NAZADNJE GLEDANI

QUEEN FIT WORK IT LADY, 337.5g

QUEEN FIT WORK IT LADY, 337.5g
QUEEN FIT WORK IT LADY, 337.5g

QUEEN FIT WORK IT LADY, 337.5g

5,0 / 5 0 komentarjev
 • Ustvarjen posebej za ženske
 • Večja vzdržljivost med vadbo
 • Pospešuje izgorevanje maščob
 • Zadostuje za do 45 odmerkov
CENA25,99 €
Točke zvestobe84

UPORABNIKI, KI SO KUPILI QUEEN FIT WORK IT LADY, 337.5g SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPIS

Z ustrezno hidriranostjo omogočamo svojemu telesu večjo vzdržljivost in učinkovitost med napornimi treninigi ter s tem hitrejše doseganje želenih rezultatov. Obenem pa dobra hidriranost pozitivno vpliva na naše počutje, tako med vadbo kot po njej. Ustrezna regeneracija in nadomeščanje vitalnih elementov v telesu med vadbo pomeni, da po vadbi ne boste popolnoma izžeti, brez energije in boste tako lahko užili preostanek dneva.

Z željo, da bi ustvarili izdelek, ki bi pozitivno vplival na počutje žensk med vadbo, so v izdelek WORK IT LADY dodali razvejane aminokisline BCAA: L-levcin, L-izolevcin in L-valin, v idealnem razmerju 2:2:1. Raziskave namreč kažejo, da prehranska dopolnila, ki vsebujejo tovrstne aminokisline, povečujejo telesno moč in odpornost proti utrujenosti, obenem pa izboljšujejo oksidacijo maščob (Gualano et al. 2011). Uživanje BCAA vpliva na presnovo beljakovin v skeletnih mišičnih tkivih in pomaga zniževati nivoje biokemičnih markerjev, ki so povezani s poškodbami teh tkiv med vadbo (da Luzet al. 2011).

Uporaba razvejanih aminokislin tudi pozitivno vpliva na kasnejši pojav bolečin v mišicah (Petchonka et al. 2012) ter podaljšuje občutek sitosti, kromov pikolinat in izvleček maline (98 % vsebnost ketonov maline) pa omogočata učinkovit nadzor nad količino in kakovostjo zaužite hrane, kar je zelo pomembno pri nadzoru želje po sladkem. Krom prav tako vpliva na ustrezno količino glukoze v krvi in je zelo pomemben za pravilno presnovo ogljikovih hidratov in maščob (Anderson RA 1986, Kobla, Volpe 2000).

Izvleček zelenega čaja in kofeina prav tako vplivata na optimalno delovanje presnove, spodbujata lipolizo in zagotavljata ustrezen nivo energije med vadbo (Dulbo etal. 1999, Venables at al. 2008).

Prehransko dopolnilo vsebuje tudi SINETROL, patentiran izvleček iz agrumov in guarane, katerega učinki so klinično potrjeni. Prav tako vsebuje L-karnitin, ki je bil prav tako zelo natančno testiran. Obe snovi pri svojem delovanju dopolnjujeta ena drugo. Najpomembnejši element v SINETROL-u so polifenoli, ki delujejo kot antioksidanti (nevtralizirajo proste radikale in ščitijo celično strukturo, še posebej večkrat nenasičene maščobne kisline, beljakovine in DNA) in pa ekstrakt gvarane, ki pospešuje lipolizo, le-ta pa kot del kemičnega procesa omogoča razpad trigliceridov v celicah maščobnega tkiva (adipociti) v proste maščobne kisline in glicerol. Od tu naprej stopi v delovanje dodan L-karnitin, ki omogoča prenos maščobnih kislin skozi notranjo mitohandijsko membrano v samo matrico celice in v njen energijski center, kjer se spojine razgradijo.

Eden od ključnih dejavnikov, ki določajo zmogljivosti med vadbo, je učinkovita odstranitev in nevtralizacija metabolitov iz krvi, saj le-ti zvišujejo pH krvi visoko nad priporočeno mejo. Optimalen pH krvi pri fizioloških procesih je med 7,35 in 7,45. Telo s pomočjo različnih blažilnih procesov poskuša zagotavljati primerno ravnovesje, znotraj omenjenih meja. Magnezijev citrat, ki je tudi prisoten v izdelku, je sestavni del najpomembnejšega regulacijskega sistema kislosti krvi, tako imenovanega bikarbonatnega blažilca. Prisotnost aniona citronske kisline v zunajceličnem prostoru omogoča povečanje bikarbonatnih ionov, poveča se pH nivo krvi in obenem nevtralizira učinke metabolitov. Osnovni magnezijevi kationi so ključ do vzdrževanja stabilnega krvnega okolja, pravilnega delovanja živčnega sistema, hkrati pa prispevajo k manjši utrujenosti. Prisotnost brezvodnega kalcijevega fosfata pomaga vzdrževati medcelično ravnovesje med kislostjo in bazičnostjo, zaradi prisotnosti tako fosfatnega aniona kot tudi osnovnega kalcijevega kationa.

Naslednja spojina, ki podpira blažilne sisteme v organizmu je B-alanin. Ta aminokislina ima zelo pomembno regulativno vlogo v telesu. Skupaj s še eno aminokislino (histidine) tvori del naravno pojavljajočega se dipeptida po imenu carnosiue. Ta spojina je odgovorna za pravilno delovanje blažilnega mehanizma v tkivih mišic, nevtralizacijo prostih radikalov in nadzor delovanja encimov. Ti učinki privedejo do boljšega prilagajanja telesa na intenzivno vadbo, pomagajo povečati maximalno absorbcijo kisika (VO2 max) in podaljšati čas vadbe (Culbertson et al. 2010).

Uživanje L-glatarnina, ki se nahaja v izdelku, prav tako vpliva na antioksidativno obrambo. Ta aminokislina je glavni sestavni del dipeptida GLUTATION, ki predstavlja enega najbolj učinkovitih sistemov nevtralizacije prostih radikalov v telesu.

Izdelek vsebuje tudi glukunonolakton, ki je pomembna vmesna spojina pri presnovi ogljikovih hidratov. Prav tako ima razstrupljevalne lastnosti.

Hialuronska kislina, ki se prav tako nahaja v izdelku, je zelo pomemben sestavni del zunajcelične matrice kože, ima pa tudi zelo dobro vezavo vode. Vitamini, kot sta niacin in piridoksin pa podpirata pravilno energijsko presnovo.

Uporaba izdelka med vadbo omogoča daljše intervale, povečuje nivo energije in zagotavlja zadostno hidracijo telesa med fizično aktivnostjo.
Product

PRE-WORKOUT IZDELKI ZAGOTAVLJAJO VEČ ENERGIJE IN BOLJŠI MIŠIČNI PUMP

1

Vsebujejo sestavine za povečanje moči in vzdržljivosti mišic.

2

Vsebujejo kofein in ostale stimulanse, ki zagotavljajo boljši mentalni fokus.

3

Vsebujejo sestavine za izboljšanje mišičnega pumpa.

4

Tovrstni izdelki vsebujejo visok delež kofeina, zato morate vnos kofeina iz drugih virov (kava, energijski napitki) omejiti.

5

Uporabo tovrstnih izdelkov se odsvetuje mlajšim od 18. let ter ljudem z visokim pritiskom in/ali motnjo v delovanju ščitnice.

6

V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, se pred uporabo priporoča posvet z osebnim zdravnikom.

Namenjeno športnikom, ki želijo opraviti bolj intenziven trening ter posameznikom, ki jim zaradi napornega življenskega sloga primanjkuje energije in volje za trening.

HRANILNE VREDNOSTI

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Preberi več
nastavitve Potrdi