fbp

Do brezplačne dostave vam manjka še 39,98 €.

Zaključi z nakupom
FFC borci so se družili z oboževalci v Osijeku!

FFC borci so se družili z oboževalci v Osijeku!

Večer pred že 11. borilnim spektaklom FFC so se v novem Proteini.si Shopu v Osijeku borci Igor Jurković, Saša Milinković in Eddie Sanchez družili z oboževalci.

Piše: FightSite

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno:

Manj kot 24 ur nas še loči do pričetka borilnega spektakla FFC 11 v Osijeku, za katerega so skoraj vse vstopnice že razprodane, ostalo jih je manj kot 500 in jih bodo gledalci lahko kupili na dan dogodka, torej v petek 4. aprila. Danes zvečer so se, pred zadnjim treningom, trije borci družili z oboževalci in mediji v Proteini.si Shopu v Osijeku. Ker vsi borci zagovarjajo zdrav in športen način življenja, so organizatorji povedali, da je bila, na novo odprta trgovina, pravi kraj za športni klepet in preizkušanje odličnih proteinskih čokoladic. Eddie je zaupal, da tudi sam je športno prehrano in dodatke k prehrani za zdrav način življenja in jih priporoča tudi obiskovalcem športne dvorane, kjer trenira ssm in dela kot trener.

Vsi trije borci so se prijazno pogovarjali s svojimi oboževalci, se z njimi slikali, jim podpisovali majice in se potem kmalu vrnili v hotel, kjer so opravili še zadnji trening pred jutrišnjim velikim spektaklom.


NAJNOVEJŠI ČLANKI