fbp
NAZADNJE GLEDANI

OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsul

  OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsul

  4.5 / 5 255 komentarjev
  • Najbolj napredna oblika kreatina
  • Neverjetno povečana moč in vzdržljivost
  • Primeren za vse športe, tudi tek in kolesarstvo
  • Hitri in učinkoviti rezultati
  CENA23,99 €
  Točke zvestobe67

  UPORABNIKI, KI SO KUPILI OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsul SO KUPILI TUDI...

  GERMAN FORGE PROTEIN PROFESSIONAL - VREČA, 2350g
   72

   GERMAN FORGE PROTEIN PROFESSIONAL - VREČA, 2350g

   • Kakovostne beljakovine iz rastlinskih virov
   • Odlična alternativa izdelkom iz sirotke
   • Brez laktoze
   1 Okusov
   CENA29,99 €
   dodaj v košaricoPodrobneje
   PROTEINI.SI RAVNOTEŽNA POLŽOGA
    259

    PROTEINI.SI RAVNOTEŽNA POLŽOGA

    • Ravnotežna žoga za izvedbo ravnotežnostnih vaj
    • Za urjenje ravnotežja, krepitev in oblikovanje telesa
    • Uporabna pri rehabilitaciji po poškodbah
    0 Velikosti
    CENA69,99 €
    dodaj v košaricoPodrobneje
    IRONMAXX VITAMIN D3 + K2, 150 tablet
     50

     IRONMAXX VITAMIN D3 + K2, 150 tablet

     • Prehransko dopolnilo z vitaminom D in vitaminom K
     • Vitamina D in K prispevata k ohranjanju zdravih kosti
     • Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih zob, delovanju mišic ter delovanju imunskega sistema
     • 150 odmerkov
     0 Okusov
     CENA15,99 €
     dodaj v košaricoPodrobneje
     MAJICA POWER
      12

      MAJICA POWER

      • Ženska umazano roza majica s kratkimi rokavi
      • Z napisom "FEMALE POWER"
      • 100% bombaž
      1 Velikosti
      CENA6,99 €
      dodaj v košaricoPodrobneje
      MAJICA ATHLETE
       11

       MAJICA ATHLETE

       • Moška bela majica s kratkimi rokavi
       • Z motivom tekača in napisom "ATHLETE" 
       • 100% bombaž
       1 Velikosti
       CENA6,99 €
       dodaj v košaricoPodrobneje
       MAJICA ALICE
        13

        MAJICA ALICE

        • Ženska bela majica s kratkimi rokavi
        • Z napisom Proteini.si
        • 100% bombaž
        1 Velikosti
        CENA7,99 €
        dodaj v košaricoPodrobneje
        PROTEINI.SI SHAKER
         5

         PROTEINI.SI SHAKER "GYMAHOLIC", 700ml

         • Proteini.si šejker, 700 ml
         • Z napisom "GYMAHOLIC GAIN BEAST"
         • Preprost za uporabo, brez BPA
         0 Velikosti
         CENA2,49 €
         Obvesti me o zalogiPodrobneje
         BREZPLAČNA DOSTAVA
         pri nakupu nad 15.00 €
         VEČ KOT 60 % KUPCEV OPRAVI VEČ KOT EN NAKUP
         BREZPLAČNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU

         Spoznaj izdelek podrobneje

         OPIS         Imate problem podoben naslednjemu: veste, da kreatin povečuje mišično moč in mišično maso ter ima poleg tega še številne pozitivne učinke na vaš organizem, vendar nikoli niste bili v celoti zadovoljni z izbrano obliko kreatina? Za vašo težavo imamo rešitev!!!


         SEDAJ JE NA VOLJO IZDELEK, KI VSEBUJE TO KAR VAŠE TELO POTREBUJE!
         • CREATINE MAGNA POWER - magnezijev kreatin kelat!
         • Najbolj učinkovita in najbolj napredna formula, patentirana pri Albion Laboratories in podprta z znanstvenimi raziskavami!


         Izberite CREATINE MAGNA POWER - izdelek laboratorija Albion Laboratories, podjetja OLIMP. Zagotavljamo vam, da boste več kot zadovoljni! V nadaljevanju si preberite, zakaj Creatine Magna Power deluje bolje kot katerakoli druga sestava oz. oblika kreatina, ki ste jo uporabljali do sedaj.


         Video o izdelku Creatine Magna Power:         Creatine Magna Power je najbolj napreden kreatin, ki je bil kdajkoli razvit v znanstvenem laboratoriju. Tako kot arginin, je kreatin od vseh anaboličnih predstavnikov najbolj učinkovit. To dejstvo je bilo potrjeno s številnimi znanstvenimi študijami in pa dolgoletno uporabo v športu. Kakorkoli že, pravi čisti potencial kreatina kot dopolnila, ki stimulira oz. povečuje moč in mišično maso, omejuje reakcija, ki pretvarja poglavitni del zaužitega kreatina v kreatinin. Ta reakcija povezuje amino skupino kreatin z njegovo skupino kislin. To povzroča, da se molekule kreatina pretvorijo v kreatinin (slika 1), hkrati pa zato postanejo anabolično nedejavne. Reakcijo pospešuje takšna stopnja kislosti kreatina (v obliki za uživanje), kot je kislost v gornjem črevesnem traktu.

          
         Slika 1: Pretvarjanje kreatina v kreatinin         Z laboratorijskimi raziskavami so želeli uničiti vse pomanjkljivosti, bodisi z varnimi reaktivnimi kemijskimi skupinami, ki vsebujejo alkohol ali molekule kisline, kar rezultira oz. se odraža v kreatin malatu ali kreatin etil estru, bodisi z mešanjem kreatina z alkalijskimi kovinskimi komponentami.
          
         To je mesto nastanka magnezijevega kreatin kelata - Creatine Magna Power kombinira obe kreatinski zaščiteni metodi:


         Slika 2: MAGNAPOWER magnezijev keatin kelat

         Magnezijev kreatin kelat


         Znanstvene raziskave so dokazale, da imata kreatin in magnezij koristne učinke na različne vrste fizioloških aktivnosti. Funkcija obeh substanc je visoka stopnja korelacije in izmenjavanje druga druge pri mnogih specifičnih reakcijah. To dejstvo je raziskovalce v laboratorijih Albion Laboratories vodilo do tega, da so predlagali kombinacijo magnezija in kreatina v eni komponenti. Predlagali so torej nekaj tako logičnega kot tudi inovativnega. Ustvarjanje magnezijevega kreatin kelata (slika 2) s pomočjo patentirane tehnologije varuje molekule kreatina, da ne preidejo v kreatinin, hkrati pa tudi povečuje vrednost fiziološko aktivnega kreatina, ki je v celoti dostopen oz. na voljo mišičnim celicam - vse to se odraža v višji stopnji energije v mišicah. Magnezij ima močne alkalijske lastnosti, ki zmanjšujejo okoljsko kislost kreatina ter ga ohranjajo polno aktivnega tako v obliki za uživanje kot tudi kasneje v prebavnem traktu.
          
         Vendar pa je pomembno vedeti, da je zaščita kreatina pred izgubo njegovega učinka le pol poti do celotnega uspeha. Drug del naloge je maksimizirati koristnost njegovega anaboličnega potenciala.

         Kreatin povečuje mišično moč in maso s posredovanjem prave anabolične komponente, imenovane ATP - adenozintrifosfat. Kreatinski dodatki vodijo k povečanju stopnje ATP v mišičnih celicah. Vsa energija, ki jo potrebujejo mišice za delovanje in vspodbudo, je proizvedena na podlagi hidrolize ATP. ATP stimulira oz. vspodbuja anabolične encime, ki spodbujajo naše gene za proizvodnjo mišičnih beljakovin. Poleg tega pa je ATP prisoten na vsaki stopnji sinteze molekul beljakovin.


         Magnezij igra odločilno vlogo pri sintezi in hidrolizi ATP.
         ATP se ustvarja, ko je fosfatni radikal (P) prenešen iz aktivnega kreatina v adenozin-di-fosfat (ADP). Vendar je pri prenosu tega radikala iz kreatina v ADP bistveno, da v tem procesu sodeluje en magnezijev atom (slika 3).

         Slika 3:
         Kot je razvidno iz slike, sinteza ATP zahteva tako molekule kreatina kot tudi atome magnezija. Razpoložljivost magnezija v procesu uravnava stopnjo sintetiziranega ATP iz kreatina. To se zgodi zaradi sledečega: ko uživamo kreatin in ko mišičnim celicam primanjkuje magnezija, anabolična aktivnost kreatina ni povsem izkoriščena.

         Ta problem so znanstveniki rešili z razvojem izdelka Creatine Magna Power, torej magnezijevega kreatin kelata, ki za sintezo ATP dovaja tako kreatin kot tudi magnezij.
          
         Magnezij kreatin kelat povečuje zmožnost našega telesa za sintezo in regeneracijo oz. obnovitev ATP, ki skrbi za oskrbovanje mišičnih celic z energijo potrebno med mišičnimi napori.


         Slika 4: Sinteza oz. spojitev ATP z MagnaPower         Opazimo lahko, da magnezij kreatin kelat dovaja potrebne magnezijeve atome direktno do okolja, kjer se dogajajo reakcije (slika 4), ki kreatinu omogočajo ohranjati visoko razmerje ATP, istočasno pa tudi visoko stopnjo za maksimizacijo anaboličnega delovanja. Dopolnjevanje prehrane z izdekom Creatine Magna Power pospešuje rast tako mišične mase kot tudi moči, medtem ko večje vrednosti ATP omogočajo bolj učinkovito krčenje mišičnih vlaken, hkrati pa generirajo večjo moč.
          
         Vsekakor lahko pomanjkanje magnezija kompenzirate z drugimi dopolnili, vendar to ne bo nujno zagotovilo, da bo vrednost atomov, ki pronicajo v mišične celice in notranjost celičnih oddelkov, kjer se dogajajo vsi anabolični procesi, pravšnja. To je potrdila tudi klinična raziskava, v kateri so primerjali učinek magnezij kreatin kelata z učinkom kreatina in magnezija iz dveh ločenih virov z neomejenim magnezijevim oksidom in kelatom aminokislin.
          
         Merili so vzdržljivost med fizičnim naporom vse od začetka pa do fizične izčrpanosti s 30-minutno pavzo med dvema naporoma in po dopolnjevanju hrane z dvema različnima viroma magnezija in kreatina. Raziskava je pokazala, da je delovanje magnezij kreatin kelata znatno boljše od tega, pridobljenega iz mešanice kreatin / magnezijevega oksida (slika 5).


         Slika 5: Brez magnezija ni energije iz kreatina!         E = MC² je Einstein-ova energijska formula... vendar ob predpostavki, ko je MC² Magnezij Kreatin Kelat!
         Dopolnilo 1. obdobje vzdržljivosti 2. obdobje vzdržljivosti Skupna vzdržljivost
         MAGNAPOWER™ magnezij kreatin kelat P1+64.8 sec P2+91.0 sec +155.8 sec
         kreatin + Mg kelat aminokislin P1+50.5 sec P2+71.4 sec +121.9 sec
         kreatin + MgO P1 +25.2 sec P2+38.0 sec +63.2 sec
         Placebo 178.8 sec (P1) 158.0 sec (P2) -20.8 sec
         Magna Power Magnezijev keatin kelat je učinkovit vir bioaktivnega magnezija,  ki tesno sodeluje s kreatinom v transormaciji energije iz dejavnih mišic za povečevanje njihovih zmožnosti generirati in izkoriščati ATP energijo.


         Zakaj se Creatine Magna Power obnese bolje kot pa kombinacija kreatina in magnezija?

         Magnezij kreatin kelat proizvaja zaščito, ki povzroča, da se molekule kreatina ne tranformirajo v nedejaven kreatinin v kislem pH okolju želodca.

         UČINEK: na voljo več dejavnega kreatina

         Kelati podpirajo in pozitivno vplivajo na kardiovaskularni sistem zaradi več aktivnega kreatina, ki nato preide direktno v mišične celice.

         UČINEK: na voljo več dejavnega kreatina

         Kreatin v obliki kelata vsebuje atom magnezija, ki prispeva k energijski in anabolični aktivnosti.

         UČINEK: kreatin deluje neprestano

         Faza polnjenja ni potrebna: odkar je kelat odporen na kislo ciklizacijo in tranformacijo v nedejaven kreatinin, potrebujete le majhno dozo kreatina. Priporočljivo doziranje kreatin kelata je 5-krat manjše kot pa doziranje kreatina monohidrata.

         UČINEK: nič več velikih in neekonomičnih doziranj

         Vnos hidratov oz. sladkorjev za večjo in boljšo asimilacijo kreatin kelata ni več potrebno, odkar ga inzulin ne odnaša več v mišične celice.

         UČINEK: primernejši ob sočasnih nizko hidratnih dietah

         Do lipogeneze (nalaganja maščobe) ne prihaja, ker raven inzulina ne narašča. Maščobna vlakna so nadzirana s strani glikogena in noradrenalina. Maščoba se tako veliko lažje sprošča in služi organizmu kot vir energije za delovanje telesa.

         UČINEK: več kvalitetne mišične mase brez maščobe

         Kreatin kelat ne akumulira vode kot je to značilno za monohidrat, zato je primeren tudi za vzdržljivostne športe kot so timski športi, kolesarjenje, tek,...
         Samo Creatine Magna Power vas bo 100% zadovoljil, saj pripomore k znatno večji mišični masi in moči!
          
         Podjetje Olimp Labs je edina družba na Poljskem in ena izmed redkih v državah EU, ki ima licenco za uporabo MAGNA POWER kreatina v proizvodnji dopolnil. Ta kreatinski patent (US Patent No. 6,114,379) pri vseh trgovskih znamkah, si lasti podjetje Albion Laboratories.


         CREATINE MAGNA POWER - VAŠA MOČ - VAŠE ZDRAVJE
         Product

         Kreatin napredne vrste izboljša zmogljivost in regeneracijo mišic.

         1

         Kreatin v telesu pomaga pri zagotavljanju energije za mišično telo.

         2

         Večinoma ga zaužijemo s hrano (predvsem z rdečim mesom), telo pa ga tvori tudi samo iz aminokislin arginin, metionin in glicin.

         3

         Kreatin poveča moč in eksplozivnost mišic ter spodbuja sintezo beljakovin.

         4

         Za kreatin napredne vrste je značilno manjše zadrževanje vode znotraj mišičnih celic ter bolj učinkovita absorpcija.

         5

         Primeren je predvsem za vzdržljivostne športnike, posameznike v obdobju definicije ter tiste, ki se na kreatin monohidrat slabše odzivajo.

         6

         Priporočljiv dodatek za vegetarijance in vegane, saj pri njih pogosto prihaja do pomanjkanja.

         Kreatin velja za enega izmed najbolj priljubljenih dodatkov med športniki in fitnes navdušenci.

         HRANILNE VREDNOSTI

         OCENE IN KOMENTARJI

         • NAJ KOMENTARJI
         • VSI KOMENTARJI
         xfitnessx

         Po kolikšnem času se pojavijo prvi rezultati?

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         Niko

         Zanima me kako je z uživanjem tega tiste dni, kadar nimaš treninga? Verjetno tiste dni ni potrebe po jemanju ali?

         Priporočam nakup
         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         Ubi

         Mi priporocate tale kreatin magma power ali tiste mega caps?

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         rene323

         ce jemljes kreatin in nato ko si zadovoljen z postavo prenehas jemati le tega , ali se mi bodo mišice povesile in izgubile obliko ?

         Ocena komentarja
         0
         -2
         2
         tomac

         ne znaš brat? :D

         Ocena komentarja
         +1
         -1
         2
         fuarker
         fuarker

         Že dolgo časa jem kreatin v prašku,ampak mi ne odgovarja najbolj mešanje z vodo in okus, pa me zanima če so kapsule enako učinkovite? 2 kapsuli sta enako kot 5g praška? Hvala!

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         {klemen}

         @tyson1231 kreatin uzam od OLIMPA monohidrat za 15€ in je lih tok učinkovit kt katerikoli drug, uporabljam istega 2 leti. Če delaš na masi ti bo kreatin všeč ker se količina vode v mišičnih celicah poveča in zato posledično tudi njihov volumen. Kar se tiče REDWEILER-ja je tud super izdelek, odlični pumpi,koncentracija in moč skozi celoten trening. Če pa misliš kombinirat kreatin in redweiler si pa poglej vsebnost kreatina v njemu, se mi zdi da je na 18g 2,3g kreatina kar je skoraj polovica dnevne doze + če boš jemal kakšne all-in-one izdelke majo te tut kreatin notri. Ker dosti ljudi vidim da jemljejo vse po vrsti pa polovica dodatkov ni maximalno izkoriščena. Kar se tiče pa proteinskih praškov, je pa super Olimp whey complex.

         Ocena komentarja
         +3
         -0
         3
         Ziga
         Ziga

         Mene pa zanima če lahko tole jemljem skupaj z OLIMP THERMO SPEED HARDCORE hvala za odgovor

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         tyson1231
         tyson1231

         ok super hvala novac.

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         novac

         @tyson1231 najbolši oziroma proteini ki jih uporablja veliko ljudi tudi jaz so olimp whey 100 % complex in so res dobri ;)

         Ocena komentarja
         0
         -1
         1
         PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 255]
         xfitnessx

         Po kolikšnem času se pojavijo prvi rezultati?

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         Niko

         Zanima me kako je z uživanjem tega tiste dni, kadar nimaš treninga? Verjetno tiste dni ni potrebe po jemanju ali?

         Priporočam nakup
         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         Ubi

         Mi priporocate tale kreatin magma power ali tiste mega caps?

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         rene323

         ce jemljes kreatin in nato ko si zadovoljen z postavo prenehas jemati le tega , ali se mi bodo mišice povesile in izgubile obliko ?

         Ocena komentarja
         0
         -2
         2
         tomac

         ne znaš brat? :D

         Ocena komentarja
         +1
         -1
         2
         fuarker
         fuarker

         Že dolgo časa jem kreatin v prašku,ampak mi ne odgovarja najbolj mešanje z vodo in okus, pa me zanima če so kapsule enako učinkovite? 2 kapsuli sta enako kot 5g praška? Hvala!

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         {klemen}

         @tyson1231 kreatin uzam od OLIMPA monohidrat za 15€ in je lih tok učinkovit kt katerikoli drug, uporabljam istega 2 leti. Če delaš na masi ti bo kreatin všeč ker se količina vode v mišičnih celicah poveča in zato posledično tudi njihov volumen. Kar se tiče REDWEILER-ja je tud super izdelek, odlični pumpi,koncentracija in moč skozi celoten trening. Če pa misliš kombinirat kreatin in redweiler si pa poglej vsebnost kreatina v njemu, se mi zdi da je na 18g 2,3g kreatina kar je skoraj polovica dnevne doze + če boš jemal kakšne all-in-one izdelke majo te tut kreatin notri. Ker dosti ljudi vidim da jemljejo vse po vrsti pa polovica dodatkov ni maximalno izkoriščena. Kar se tiče pa proteinskih praškov, je pa super Olimp whey complex.

         Ocena komentarja
         +3
         -0
         3
         Ziga
         Ziga

         Mene pa zanima če lahko tole jemljem skupaj z OLIMP THERMO SPEED HARDCORE hvala za odgovor

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         tyson1231
         tyson1231

         ok super hvala novac.

         Ocena komentarja
         0
         -0
         0
         novac

         @tyson1231 najbolši oziroma proteini ki jih uporablja veliko ljudi tudi jaz so olimp whey 100 % complex in so res dobri ;)

         Ocena komentarja
         0
         -1
         1
         PRIKAŽI NASLEDNJIH 10 KOMENTARJEV [10 od 255]