fbp

Do brezplačne dostave vam manjka še 39,98 €.

Zaključi z nakupom
Vabljeni v Proteini.si Shop Šiška

Vabljeni v Proteini.si Shop Šiška

V Hipermarketu v ljubljanski Šiški smo odprli že 13. trgovino v Sloveniji. Naši strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali, da boste skupaj dosegli zastavljene cilje.

Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno:

Na uradni otvoritvi smo se družili z našimi ambasadorji in drugimi znanimi Slovenkami ter Slovenci, ki so se pomerili v peki beljakovinskih palačink in pripravi beljakovinskega pudinga. In kdo je zmagal? Komisijo, ki so jo sestavljali bodybuilder Benjamin Radič ter glasbenika Eva Hren in Matjaž Kumelj, so poskušali prepričati s slastnimi palačinkami in čokoladnimi pudingi. Med seboj se se pomerili: igralski par Saša Pavlin Stošič in Miha Rodman, borec Denis Porčič – Chorchyp, športnica Evita Čelesnik, aktualni mister Slovenije Matjaž Lesjak, pevka Špela Grošelj, alpski smučar Rok Perko, maneken Mitja Nadižar in modna mrha ter voditeljica Manja Plešnar. Vsi sodelujoči so se izkazali s svojo izvirnostjo, kreativnimi predstavitvami in dobro voljo, katero so prenesli tudi na ostale goste dogodka. Na koncu pa so bili zmagovalci vsi.Proteini.si Shop Šiška
Cesta Ljubljanske Brigade 33
1000 Ljubljana

Informacije:
E: siska@proteini.si

Delovni čas:
ponedeljek - sobota: 9:00 - 21:00
nedelja: 9:00 - 15:00

Trgovina deluje samostojno in ni povezana s spletnimi naročili. Za komunikacijo s trgovino uporabite direktne kontaktne podatke.


NAJNOVEJŠI ČLANKI