Proteini.si Magazine

Brezplačna revija Proteini.si Magazine


Ker se pri Proteini.si zavzemamo, da vam ponudimo kar največ informacij o zdravem in aktivnem načinu življenja, smo se odločili, da vam ponudimo BREZPLAČNO REVIJO - PROTEINI.SI MAGAZIN, v kateri boste našli marsikateri odgovor na vaše vprašanje.

Revija PROTEINI.SI MAGAZINE vam ponuja ogromno zanimivih in poučnih člankov od naših odličnih svetovalcev iz Proteini.si Shopov po celi Sloveniji. Poleg tega vas čakajo še okusni in zdravi recepti, fit jedilniki in treningi, pripravili pa smo vam tudi dnevnik, v katerega boste lahko zapisovali svoj napredek.

Članek - Omega 3 maščobne kisline     Recept - Malinova jogurtova pravljica     Intervju - Vid Kavtičnik


Za razvedrilo in zabavo so s svojimi zanimivimi intervjuji poskrbeli znani športniki in naši ambasadorji, katerih ne smete zamuditi, saj med drugim razkrivajo tudi nasvete o njihovem uspehu.

Čakajo pa vas tudi velik nagradni kviz in kupončki s super popusti na TOP izdelke, katere lahko unovčite v vseh Proteini.si Shop-ih po Sloveniji in na naši spletni strani www.proteini.si.

Svoj izvod BREZPLAČNEGA PROTEINI.SI MAGAZINA si lahko s pomočjo spodnjega obrazca prenesete tudi v elektronski obliki.

PRENOS REVIJE V ELEKTRONSKI OBLIKI

Povezavo za prenos revije boste prejeli na vneseni e-naslov. V kolikor povezave ne prejmete, nas o tem obvestite na info@proteini.si.

Ekipa Proteini.si vam želi prijetno branje.