STAT5, PI3-kineze/AKT, p70S6k in MRF (miogenični regulativni faktor).

 

Eden od vrhuncev EPOZINE-O2 NT je sinteza beljakovin. Kako to deluje?

EPOZINE-O2 NT vsebuje vrsto novih in natančno izbranihe sestavin, katerih namen je spodbujanje sinteze beljakovin, kot tudi zmanjšanje mišične razgradnje (katabolizma). Ena takšnih spojin je 6-Metiluracil, ki je vključen v popravilo in sintezo RNK in DNK, ki so odgovorne za sintezo beljakovin v telesu. Poleg tega je bil dodan kalij zaradi njegove različne vloge v presnovi in telesnih funkcijah in je bistvenega pomena za pravilno delovanje vseh celic, tkiv in organov. Kalij pomaga pri urejanju aminokislinskega ravnotežja, sintezi beljakovin iz aminokislin ter ogljikovih hidratov. Vse to je potrebno za gradnjo mišic in za normalno rast telesa. V boju proti degradaciji mišic je vključenih tudi več nukleotidov (citidina 5'monophosphate, uridin 5'monophosphate, gvanozin 5 'monofosfat, Adenozin 5' monofosfat, inozin 5 'monofosfat). Ti nukleotidi so skupina spojin, ki so sestavljeni iz nukleozidov in fosfatov, ki zagotavljajo gradbeni material za tvorbo nukleinskih kislin DNK in RNK.

 

Cellmass NT vsebuje kar nekaj oblik glutamina, Epozine-O2 NT navodila navajajo, da je potrebno omejiti  porabo glutamina. Včasih se zgodi da jemanje Cellmass NT in Epozine-O2 NT sovpadeta istočasno. Ali jih lahko vzamem skupaj, ali moram nekaj časa počakati?

Epozine-O2 NT in Cellmass NT lahko vzamete ob točno istem času. Oblika glutamina amino kisline, ki se nanaša na navodila, je prosta oblika amino kislin. Amino kislina je običajno en del verige amino kislin, ki sestavljajo beljakovine. Ta vezni peptid daje amino kislini moč in stabilnost. Z izolacijo amino kislin in vrnitvijo v svojo prosto obliko, lahko izgubijo nekaj stabilnosti, in zato se ne absorbirajo v celoti in učinkovito. V primeru glutamina, neabsorbiran glutamin pretvori v amonijak s plinom za katerega je bilo ugotovljeno, da zavira proizvodnjo dušikovega oksida. Torej, glutamin v Cellmass NT je stabilen in ne sme ovirati proizvodnje dušikovega oksida.

 

NAVODILA ZA UPORABO

Priporočen odmerek za osebe do 100kg telesne teže

 
Kot prehransko dopolnilo- vzemite po 3 tablete trikrat na dan, vsak dan. Vedno uživajte EPOZINE-O2 NT na prazen želodec (približno 30-45 minut pred obrokom ali 2 uri po obroku). Če ga zaužijete po jedi, se njegov učinek bistveno zmanjša.

Prve tri tablete vzemite zjutraj, takoj ko se zbudite, naslednje tri pred kosilom in zadnje tri pred večerjo.

 

Priporočen odmerek za osebe nad 100 kg telesne težeSledite zgornjim navodilom, le da vzamete 4 tablete trikrat na dan.

Ne jemljite dodatke glutamina in EPOZINE-O2 NT ob istem času, ker to lahko zmanjša učinke. Naj vnos glutamina  ne presega 10g na dan. Da bi povečali vaso-mišične volumizacijske učinke jemljite EPOZINE-O2 NT 3-krat na dan, vsak dan. Zaužijte veliko vode in prehrane, ki je bogata z beljakovinami in ogljikovimi hidrati. 

 

Opozorilo: Pred zaužitjem se posvetujte z zdravnikom, če niste prepričani o svojem trenutnem zdravstvenem stanju ali imate kakršnekoli težave kot so (a ne izključno) visok ali nizek krvni pritisk, srčna aritmija, ste preboleli infarkt, imate kako srčno, jetrno bolezen ali bolezen ščitnice, trpite za napetostjo, depresijo, epilepsijo, psihiatričnimi boleznimi, diabetesom, slabokrvnostjo, če imate težave z uriniranjem zaradi povečane prostate, če jemljete MAO inhibitorje ali kakršnakoli druga zdravila. Zmanjšajte ali prekinite uporabo če se pojavijo nespečnost, tresenje, vrtoglavica, nervoza, glavoboli, moteno delovanje srca. Izdelek ni namenjen ženskam in mlajšim od 18 let in je namenjen zgolj zdravim osebam.  

EPOZINE-O2 NT v kombinaciji z alkoholom lahko poveča tveganje za nizek krvni tlak (hipotenzija) in / ali nizek krvni sladkor (hipoglikemija), predvsem ko je vzet na tešče. Zavedajte se, da ta izdelek vsebuje naravne amino kisline Beta-Alanin, ki lahko povzročijo mravljinčenje kože pri nekaterih posameznikih. Ta učinek se mora po nekaj urah zmanjšati in bi moral na koncu izginiti. Posamezniki z genetsko motnjo beta hiper-alaninemia ne smejo uporabljati ta proizvod.  Hranite izven dosega otrok in živali. Uporabljajte samo po navodilih. Shranjujte na suhem mestu proč od neposredne sončne svetlobe.

 

 

Za maksimalen učinek se priporoča kombinacija z ATRO-PHEX®, N.O.-XPLODE NT in AXIS-HT. 

Product

PRE-WORKOUT IZDELKI ZAGOTAVLJAJO VEČ ENERGIJE IN BOLJŠI MIŠIČNI PUMP

1

Vsebujejo sestavine za povečanje moči in vzdržljivosti mišic.

2

Vsebujejo kofein in ostale stimulanse, ki zagotavljajo boljši mentalni fokus.

3

Vsebujejo sestavine za izboljšanje mišičnega pumpa.

4

Tovrstni izdelki vsebujejo visok delež kofeina, zato morate vnos kofeina iz drugih virov (kava, energijski napitki) omejiti.

5

Uporabo tovrstnih izdelkov se odsvetuje mlajšim od 18. let ter ljudem z visokim pritiskom in/ali motnjo v delovanju ščitnice.

6

V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, se pred uporabo priporoča posvet z osebnim zdravnikom.

Namenjeno športnikom, ki želijo opraviti bolj intenziven trening ter posameznikom, ki jim zaradi napornega življenskega sloga primanjkuje energije in volje za trening.

HRANILNE VREDNOSTI

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI
jurr

mogoče kdo ve če bi blo uredu to uporabljat pri nogometu? namreč rabm neki kar bi blo dobr za vzdržljivost in eksplozivnost ...

Ocena komentarja
+1
-0
1
tebra

Zavajanje Izdelek daje res da pump in mog ampak da ti poviša eritropetin to pa je nabijane... Ne vidm nobene sestavine ki bi to naredila. Razen amerski slamnik ampak raziskave kazejo da je za Epo natural boosti.g potrebna velka doza Echinache oz. Ameriskega slamnika (mislim da ok. 1,5g)

Ocena komentarja
0
-1
1
iTUn3

pozdravljeni sem nov tukaj in me zanima sicer tole ukvarjam se z kegljanjem in potrebujem nekaj res zelo močnega da bom vzdržal in se lahko močno skoncentriral na stvar samo....je to pravo zame ali bi raje priporočali kaj drugega?

Ocena komentarja
-2
-2
0
marcelino

harisson, nimaš navodil za uporabo? :)

Ocena komentarja
+2
-0
2
harisson

DAJTE MI POVEDAT KAKO SE JEMLJE TE TABLETE PRAVILNO KER MI VSAK DRUGAČE POVE !! HVALA ZA ODGOVOR VNAPREJ!! LP

Ocena komentarja
0
-0
0
sapač

..mene zanima če lahko to ješ v kombinaciji z LIPO 6 BLACK??? :)

Ocena komentarja
+2
-0
2
Miško

.

Priporočam nakup
Ocena komentarja
0
-0
0
kolarcek

men osebno tole bol odgovarja ko nitrix

Priporočam nakup
Ocena komentarja
+1
-0
1
Radiator

če si jih mel zaprte in v temnem prostoru verjetno nebi smel biti problem...

Ocena komentarja
0
-0
0
T.

doma sem našel še nekaj tablet ki jim je rok pretekel marca.... je to še "užitno" ali naj raje vržem stran?

Ocena komentarja
0
-0
0
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 25]
jurr

mogoče kdo ve če bi blo uredu to uporabljat pri nogometu? namreč rabm neki kar bi blo dobr za vzdržljivost in eksplozivnost ...

Ocena komentarja
+1
-0
1
tebra

Zavajanje Izdelek daje res da pump in mog ampak da ti poviša eritropetin to pa je nabijane... Ne vidm nobene sestavine ki bi to naredila. Razen amerski slamnik ampak raziskave kazejo da je za Epo natural boosti.g potrebna velka doza Echinache oz. Ameriskega slamnika (mislim da ok. 1,5g)

Ocena komentarja
0
-1
1
iTUn3

pozdravljeni sem nov tukaj in me zanima sicer tole ukvarjam se z kegljanjem in potrebujem nekaj res zelo močnega da bom vzdržal in se lahko močno skoncentriral na stvar samo....je to pravo zame ali bi raje priporočali kaj drugega?

Ocena komentarja
-2
-2
0
marcelino

harisson, nimaš navodil za uporabo? :)

Ocena komentarja
+2
-0
2
harisson

DAJTE MI POVEDAT KAKO SE JEMLJE TE TABLETE PRAVILNO KER MI VSAK DRUGAČE POVE !! HVALA ZA ODGOVOR VNAPREJ!! LP

Ocena komentarja
0
-0
0
sapač

..mene zanima če lahko to ješ v kombinaciji z LIPO 6 BLACK??? :)

Ocena komentarja
+2
-0
2
Miško

.

Priporočam nakup
Ocena komentarja
0
-0
0
kolarcek

men osebno tole bol odgovarja ko nitrix

Priporočam nakup
Ocena komentarja
+1
-0
1
Radiator

če si jih mel zaprte in v temnem prostoru verjetno nebi smel biti problem...

Ocena komentarja
0
-0
0
T.

doma sem našel še nekaj tablet ki jim je rok pretekel marca.... je to še "užitno" ali naj raje vržem stran?

Ocena komentarja
0
-0
0
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 25]

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Za potrebe naše spletne strani/trgovine uporabljamo SEJNE PIŠKOTKE. Ti so nujni za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin ter poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotki se izbrišejo, ko uporabnik odide s spletne strani. Preberi več
nastavitve Potrdi