BATTERY TRIBULUS, 90 kapsul

  • Povečanje naravne produkcije testosterona
  • 1000 mg izvlečka Tribulus terrestris na odmerek
  • Standardiziran na najmanj 40% saponinov
  • Bolj učinkovita regeneracija telesa
CENA11,99 EUR
Točke zvestobe24Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,0 od 2
CENA
OCENA 3,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 3,0 od 2
UČINEK
OCENA 3,0 od 2
Battery Nutrition Tribulus kapsule vsebujejo visokokakovosten izvleček rastline Tribulus Terrestris. Vsaka kapsula vsebuje 1000 mg izvlečka Tribulus Terrestris, standardiziranega na minimalno 400 mg saponinov.

Tribulus Terrestris
Tribulus terrestris je popularen rastlinski izvleček, ki izvira s področij tropskega in zmernega podnebja. Mnoge kulture so v preteklosti rastlino uporabljale za več različnih namenov, med drugim tudi za izboljšanje razpoloženja, povečanje spolne sle in plodnosti. V zadnjem času pa so jo začeli zaradi njenih pozitivnih učinkov na volumen in moč mišične mase, uporabljati tudi v športu, predvsem v disciplinah, ki temeljijo na moči. Študije so pozitivne učinke pripisale predvsem sposobnosti rastline, da poveča naravno proizvodnjo testosterona.

Saponini
Tribulus terretris je vir protodioscina in saponinov, dveh pomembnih sestavin, ki spodbujata naravno sproščanje testosterona. Višji je delež saponinov v izvlečku, močnejši je učinek izvlečka Tribulus. Battery Tribulus je standardiziran na 40% saponinov, kar predstavlja nekakšno zlato sredino znotraj skupine tovrstnih izdelkov.

Kdo lahko uporablja Tribulus?
Tribulus je idealen za športnike, ki se ukvarjajo z disciplinami, ki temeljijo na moči, ter za bodybuilderje, saj poztivno vpliva na telesno moč ter rast čiste mišične mase. Tribulus terrestris je varen za uporabo in ga priporočamo vsem, ki želijo poskrbeti za učinkovito regeneracijo in rast čiste mišične mase.

Kako Tribulus deluje?
Študije so pokazale, da Tribulus terrestris lahko vpliva na povečanje naravne produkcije testosterona. Višji nivo testosterona v telesu je povezan z boljšo regeneracijo, rastjo čiste mišične mase in večjo fizično zmogljivostjo.
Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 kapsuli na dan z obrokom.

Opozorila: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Izdelek uživajte skupaj s hrano, kot del zdrave, uravnotežene prehrane, in ne kot njeno nadomestilo. Shranjevati na suhem in hladnem. Toplota in neposredna svetloba lahko poškodujeta embalažo!

Hranilna vrednost izdelka BATTERY TRIBULUS, 90 kapsul

Sestavine Odmerek: 1 kapsula
izvleček Tribulus terrestris
(Standardiziran na najmanj 400 mg saponinov)
1000 mg
Sestavine: izvleček 12:1 Tribulus terrestris (sadež), goveja želatina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), barvilo (titanov dioksid).

Alergeni: Proizvedeno v obratu, ki predeluje sestavine iz mleka, jajc, glutena, soje, arašidov, oreškov, rib in rakov.
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev