Točke zvestobe

Nakup izdelkov v spletni trgovini Proteini.si (z izjemo nekaterih akcijskih izdelkov) vam prinese določeno število točk zvestobe, ki jih lahko unovčite že takoj ob naslednjem nakupu in si s tem znižate vrednost nakupa. Točke zvestobe pa lahko dlje časa samo zbirate in tako se med seboj tudi seštevajo. Unovčite jih v roku enega leta, da pa ne boste nanje pozabili, pa vas bomo o tem mi teden dni pred iztekom prijazno spomnili preko e-pošte. Po preteku enega leta se točke zvestobe v primeru neporabe avtomatsko izbrišejo. Stanje vaših točk zvestobe je vsakič vidno v rubriki "Moj profil".


2sl.jpg

Primer 1: z nakupom zgornjega izdelka (Ironmaxx 100% Whey Protein) pridobite 17 točk zvestobe.

1sl.jpg

Primer 2: zgornji izdelek (Battery Whey Protein) je v akciji in zato njegov nakup ne prinaša točk zvestobe.


Moj profil
V rubriki "Moj profil" pod zavihkom TOČKE ZVESTOBE vidite trenutno stanje zbranih točk, točke, ki vam jih z zaključkom nakupa prinašajo trenutno dodani izdelki v košarici. Kot zanimivost pa smo dodali tudi seštevek vseh vaših do sedaj zbranih točk zvestobe.

moj-profil-tocke-sl.jpg

Košarica
Pogled v košarico vam razkriva njeno vsebino dodanih izdelkov, njihovo morebitno velikost, okus ali drugo variacijo, količino, število točk zvestobe, ki jih prinaša nakup teh izdelkov, končni prihranek in znesek za plačilo ter strošek dostave.


Screen Shot 2018-04-13 at 14.42.50.png


Plačilo s točkami
Med oddajo spletnega naročila vas bo sistem pri načinu plačila vprašal tudi po koriščenju točk zvestobe.

placevanje-s-tockami-sl.jpg

Potrditev naročila
zakljucek-nakupa-sl.jpg


Vrednost nakupa si pri posameznem nakupu lahko znižate za največ 50 % vrednosti naročila (brez stroškov dostave), preostale točke in točke, pridobljene s tekočim nakupom, pa se prenesejo in prištejejo k dobroimetju.

Točke zvestobe, preračunane v dejansko vrednost v evrih, se odbijejo od zneska nakupa, ki ne vključuje stroškov dostave.
V primeru preklica naročila se točke zvestobe iz trenutnega spletnega naročila, ki čaka na zaključek nakupa, izbrišejo. Točke, uporabljene za znižanje plačila, pa se vrnejo k dobroimetju.

Vrednost 1 točke je 1 cent - 100 točk je 1 EUR.