fbp

Do brezplačne dostave vam manjka še 39,98 €.

Zaključi z nakupom
Nepogrešljivi izdelki na vašem dopustovanju

Nepogrešljivi izdelki na vašem dopustovanju

In tukaj je težko pričakovano POLETJE! Jeeej! Vašega dopustovanja se verjetno že pošteno veselite, zato bomo to vprašanje kar izpustili. :) In prav je tako, vsak od nas potrebuje nekaj dni na OFF, da se spočije, napolni z novo energijo in pride nazaj na ustaljen ritem s še večjim zagonom in boljšo motivacijo. Se strinjate, kajne? Hitro pa se zgodi, da v času dopustovanja pozabite na ohranjanje zdravega telesa, na vse prehranske dodatke, ki jih drugače redno uživate, na vnos zdrave prehrane itd... . Zato smo se odločili, da vam pri tem malo pomagamo.

Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: POUČNI KOTIČEK

Objavljeno:

Povsem razumljivo je, da življenjski ritem na dopustu, nikakor ne bo tak, kot je ponavadi. Vaše športne aktivnosti boste verjetno prilagodili primerno vašemu dopustovanju, če bo to morje, boste verjetno plavali, se sprehajali, zjutraj odšli na kakšen jutranji tek. Tisti, ki odhajate na dopustovanje v hribe, se boste verjetno odločili za kakšno pohodno ali kolesarsko turo in vse to je super.

Kako pa poskrbite za svojo prehrano? Se držite zdrave prehrane tudi v času dopustovanja ali se takrat ne obremenjujete prav preveč in jeste kar vam v tistem trenutku najbolj paše?

Ker verjamemo, da je na dopustu veliko težje ohranjati in se držati zdravih navad, vam tukaj priskočimo na pomoč z nekaterimi izdelki, za katere menimo, da so idealni za ohranjanje zdravega načina življenja na dopustu, hkrati pa priročni, saj ne zavzamejo veliko prostora (gospodične bodo to še kako dobro razumele).

MUST HAVE izdelki za na dopust so:

Vitamini in minerali v tabletah ter omega-3 (ribje olje) v kapsulah združeni v enem pakiranju. Sestavine oskrbujejo telo z najnujnejšimi mikroelementi, ki poskrbijo za izboljšanje stanja organizma, počutja in vitalnosti.

Prehransko dopolnilo s sestavinami, ki pozitivno vplivajo na zaščito celic pred UV žarki, ohranjajo zdravo kožo in preprečujejo prezgodnje staranje kože. Z redno uporabo prepreči tudi znake alergije na sonce.

 

ZAJTRK:

Beljakovinski kosmiči z visoko vsebnostjo beljakovin in prehranskih vlaknin, so odlična izbira za pripravo enostavnega in hranljivega zajtrka na vašem dopustovanju.

Okusna beljakovinska kaša iz ovsenih kosmičev brez glutena. Pripravljena je v samo 2 minutah – vsebini se doda samo 100ml vroče/mrzle vode in premeša. Pakirana je v vrečkah po 50g kar zadostuje za pripravo enega obroka.

Mešanica za pripravo palačink z visoko vsebnostjo beljakovin. Priprava je hitra in enostavna, vsebini dodate samo vodo/mleko in zmešate v shakerju ter spečete.

 

MALICA:

Najbolj ugodne in slastne beljakovinske ploščice na trgu, brez glutena in umetnih barvil. Na voljo kar v 6-ih različnih okusih.

Beljakovinski krof z nizko vsebnostjo sladkorjev, brez palmovega olja in holesterola.

 

BELJAKOVINSKI ŠEJKI (za malico ali po telesni aktivnosti):

Že pripravljen beljakovinski napitek, ki vsebuje 25g beljakovin in je brez maščob ter laktoze. Odlična izbira za aktivne posameznike, s katero lahko tudi na poti poskrbijo za zadosten vnos beljakovin.

Sirotkine beljakovine brez dodanih umetnih sladil, arom in barvil. Na voljo v 3 različnih okusih in v priročnem pakiranju po 30g, kar zadostuje za pripravo enega šejka.

 

KOSILO:

Rezanci z visoko vsebnostjo beljakovin in majhno vsebnostjo ogljikovih hidratov, so prava izbira za vse, ki iščete bogat obrok pripravljen v zgolj  5-ih minutah.

 

OSVEŽILNI NAPITKI:

Izotonični napitek z ogljikovimi hidrati, elektroliti in vitamini, ki poskrbijo za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti ter za hidracijo telesa.

Izdelek vsebuje tri esencialne aminokisline, katere izboljšajo regeneracijo mišic in preprečujejo izgubo mišične mase. Telo jih samo ne more proizvajati zato jih moramo zaužiti s hrano ali v obliki dopolnila. So brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa in se priporočajo vsem aktivnim posameznikom.

Osvežilne gazirane pijače v različnih okusih primerne za poletno osvežitev brez slabe vesti. Napitki so brez aspartama in fosforne kisline, za sladek okus pa je dodano sladilo iz rastline stevije in sukraloza.


NAJNOVEJŠI ČLANKI