OLIMP DAA XTREME PROLACT-BLOCK, 60 tablet

  • 1600 mg D-asparaginske kisline na tableto
  • Stimulira lastno tvorjenje testosterona
  • Bolj učinkovita regeneracija in več moči
  • Vsebuje še vitamin B6, vitamin E in cink
CENA13,99 EUR
Točke zvestobe40Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,4 od 5
CENA
OCENA 5,0 od 5
KAKOVOST
OCENA 4,4 od 5
UČINEK
OCENA 4,3 od 4
Zaviralec prolaktina v ojačevalcu testosterona - nekaj popolnoma novega!

Na žalost je pogosta pomanjkljivost izdelkov, ki so namenjeni povečanju nivoja androgenih hormonov pri moških, tudi povečanje nivoja estrogena (večja aktivnost encima aromataze), ki posledično spodbuja izločanje prolaktina iz hipofize. Učinek teh izdelkov je torej dvorezen meč, uporabnik pa v večini primerov več izgubi kot pridobi, zlasti pri ljudeh, ki so občutljivi na prolaktin ali so genetsko nagnjeni k njegovemu povečanemu izločanju, dodatno pa ga stimulirajo še z uživanjem priljubljenih ojačevalcev testosterona starejše zasnove.

Če obstaja možnost, da spadate v skupino ljudi, ki so genetsko nagnjeni k visokim nivojem prolaktina, je izdelek DAA Xtreme PROLACT-BLOCK kot nalašč za vas!

Negativnih posledic povišanih nivojev prolaktina je več, še posebej pomembno pa je znižanje nivoja testosterona pri moških (1), kar je tudi posledica zmanjšanega izločanja gonadotropina (LH, FSH) zaradi nižjega nivoja GnRH (2). Zaradi tega lahko pride do motnje erekcije, pa tudi trajnega hipogonadizma, da ne govorimo o takojšnjem znižanju nivoja testosterona, manjšemu libidu, slabšemu razpoloženju, manjši moči, počasnejši regeneraciji ter posledično tudi počasnejšemu napredku.

Nova sestava inovativnega "T-boosterja", razvita v modernih laboratorijih Olimp Labs, celovito sproža lastno tvorjenje testosterona v moškem telesu,
pri tem pa prevzema minimalno biosintezo in/ali zmanjšuje negativni vpliv hormon (kot sta npr. estrogen in prolaktin) pri športnikih in tako postavlja nove smernice pri proizvodnji učinkovitih in fiziološko optimiziranih ojačevalcev testosterona za učinkovitejšo vadbo.

Podjetje Olimp Sport Nutrition je razvilo nov koncept sestave "T-boosterjev", ki so ga uporabili pri izdelku DAA Xtreme PROLACT-BLOCK!

Kako deluje: izdelek DAA Xtreme PROLACT-BLOCK funkcionalno vpliva na telo s prisotnostjo D-asparaginske kisline (DAA), ki se naravno pojavlja v naših endokrinih celicah, nadledvični žlezi, trebušni slinavki, obščitničnem tkivu ter v veliki meri v hipofizi in modih. Najvišjo koncentracijo te aminokisline so našli v venski krvni plazmi mod, parenhimatičnih celicah, semenskih kanalih ter testikularni intersticijskih tekočini (3). Prispevek DAA pri mehanizmih, ki urejajo tvorjenje testosterona in podpirajo razvijanje mišične mase je bil podrobneje opisan šele v zadnjih letih. Med opažanji so ugotovili, da D-asparaginska kislina iz hipotalamusa izloča GnRH, iz hipofize izloča luteinizirajoči hormon (LH) in rasni hormon (GH), iz mod pa izloča testosteron (4).

Študije na ljudeh nedvomno potrjujejo učinkovitost čiste DAA. Vendar pa Olimp Sport Nutrition ponuja še več ...

Leta 2009 so bile izvedene raziskave (3), kjer so analizirali vpliv DAA (3,12 g/dan) na nivoje testosterona in LH pri zdravih moških. Poskus je trajal 12 dni in je nedvoumno dokazal učinkovitost analizirane DAA. Nivo testosterona se je povišal za 43 % LH pa za 33 %. Poleg tega je bilo poprenehanju dodajanja D-asparaginske kisline ugotovljeno vztrajanje povišanih nivojev LH in testosterona (glejte spodnjo tabelo). Pri skupini, ki je jemala placebo, ni bilo znatnih sprememb.

Izdelek DAA Xtreme PROLACT-BLOCK zagotavlja dnevni odmerek DAA, ki je še večji od odmerka, ki je dokazano učinkovit.

Izraziti učinki so se pokazali že pri odmerku 3,12 g DAA dnevno. Olimp Sport Nutrition je napravil še korak dlje in ponuja odmerek 3200 mg farmacevtsko čiste DAA za najzahtevnejše ljudi, ki želijo izboljšati količino in kakovosti mišične mase ter svojo fizično pripravljenost.

S celovitim znanjem vseh učinkov pravega odmerka DAA so se znanstveniki iz razvojnega oddelka podjetja Olimp Sport Nutrition odločili učinkovito znižati možne posledice povišanega izločanja neželenega prolaktina. Enostavna, varna in domiselna rešitev je v uporabi preprostih sestavin, npr. vitamina B6, vitamin E in cinka (5, 6, 7), ki delujejo kot zaviralci tega hormona v ustreznih razmerjih in so namenjeni ljudem s povišano lastno proizvodnjo testosterona. Na ta način je negativni učinek prolaktina na mišično maso, razmerje endokrinov, libido ter fizično sposobnost zmanjšan na minimum, hkrati pa je DAA Xtreme PROLACT-BLOCK izvrsten izdelek za ljudi z genetsko občutljivostjo na prolaktin in težavami pri doseganju vitke, izklesane in mišičaste postave, saj se pogosto ne zavedajo dejanskih vzrokov za svoje neuspehe pri prehrani in vadbi.

Dejstvo, da ima D-asparaginska kislina pozitiven učinek na plodnost ter količino in aktivnost spermijev (8), v času zmanjšane plodnosti pri splošni moški populaciji vsekakor ni nezanemarljivo.

Izdelek DAA Xtreme PROLACT-BLOCK je POPOLNOMA VAREN - z uživanjem dopolnila lahko prenehati kadar koli, pri tem pa ne tvegate nikakršnih posledic (npr. endokrinskega neravnovesja).

DAA Xtreme PROLACT-BLOCK iz Olimp Sport Nutrition vam ponuja izjemno priložnost za povečanje tvorjenja testosterona in zmanjšanje potencialno negativnih posledic zaradi občutljivosti telesa na hormonsko neravnovesje, ki ga povzroči povišan nivo androgenov.
Priporočena uporaba: Vzemite 2 tableti na dan med zajtrkom z večjo količino vode.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Priporočamo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav življenjski slog.
Sestavine: 82 % D-asparaginska kislina, sredstvo za povečanje prostornine - izomalt; sredstvo za utrjevanje - hidroksipropil metil celuloza; cinkov bisglicinat, DL-alfa-tokoferil acetat - vit. E, glazirno sredstvo - polietilen glikol, sredstvo proti strjevanju - magnezijeve soli maščobnih kislin, piridoksin hidroklorid - vit. B6.
Pozor: Izdelek ni namenjen za noseče ali doječe ženske ter za ljudi, ki so preobčutljivi na katero koli sestavino izdelka. Hranite izven dosega otrok.

Hranilna vrednost izdelka OLIMP DAA XTREME PROLACT-BLOCK

Hranilna vrednost 1 tableta2 tableti
D-asparaginska kislina1600 mg3200 mg
Vit. E7,5 mg (62,5 %*)15,0 mg (125%*)
Vit. B62,1 mg (150 %*)4,2 mg (300%*)
Cink (kot cinkovi aminokislinski kelati iz albiona)7,5 mg (75 %*)15 mg (150 %*)
* %RDA - priporočen dnevni odmerek
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-123
janeznovak8585
zanima me kako jemljete ta izdelek, meni so sicer priporočali 1 kapsulo zjutraj takoj na tešče in eno pred spanjem, tukaj v opisu izdelka pa vidim da je omenjena samo jutranja uporaba.
Odgovori
-123
Benjamin Utroša
2 kapsuli zjutraj pred zajtrkov z veliko količino vode :)