fbp

Do brezplačne dostave vam manjka še 39,98 €.

Zaključi z nakupom
Hruškov biskvit

Hruškov biskvit

Zelo preprosto, hitro pripravljeno, mehko in dišeče pecivo, ki ostane sočno tudi dan potem, če ga seveda še kaj ostane. ;) Hruškov biskvit na hitro je primeren za vse priložnosti.

Piše: Eva Turk

Kategorija: ZDRAVI RECEPTI

Objavljeno:

SESTAVINE

POSTOPEK

  1. Sladkor in jajce penasto vmešaj z električnim mešalnikom, nato pa vmešaj Chocotello in mleko.
  2. V drugi posodi zmešaj orehe, zdrob, cimet, vanilin sladkor in pecilni prašek in mešanico vmešaj k jajčni zmesi.
  3. V zmes vmešaj naribano jabolko in vlij v pomaščen pekač. Jaz sem ga presprejala z oljem v spreju od Proteini.si.
  4. Po površini razporedi na tanke rezine narezano hruško.
  5. Peci v segreti pečici na 200 °C pribljižno 35 minut.
  6. OHLAJEN biskvit nareži in dodaj še malo Chocotelle.

Dober tek!

hruškov kolač.jpg   hruskovkolac.jpg


NAJNOVEJŠI ČLANKI