Proteini.si

web mobilna aplikacija

Še ena nova in zelo pomembna novost je namreč tudi ta, da je luč sveta ugledala naša mobilna aplikacija oziroma mobile APP, ki si ga že danes BREZPLAČNO enostavno prenesete tu:

app-store.jpg google-play.jpg

 

KAJ PRIDOBIM S PRENOSOM MOBILNE APLIKACIJE?

Vsem, ki si mobilno aplikacijo naložite na svoje pametne telefone, le-ta omogoča vpogled v trenutno stanje točk zvestobe, s katerimi si zagotovite še ugodnejše nakupe. S pomočjo digitalne kartice zvestobe lahko zbirate in porabljate točke zvestobe tudi v vseh Proteini.si SHOPih po Sloveniji.

Vsak trenutek si v mobilni aplikaciji lahko ogledate tudi aktualno akcijsko ponudbo in sveže novosti, obveščeni pa boste tudi o naših dogodkih. Torej vse pomembne informacije na dlani! Velika prednost vstopa v spletno trgovino preko naše mobilne aplikacije je tudi avtomatska prijava v vaš uporabniški račun, s čimer se izognete vsakokratnemu zamudnemu ročnemu prijavljanju. Nakupovanje preko mobilne aplikacije tako prinese še hitrejši in udobnejši spletni nakup.

Zelo priljubljen je tudi iskalnik lokacij, ki vam glede na vašo trenutno lokacijo ponudi najbližji Proteini.si SHOP ali GYM ter vas vodi tja preko Google Maps navigacije.

mobile app slo 3

MOBILNO APLIKACIJO PROTEINI.SI si lahko BREZPLAČNO prenesete na svoj pametni telefon.

  • iPhone uporabniki lahko to storite v App Store aplikaciji ali s klikom TUKAJ
  • Android uporabniki lahko to storite v Google Play Store aplikaciji ali s klikom TUKAJ
app-store.jpg google-play.jpg
Previous Sljedeći sadržaj NextTrebaš pomoć

Dostupni smo za vas od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati

Pretplati se na E-vijesti
Budite informirani o aktualnim promocijama i novostima
Politika kolačića
Internetska trgovina Proteini.si koristi kolačiće kako bi Vam pravilnim radom omogućila najbolje korisničko iskustvo. Podatke o kolačićima možete ukloniti u bilo kojem trenutku – oni su pohranjeni u vašem pregledniku. Više o kolačićima...
Proteini.si   Molimo pričekajte.