NAZADNJE GLEDANI

ANIMAL OMEGA, 30 vrečk

ANIMAL OMEGA, 30 vrečk

4,0 / 5 5 komentarjev
 • Prehransko dopolnilo, ki vsebuje esencialne maščobne kisline!
 • primeren tako za profesionalne športnike kot tudi rekreativce in običajne ljudi
CENA28,99 €
Točke zvestobe32

UPORABNIKI, KI SO KUPILI ANIMAL OMEGA, 30 vrečk SO KUPILI TUDI...

58

BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA28,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
28

BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA13,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
46

BATTERY WHEY PROTEIN, 30x30g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA22,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
134

BATTERY WHEY PROTEIN, 5000g

 • Pospešuje regeneracijo mišic
 • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
 • Dodan kreatin monohidrat
 • Odlični okusi
25 Okusov
CENA66,99 €
dodaj v košarico Podrobneje
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 39.99 EUR
VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

Spoznaj izdelek podrobneje

OPIS



Kar je obvezno, je bistveno in je potrebno noč in dan, ob rednih intervalih in je nujno za optimalno zmogljivost. Uteži so obvezne, vasa želja je nujna, pravilna prehrana je obvezna. Animal vam prinaša temeljne izdelke, prehranska dopolnila za vašo konsistentno rast in napredek. Izdelke kot so Pak, Flex, Nitro in Pump. K tej obvezni opremi zdaj dodajamo še ANIMAL OMEGA. ANIMAL OMEGA je temeljen in obvezen prehranski dodatek maščobnih kislin.

Če želite ohraniti, dodati ali celo odvzeti vašo mišično maso, morate najprej poskrbeti za vašo prehrano. Ne glede na vaše cilje, se vaše iskanje popolnega telesa začne in konča s prehrano. Pravilni obroki bodo prinesli tudi prave rezultate v telovadnici. Hrana... hja, čiste osnove so popolnoma preproste-za povišaje teže morate zaužiti več kvalitetnih kalorij čez dan. In obratno, za zmanjšanje morate zaužiti manj kalorij, ampak prav tako iz kvalitetnih virov. In seveda, nadaljevati z dvigovanjem uteži in kardio vadbo. Gradnja močnega in trdnega telesa se ne konča, ko izstopite iz telovadnice, v resnici se začne in konča s prehrano, to pa je služba, ki traja 24ur na dan.

Ko gorovimo o pravilni prehrani, so največkrat v ospredju stvari z malo maščob, pravilen pristop k beljakovinam in pravilen pristop k ogljikovim hidratom. ‘'Izogibanje maščobam'' vidimo kot zelo pomemben del zdravega načina življenja in izgubljanja kilogramov. To pa je v resnici zastarel pristop. V 80-ih in 90-ih je bil ta pristop močno promoviran, na trgu se je takrat pojavilo veliko nizko-maščobne hrane. Z leti pa je debelost postala neke vrste epidemija in je ljudi v prehrambeni industriji prisilila, da stvari izboljšajo. Posamezniki niso več jedli mastne hrane, torej se nebi smeli rediti. Pa je temu res tako? Ne, ni.

 
Nizko maščobne diete pogosto povzročajo nizko raven hormonov, ki so najpomembnejši za rast in moč mišic. Na kratko, to prepričanje ni upoštevalo tega, kar so zdravniki in prehrambeni strokovnjaki trdili že leta - maščobe imajo pomembno vlogo v prehrani in zato se jih ne sme zanemarjati. Ravno nasprotno, posvetiti jim je treba še več pozornosti. Z drugimi besedami, maščobe v splošnem niso problem, le določene so problematične. Ostale maščobe so, ravno nasprotno, zelo pomembne. Tekom let so znanstveniki ugotovili, da imajo nekatere maščobe nešteto dobrih vplivov na zdravje. In to so nenasičene maščobne kisline. Torej, iz naše prehrane ne smemo izključiti vseh maščob.


Esencialne maščobne kisline so tiste, ki jih ljudje ne moremo sintetizirati v naših telesih in jih moramo v telo vnesti s prehrano ali prehranskimi dopolnili. Tako kot tudi pomembne aminokisline, in druga mikrohranila, kot so vitamini in minerali, ki jih moramo vnesti v naše telo, da le-to pravilno deluje. Priti do pravih esencialnih maščobnih kislin pa ni vedno lahko, še posebej, če jih v naši vsakodnevni prehrani ni. Običajna prehrana je sestavljena iz preveč nasičenih maščob in iz preveč rastlinskih maščob (običajna kuhinjska olja). Te maščobe pa vsebujejo preveč omega 6 kislin. Ne razumite narobe, omega 6 so pomembne, ker so esencialne maščobne kisline, vendar ne gre vedno za tip maščob, gre tudi za razmerja. Več o tem pa malo kasneje.

Esencialne maščobne kisline imajo učinke na več mestih, pri termogenezi, anabolizmu, sintezi hormonov, funkciji prostaglandin, imunskemu sistemu, obnavljanju celičnih membran, celicam omogočajo, da so pravilno nahranjene, itd. Za bodibuilderja so esencialne maščobne kisline pomembne za optimalno prebavo, proizvodnjo hormonov, kardiovaskularno zdravje, zmanjšujejo utrujenost in pospešujejo izgorevanje maščob. Res zanimivo, da so pogosto tako neopažene in jih ignoriramo.

V našo prehrano moramo nujno vključiti samo 2 tipa maščob; Omega 3 (n-3) in Omega 6 (n-6) maščobne kisline. Omega 9 je pomembna, vendar ni esencialna, kar pomeni, da jo telo lahko proizvede in to v kar velikih količinah. Razlog, zakaj človeško telo ne more samo proizvesti omega-3 in nomega-6 maščobnih kislin je v tem, da človeški metabolizem ne more dodati dvojne vezi. To je tudi razlog, da telo ne more spremeniti omega-3 maščobnih kislin v omega-6 maščobne kisline. Ja, sliši se kot znanstveni lari fari, vendar je pomembno, da poznamo kemijsko ozdaje razlogov, zakaj je tako težko skozi prehrano zaužiti esencialne maščobne kisline.



Tu pa v akcijo stopi ANIMAL OMEGA. Esencialne maščobne kisline so potrebne, ampak prave in v pravih odmerkih. To pa je glavna stvar ANIMAL OMEGE, saj je najzanesljivejši izdelek esencialnih maščobnih kislin na trgu. Vsebuje prave maščobe, ki jih športnik potrebuje. Vsaka vrečka vsebuje natančno razmerje omega-3 in omega-6 maščobnih kislin. Polna je virov omega-3 olj, pridobljenih iz različnih vrst rib, kot so losos, trstika, slanik in rastlinskih virov omega-3 maščobnih kislin, kot je žafranskino olje. Ta raznolika mešanica zagotavlja, da prejemte vse možne omega-3 ekstrakte, ki so tako zelo pomembni za splošno zdravje. Zraven pa dobite še ravnotežje alfa linolnske kisline (ALA) iz lanu in ključne ekstrakte iz ribjih olj.



ANIMAL OMEGA vsebuje tudi ključna omega-6 olja; borečevo olje, svetlinovo olje, sezamovo olje. Linolna kislina je še ena od ključnih maščob v naravi. Kot že omenjeno, pomanjkanje omega-6 maščobnih kislin v prehrani je težko nadomestiti. Vendar je posebna oblika omega-6 vključena v izdelek OMEGA. Telo izkorišča omega-6 esencialne maščobne kisline, da proizvede mnoge prostaglandine in levkotriene.



Še ena omega-6 kislina, ki se nahaja v ANIMAL OMEGA, je konjugirana linolna kislina ali CLA. CLA je znan po svoji zmožnosti zniževanja telesne maščobe, je antikatabolik, deluje kot antioksidant in krepi imunski sistem. CLA pozitivno vpliva na prebavo in sodeluje pri regulaciji prebavljanja maščob in beljakovin. Čeprav CLA ni esencialna maščobna kislina, je pomemben del formule v izdelku ANIMAL OMEGA, saj so njegove zdrave učinkovine predobre, da bi jih izpustili. Sezamin je še ena odlična sestavina v Omega formuli. V naravi ga najdemo v sezamovem olju. Sezamin spodbuja izgubo maščobe, dobro vpliva na zdravje jeter in ledvic, ter ohranja zdrav nivo lipidov. Sezamin je znan tudi kot uravnalec stalne telesne teže.



Vsa ta močna maščobna hranila so podprta še s celovitim kompleksom transporta hranil, ki omogoča maksimalno absorbcijo, izkoriščenje in prenos Omega esencialnih maščobnih kislin. L-Carnitine, lipaza in lecitin zagotovijo, da vsi elementi, ki sestavljajo omega-3 in omega-6 zagotovo in učinkovito pridejo v sistem. Antioksidanti, vitamin A, D in E so še en pomemben del v kompleksu. Le-ti zagotavljajo stabilnost esencialnih maščobnih kislin in preprečujejo, da bi se vezi med njimi pretrgale.



ANIMAL OMEGA zagotavljajo nujno potreben dodatek k prehrani za vsakega športnika. Izdelek ANIMAL OMEGA je poln pravih maščob in vsebuje pravo razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami, ki spodbujajo kvalitetno prebavo in telesno pripravljenost. Prav tako zagotavlja kardio-vaskularno zaščito, zdrav imunski sistem in splošno dobro počutje. Vašega telesa ne bo spremenil čez noč, bo pa veliko prispeval k vašim dolgoročnim telesnim ciljem.



Pogosto zastavljena vprašanja

Ko uporabljam Animal Omega, ali moram v prehrano dodati še katere druge esencialne maščobne kisline?

Ne. Animal Omega je zadosten in celovit. Ko zaužijete vrečko, je vaša potreba po esencialnih maščobnih kislinah popolnoma pokrita. V mislih imejte, da je bil Animal Omega ustvarjen za resne in profesionalne športnike. Če se vam zdi optrebno, lahko odmerek podvojite, vendar je za večino ena vrečka več kot dovolj. 



Ali lahko Animal Omego kombiniram z ostalimi Animal izdelki?

Seveda. Animal Omega je osnovno prehransko dopolnilo in je lahko kombinirano s katerim koli drugim Animal proizvodom, razen morda z izjemo Animal Testa. Za boljšo absorbcijo, počakajte eno uro med zaužitjem izdelka Animal Omega in drugim Animal izdelkom. Še posebej priporočljiva je kombinacija izdelkov Animal Omega, Animal Pak in Animal Flex.



Kdaj naj vzamem Animal Omega?

Za najboljšo absorbcijo vzemite Animal Omega skupaj z obrokom, nikoli pa na prazen želodec.



Ali je potrebno, da se Animal Omega jemlje ciklično?

Ne. Animal Omega lahko uporabljate celo leto. Glavne maščobe, ki se nahajajo v izdelku so povsem esencialne, torej jih boste potrebovali ves čas.



Koliko tablet je v Animal Omegi?

7 mehkih kapsul in ena običajna kapsula. Vse so zmerno velike s posebno prevleko.



Za koliko časa zadostuje Animal Omega?

Animal Omega vsebuje 30 vrečk. Če izdelek uporabljate vsak dan, zadostuje za en mesec.

 

Izdelek ANIMAL OMEGA ja pomemben za:



• bodibuilderje in vse športnike, tako med sezono, kot izven nje.

• posemznike, ki se želijo znebiti telesne maščobe.

• posameznike, ki želijo optimizirati nivo hormonov.

• posameznike, ki želijo ohraniti zdravo srce in ožilje.

• posameznike, ki želijo splošno izboljšati svoje zdravje.

 

NAVODILA ZA UPORABO

Izdelek Animal Omega uživajte skupaj s obrokom. Dovolj je vrečka, po potrebi 2 na dan, vendar navadno ena vrečka zadostuje. Profesionalni športniki pa lahko razmislijo o podvojitvi odmerka.

Priporočila: Izdelek Animal Omega lahko uporabljate čez vse leto, brez ciklične uporabe. Tako kot Animal Pak, Animal Flex in Animal Nitro, je Animal Omega zasnovan kot temeljno prehransko dopolnilo. Kot tak, se Animal Omega dobro kombinira z ostalimi Animal dopolnili, in tudi s cikličnimi izdelki Animal Stak in Animal M-Stak. Odlična kombinacija je Animal Pak, Animal Cuts in Animal Omega.

Product

HRANILNE VREDNOSTI

OCENE IN KOMENTARJI

 • NAJ KOMENTARJI
 • VSI KOMENTARJI
Slim Shady

hehe :)

Ocena komentarja
0
-0
0
JureDemsar

Slim Rezultat omenjene kombinacije je ANIMAL !! ;)

Ocena komentarja
0
-0
0
Slim Shady

glih zdej bom zaceu s to kombinacijo Animal Pak, Animal Cuts in Animal Omega. Sporočim rezultate!

Ocena komentarja
0
-0
0
Slim Shady

kva ti nabijas?? to so tabletke!

Ocena komentarja
+2
-0
2
umsky

prijatelj ga je uzeo pa smo probali s mlijekom,,1mjerica-60g i 3dcl mlijeka,kad izmiksaš dobiš,ful gustu pjenu 3dcl i tekućeg 1.5dcl..Mislim da je s vodom bolje,više tekuće..Okus odličan. Za tu lovu se isplati,još ako su rezultati u pola što kažu onda super,jer da dobiješ 10kg moraš ipak malo duže to gutati+druga hrana+treninzi da od tog ostane 5kg nečeg.

Ocena komentarja
0
-0
0
PRIKAŽI NASLEDNJIH 5 KOMENTARJEV [5 od 5]
Slim Shady

hehe :)

Ocena komentarja
0
-0
0
JureDemsar

Slim Rezultat omenjene kombinacije je ANIMAL !! ;)

Ocena komentarja
0
-0
0
Slim Shady

glih zdej bom zaceu s to kombinacijo Animal Pak, Animal Cuts in Animal Omega. Sporočim rezultate!

Ocena komentarja
0
-0
0
Slim Shady

kva ti nabijas?? to so tabletke!

Ocena komentarja
+2
-0
2
umsky

prijatelj ga je uzeo pa smo probali s mlijekom,,1mjerica-60g i 3dcl mlijeka,kad izmiksaš dobiš,ful gustu pjenu 3dcl i tekućeg 1.5dcl..Mislim da je s vodom bolje,više tekuće..Okus odličan. Za tu lovu se isplati,još ako su rezultati u pola što kažu onda super,jer da dobiješ 10kg moraš ipak malo duže to gutati+druga hrana+treninzi da od tog ostane 5kg nečeg.

Ocena komentarja
0
-0
0
PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [5 od 5]

POTREBUJETE POMOČ?

 • Mario

  svetovalec in fitnes inštruktor

 • Primož

  prehranski svetovalec

 • Janja

  svetovalec in administrator


Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov. Preberi več
nastavitve Potrdi