Proteini.si
Ambasadorji

Jernej Kuntner brez scenarija, 2. del

jernej-kuntner-brez-scenarija-2
Tedenski dnevnik rekreativnega športnika in igralca, 2. del

Drage Proteinovke in Proteinovci. Naj se za začetek na hitro predstavim. Sem moškega spola, 50+, zelo aktiven- poslovno in telesno. Pozimi smučam, poleti planinarim in windsurfam. Vmes pa vse ostalo, kar vam bom v obliki dnevnika podajal skozi prihodnji čas. Vstajam zgodaj, legam zgodaj. Zadnja tri leta se prehranjujem po načinu vmesnega postenja 16/8. Če imam celodnevna snemanja, pa na način 12/12. Vse od leta 1999 upoštevam prehranjevanje za krvno skupino 0 – kolikor se le da. Trenutno vozim sponzorsko Hyundai Kono N, relly verzijo, kar N pomeni, z 280. konjskimi močmi. Na Hyundai Slovenija očitno mislijo, da sem že v krizi srednjih let. Sem tudi slovenski ambasador za oblačila Colmar Originals. In sem Heroj za naše/vaše Proteini.si

Sreda, 12.4.23

Spet se dvignem zarana, z glavo spočito. (V torek sem namreč pričel z režijo sinhronizacije novega Spidermana, animirane akcije, dogajajoče se tako izjemno hitro in polno akcije in informacij, da sem bil kar na robu svojih zmožnosti. Zato je krepčilni spanec dobrodošel.) Ker sem ta teden po cele dneve v akciji, sem prešel na prehranjevanje 12/12 (vmesno postenje). Ob 8. torej pojem zajtrk, Proteini.si dobrote. Nato se odpravim v teater, kjer imam danes ob 10. in 17. Petra Pana, predstavo za otroke, veliko uspešnico, tudi za odrasle. Vmes sem ob 14. še posnel Hoferjeve žare, ki vas bodo s TVja zabavali v tej pomladi in tem poletju. Po drugem Petru Panu, okoli 18.45, se s kolesom pripeljem domov in se utrujen zleknem. Trening sta bili danes dve predstavi, dolgi vsaka urco in dvajset, polni skakanja, plazenja, preoblačenja in sabljanja. Znojenja dovolj. In potem smo šli domov. ( da ostanemo pri skupnem imenovalcu mojih zapiskov. )

Četrtek, 13.4.23

Po zajtrku ob 8. se spet naravnam v teater, ob 10. Peter Pan. Po predstavi se s kolegico Alenko Tetičkovič in kolegom Matejem Zemljičem na hitro vsedemo na kavico na Krekovem trgu, da malo podebatiramo, saj se med predstavami pogovarjamo bolj profesionalo-strokovne reči. Nato se razidemo, Matej na snemanje, jaz na kosilce pred snemanjem, Alenka pa delat kosilce pred prihodom otrok iz šole. In potem sem šel domov, bi rad zapisal, a ne, šel sem v Studio Ritem na Spidermana. Režija kolegic in kolegov igralcev, prekrasnih ljudi, talentiranih in predanih igri. Ob 17. fertik in kar utrujen proti domu. Doma pa še fotkanje za Proteini.si, ker nimamo nobenih fotk s treningov. In se oblečem v majčko Proteini, ogrejem na hitrco in vzamem v roke kvihte. Žena Monika me prijazno pofotka. In potem smo bili doma.

Petek, 14.4.23

Spet Peter Pan ob 10. Po nekaj predstavah sem spet v formi. Odlomimo predstavo, pojem kosilček in pičim v Studio Ritem, Spiderman sinhronizacija. Vse do 17. ko se pa že utrujen od celega aktivnega tedna, vsedem v svojega Hyundaička Kono N in odletim v Argentino, na poslovno večerjo s Heleno in Marjanom Koscem, iz Roletarstva Kosec. Papcamo dobrote, kreftično meso, se pomenimo in potem smo šli domov. Hvalabougi da je petek, se je včasih reklo po štajersko na domžalskem Radiu Hit.

Sobota, 15.4.23

Hči Lina ima rojstni dan. Čestitkeeee mila moja. Pa še zdravo na mnoga leta. Ob 11. na ljubljanski tržnici dvignem naročeno špehovko, suho mesnati slovenski produkt iz krškopoljskega prašička, izdelek mojstra Košaka iz Šentjerneja. Nato kosilce pri mami, ki je kuharica in pol. Slastno vse pojem in šibamo domov na popoldanski počitek, saj me ob 17. čaka še en športni Peter Pan v LGL. Po predstavi se utrujeni od tedna s kolegi poslovimo od te predstave, za to sezono. Od septembra pa spet norimo po deželi Nije. In potem smo šli domov.

Nedelja, 16.4.23

Nič za delat. Kaj? A je to možno? Nič v planu? Nedelja, počitek, jedelja, …

Malo vseeno pogledam okoli hiše, če je na Mali traven že treba kaj pokositi travo… Ni še panike, pustimo še kak malotravenski/aprilski dežek, da postori svoje. Pa da se tudi temperature malo dvignejo, saj je skoraj zimsko. Nato samo malo uživam dom. Uživam stanovanje. In malo stanujem. Saj zato je tudi stanovanje, ne? Neprecenjljivo. In potem smo bili doma.

Ponedeljek, 17.4.23

Dopoldne se najavim na strelski trening za četrtek, porihtam papirje in račune, potreniram en HIIT trening. Vmes spijem BCAjke od Proteinov.si in seveda proteinski napitek na koncu. USN, Whey, okus Chocolate Caramel. Slastno. Potem pripravim kosilce zase in za domače, malo meditiram. Ob 14.30 pa spet Spiderman. Do 17. Snemam z Vido Cvar, mlado igralko, šolano v Angliji. Zelo talentirana in hitra. Je pa tudi šefica igralske agencije Actors Slovenia, kjer sem član. Med snemanjem na hitro oddava prijavo na Spotlight, angleško platformo za profesionalne igralce. Potem spet borbanje z materijalom izjemnega Spiderja. Ufff, koliko akcije, koliko informacij. Za oboževalce Spidermana noro atraktivno. A glava je polna, TMI :) In potem smo šli domov.

Torek, 18.4.23

Vstanem, z mislijo na cesto proti Novemu mestu, kjer imam ob 10.predstavo Tajno društvo PGC. Uspešnica, spet aktivna predstava, urco petnajst mojih menjav vlog in karakterjev, preoblek, … Skratka, spet švica pouhna skleda. Spet trening na odru. Kako imam lep poklic. Najlepši. Kona N me zraketira tja in nazaj, varno, hitro, kot na tirih.

Popoldne regeneriram doma. Vmes dobim potrditev članstva v igralski agenciji/platformi Spotlight. Yesssss! Bil je lep dan. In potem sem bil doma.

Sreda, 19.4.23

Dopoldne malo stanujem, opravim krajši trening, pogledam na Voyotu do konca odličen srbski film Južni veter – pospešek. Prava akcija. Naredim kosilo. Aglio e olio in bavette, solatka. Potem ga pa pičim v Ritem, spet Spiderman. Danes z Andreijem Lenartom. Super igralec. 6. maja imava, skupaj z Alenko Tetičkovič, pogovor na slovenskem comic conu, Na meji nevidnega. Sporočim pravočasno. (Na IG profilu sem najbolj uptodate, najbolj ažuren s svojimi novostmi. @kuntnerjernej Če me boste slučajno followali.) Ob 17. zaključimo. Že kar v kondiciji za to hitro in dinamično risanko. In potem smo šli domov.

Se beremo spet naslednji teden. Veliko uspehov pri treningih, pa ne pozabite pomoči izdelkov Proteini.si

Pa fejst bodte. JK

Image from iOSPiše: Jernej Kuntner

Kategorija: Ambasadorji

Objavljeno: 20.04.2023 09:27

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.