Proteini.si
Naši junaki

Naši junaki

PROTEINI.SI AMBASADORJI

Spoznajte našo ekipo profesionalcev, ekipo vrhunskih športnikov in zmagovalcev na različnih športnih področjih. V čast nam je, da smo lahko del njihove ekipe, del njihovih uspehov in zmag, ki jih osvajajo. Zato želimo, da jih dodobra spoznate tudi vi! Spoznajete naše odlične ambasadorje in bodite z nami na njihovi poti do novih uspehov. Med drugimi si preberite kakšni so njihovi začetki, kakšne dosežke vse so že dosegli in predvsem kakšni so njihovi cilji za naprej. Izvedeli boste veliko novega, med drugimi tudi njihov izbor Proteini.si izdelkov, na katere prisegajo in so poleg njihovih trening rutin, še kako pomembni. 

Kristjan Čeh

Kristjan Čeh

Kristjan Čeh  Atletika - metalec diska

SVETOVNI PRVAK 2022

Spoznaj
Jakov Fak

Jakov Fak

Jakov Fak  Biatlonec

2. MESTO NA OLIMPIJSKIH IGRAH 2018

Spoznaj
Matea Parlov Koštro

Matea Parlov Koštro

Matea Parlov Koštro  Atletika - maratonka

2. MESTO NA EVROPSKEM PRVENSTVU 2022

Spoznaj

PROTEINI.SI HEROJI

NAŠI HEROJI! Ekipa športnikov, rekreativcev, amaterjev vse to in še več so naši heroji! Kaj jih združuje? Ljubezen do športa in narave, zastavljanje novih ciljev, močna in jeklena volja ter brezmejna vztrajnost in pogum, ki jih vodijo do vedno novih uspehov. To pa še ni vse, poleg vsega naštetega jih zdužuje tudi ljubezen do zdrave in uravnotežene prehrane, športne prehrane in prehranskih dodatkov, saj verjamejo, da je le to še kako pomembno za doseganje vseh zastavljenih ciljev. Tukaj pa jim na pomoč priskočimo tudi mi. S svojim bogatim asortimanom izdelkov jih podpremo z dodatno zalogo motivacije, energije, regeneracije in vsem kar le ti izdelki doprinesejo, da je njihov cilj malo lažje dosežen. Spoznaj in spremljaj NAŠE HEROJE tudi ti, mi smo na njih še kako ponosni!

Simon Mastnak

Simon Mastnak

DIREKTOR IN REKREATIVNI KOLESAR

Direktor sklada in upravitelj kar treh podjetij, ki mu kolesarstvo pomeni ogromno! Čas na kolesu ga napolni z energijo, mu zbistri glavo in je čas, ko uživa in se odklopi od problemov in izzivov v službi.

Preveri
Nika Peternelj

Nika Peternelj

OSEBNA TRENERKA IN LJUBITELJICA ŠPORTNIH IZZIVOV

Poklicna vaditeljica skupinskih vadb in osebna trenerka, ki obožuje kolesarjenje, hribe, tek,... Športni zzivi pa so njena strast!

Preveri
Sadik Mujkić

Sadik Mujkić

BIVŠI VRHUNSKI VESLAČ IN REKREATIVNI TEKAČ

Sadik je dvakratni prejemnik bronaste olimpijske medalje v veslanju, kateremu šport, kjub zaključeni karieri in trenerstvu še vedno veliko pomeni.

Preveri
Alenka Završnik

Alenka Završnik

KOZMETIČARKA IN LJUBITELJSKA MARATONKA

Bivša kadrovnica, ki je svoje poslanstvo našla v kozmetiki in odprla svoj salon. Nedolgo nazaj pa začela še svojo športna pot - tek na maratonu, na kateri ji novih ciljev ne zmanjka.

Preveri
Tanja Tomše

Tanja Tomše

PRODAJNICA V PROTEINI.SI IN LJUBITELJICA POHODNIŠTVA

Tanja je prodajnica v Proteini.si, ki poleg družinskih obveznosti, vedno najde čas zase in svojo dušo, to je ponavadi v naravi, visoko v hribih!

Preveri
Jernej Kuntner

Jernej Kuntner

SLOVENSKI IGRALEC IN AKTIVNI RADOZNALEC

Jernej je nadvse znani slovenski gledališki in televizijski igralec, ki kljub natrpanemu urniku najde čas zase in šport, ki je njegova terapija.

Preveri
Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.