Proteini.si
Simon Mastnak
Naši junakiSimon Mastnak
Proteini.siRekreativni kolesar

CILJ: kolesarska dirka MALLORCA 312

Simon Mastnak

Simon Mastnak je direktor sklada in upravitelj kar treh podjetij, ki mu kolesarstvo pomeni ogromno! Čas na kolesu ga napolni z energijo, mu zbistri glavo in je čas, ko uživa in se odklopi od problemov in izzivov v službi.


ŠPORT

Simon, glede na to, da si popolnoma vpet v poslovni svet, kaj ti šport pravzaprav pomeni? Gledaš na to zgolj, kot neka rekreacija, ali morda kaj več?

Šport je moj življenjski slog, ki zapolni vsak trenutek prostega časa. Kot direktor sklada zasebnega kapitala sodelujem pri upravljanju treh podjetij, kar pomeni da so poslovni sestanki, službene poti in dolgi dnevi in noči ob excelu moj vsakdan. Šport in še posebej kolesarstvo je moj »me« time pri katerem spočijem glavo, uživam v naravi in je čas, ko je doseganje pravih wattov pomembnejše od rešitve trenutnega izziva v službi.

processed bcd58807 c220 430f 88f8 cd39998b236f V2uhL6cj

CILJ

Glede na to, da ti kolesarstvo očitno veliko pomeni, imaš morda zastavljene kakšne posebne cilje, katere bi želel doseči?

Do COVID pandemije sem se redno udeleževal tudi večdnevnih rekreativnih dirk v tujini in dosegel nekaj lepih uvrstitev. V preteklosti so te dirke zame predstavljale korenček, dodatno motivacijo, da grem trenirat tudi v dneh, ko zunaj ni sončnih 25 stopinj v brezvetrju in brez mrčesa. Po dvoletnem premoru, se bom letos ponovno udeležil dirke, vendar so moji cilji sedaj veliko bolj osredotočeni na uživanje na kolesu in želim dirko predvsem dokončati, brez posebnih ciljev glede uvrstitve.

processed 5c7b0d63 2b6c 4ec9 9410 155ab223ca76 7jrdO2IS

DOSEŽKI

Kot si omenil, si se udeležil že kar nekaj kolesarskih dirk, predvsem v tujini. Nam zaupaš, na katere dosežke si najbolj ponosen?

3. MESTO V KATEGORIJI NA DIRKI UCI RIO GF

6. MESTO V 1 ETAPI TOUR TRANS ALP

11. MESTO SKUPNO NA HAUTE ROUTE ALP D'HUEZ

21. MESTO SKUPNO NA HAUTE ROUTE PYRENEES

VELIKA
Mont Ventoux 2022, po izpolnitvi "Club de cingles" izziva.


ŠPORTNA PREHRANA:

Zdrava prehrana je za športnike še kako pomemben faktor. Kako ključna je pri tebi? Kaj pa športna prehrana in dodatki, kakšen vpliv imajo pri tebi ti izdelki?

Zame je uravnotežena zdrava prehrana ključna za dobro počutje pa tudi doseganje športnih ciljev. Pri vzdržljivostnih športih so športna prehrana in dodatki ključni za dodajanje energije med športom, saj lahko le tako nadomestiš izgubljeno energijo in zdržiš pet in več ur na kolesu.

Poleg funkcionalnosti produktov pa je zelo pomemben tudi sam okus. Kajti med samim treningom poješ teh izdelkov res ogromno, tako da pomaga, če ti je okus gela, isotonika všeč, ne da se moraš z njim dobesedno sliti. Pri tem je zame ključna celotna Proteini.si Energy plus linija z zelo dobrimi okusi, ki se jih ne naveličaš tudi pri dolgi redni uporabi in ima vrhunsko sestavo, ki pomaga pri performance-u.

LiparDesignPhotography 04927

SIMONOV NABOR PROTEINI.SI IZDELKOV:

  • Pri meni so definitivno na samem vrhu izdelki PROTEINI.SI ENEGY+ linije. Predvsem všeč so mi naravni okusi maline, limone in pomaranče.

PROTEINI.SI PREMIUM ENERGY GEL - okus malina

PROTEINI.SI PREMIUM ISOTONIC - okus limona

  • Posebej inovativen produkt pa je Immuno Isotonik, ki mi v zimskih dneh med treningom, poleg hidracije nudi tudi pomoč v boju z virusi.

PROTEINI.SI ENERGY + IMMUNO ISOTONIC

  • V zadnjih 3 mesecih pred dirko je moj nepogrešljivi izdelek Endugen, ki je nekakšen pre-workout za vzdržljivostne športnike, saj ti da dodatno energijo, s katero daš vse od sebe in trening opraviš 100%.

OLIMP ENDUGEN

  • Za regeneracijo po treningu pa si vedno privoščim beljakovinski šejk, ki mi je v veliko pomoč, saj me po opravljenem treningu, čaka še redna služba in polno novih izzivov.

PROTEINI.SI 100% NATURAL WHEY PROTEIN - okus bela čokolada-jagoda

SCITEC 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL - okus vanilija

  • Priljubljen snack:

PROTEINI.SI PROTEIN BAR - okus cookie & cream
Obišči prvaka na družabnih omrežjih:

InstagramStravaFacebook
Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.