fbp

Do brezplačne dostave vam manjka še 39,98 €.

Zaključi z nakupom
Fitinn & Proteini.si: novo partnerstvo

Fitinn & Proteini.si: novo partnerstvo

Za trening v Fitinnu ne potrebuješ debele denarnice. Za samo 19,90 € na mesec ti ponujamo najboljše pogoje za trening: sodobne kardio naprave in naprave za moč, ločen vadbeni prostor za dame in fleksibilen delovni čas, vsak dan od 6. do 24. ure.

Piše: Fitinn & Proteini.si

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno:

Držimo se obljube ˝samo najboljše za najboljše˝ zato ti omogočamo trening na napravah priznanih proizvajalcev Precor in Gym80, tega mota pa se držimo tudi pri ponudbi prehranskih dopolnil. Po novem je Fitinnov ekskluzivni dobavitelj športnih napitkov, beljakovinskih napitkov ter beljakovinskih ploščic podjetje Proteini.si. Paleta izdelkov se prilagaja potrebam treninga vzdržljivosti in moči. V Fitinnu lahko tako izvajaš tudi najzahtevnejše treninge.

1.jpg

Nova otvoritev: Kmalu že 3-krat v Sloveniji

Kmalu že 3-krat v Sloveniji. 19. oktobra bomo odprli najnovejši studio Ljubljana Šiška. Vsi, ki se boste za fitnes paket odločili še pred otvoritvijo, si boste zagotovili otvoritveno ugodnosti – brezplačen trening do konca novembra. Ta akcija velja le za članstva sklenjena na predotvoritveni promocijski stojnici v Mercator centru Šiška. Termine promocij najdeš na: KLIK.

Z začetkom treninga pa ti ni treba čakati do otvoritve. Že sedaj lahko treniraš v Fitinn BTC City (hala 8), kot tudi v Koloseju v Mariboru, kjer ti pravtako ponujamo optimalne pogoje za vadbo v sodobnem ambientu z najkakovostnejšo opremo. Nabor izdelkov Proteini.si pa ti je na voljo na recepciji studia.
 

NAJNOVEJŠI ČLANKI