fbp

Do brezplačne dostave vam manjka še 39,98 €.

Zaključi z nakupom
Kolekcija oblačil Proteini.si PREMIUM LINE

Kolekcija oblačil Proteini.si PREMIUM LINE

Proteini.si Premium line dizajnerska oblačila sledijo športni modi, s svojo kakovostjo, barvitostjo, udobnostjo in lahkotnostjo ter zanimivimi vzorci in potiski pa nudijo odlično izbiro za ustvarjanje modnega osebnega stila.

Piše: Tamara Jalen

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno:

Športna kolekcija PREMIUM oblačil znamke Proteini.si je kot nalašč za vse, ki sledite modnim trendom in želite biti urejeni, saj sta šport ter moda že od nekdaj nerazdružljiva. Naše počutje je zelo pomembno, zato so pomembna tudi oblačila, ki jih nosimo. Odločili smo se, da pripravimo kolekcijo Premium oblačil, ki vas bo spremljala kjerkoli in kadarkoli. Primerna so tako za vadbo, kot za prosti čas in vsakodnevna opravila.

1.jpg
 
Oblačila Premium kolekcije so v celoti narejena v Evropski uniji in izdelana v omejenih serijah. Velik poudarek je že na samem oblikovanju in kreaciji kolekcije, še bolj pa smo se osredotočili na vrhunske materiale, skrbno krojena in šivana oblačila ter trendovske modele, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce. Oblačilom so dodani razni detajli in všitki, ki bodo popestrili še tako preprost ''outfit'', navdušili pa vas bodo tudi zanimivi vzorci, zanimivi potiski ter drzne in modne barve.
 
Ker se izdelki Premium kolekcije dopolnjujejo, jih boste lahko med seboj kombinirali in si tako ustvarili svoj edinstveni izgled.
 
Oblačila Premium kolekcije na tržišče prinašajo odlično kakovost in udobje. Želimo, da se v oblačilih počutite odlično, samozavestno in jih nosite s ponosom! Le kdo si ne želi biti oblečen udobno in trendovsko hkrati? Ustvarite si svoj trendovski stil oblačenja za vadbo in prosti čas!

2.jpg


NAJNOVEJŠI ČLANKI