Proteini.si
POUČNI KOTIČEK

POMEMBNO: imamo rešitev za razstrupljanje telesa!

pomembno-imamo-resitev-za-razstrupljanje-telesa
Si tudi ti med tistimi, ki so vas že od vrtca silili z “uživanjem” zelenjave? Se je prav zaradi tega tudi tebi oblikoval velik odpor do nje in je še danes ne moreš od daleč, kaj šele od blizu videti? Razumemo. Tudi mnogi izmed nas! Nujno beri dalje, saj smo našli eno zelo dobro in enostavno rešitev. Končno!

Vendar pa se hrati zavedamo, da je zdrav in uranovešen vnos hrane v naše telo “a-must”. V prvi vrsti za zdrav razvoj, v drugi vrsti pa obvezno predvsem za popravljanje že nastale “škode”, čemur danes rečemo razstrupljevanje oziroma DETOX.

A naj povemo, da je tudi za nas – neljubitelje zelenjave – le prišla rešitev, ki ni le zdrava, temveč tudi nadvse okusna, užije pa se v tekoči obliki.

➡ 2-3 decilitri in VOILA! – dnevna odmerek je že za tabo in akcija dalje!

               

Kako pa vem, ali tudi moje telo potrebuje kuro razstrupljanja?

Če se najdeš v spodnjem opisu, potem si na seznamu ljudi, ki nujno in čimprej potrebujete proces razstrupljanja, zato da boste čimprej spet v pogonu in polni energije.


6 znakov, da tvoje telo NUJNO potrebuje razstrupljanje:
 
- Malo energije in izčrpanost
- Problemi s prebavo
- Preveč kilogramov in težave z izgubo telesne teže
- Težave s spanjem
- Glavoboli
- Problemi s kožo in alergije

Si to ti? Če dve ali več točk opisujejo tudi tebe, potem je čas, da končno narediš nekaj dobrega zase in svoje telo, dokler še ni pošteno zasičeno s toksini, ki jih je danes toliko v prehrani, zraku, načinu življenja …

 

Gre torej za neverjetni DETOX pripravek in vrst kakovostne znamke BATTERY NUTRITION, ki velja za:

  • Detox formulo za podporo jeter in črevesja
  • Čisti vaše telo
  • Spodbuja zdrav imunski sistem
  • Pomaga vzdrževati zdrave telesne funkcije
  • Spodbudno vpliva na raven energije v telesu

Poenostavljeno, to je prehranski dodatek za celovito razstrupljanje telesa, ki vam bo pomagal nevtralizirati toksine, ki krožijo v naših telesih. Z naravnimi in učinkovitimi izvlečki, kot so cink, pegasti badelj, ječmenova trava, pšenična trava in posebna mešanica vlaknin in prebiotikov, vam bo formula pomagala pri procesu razstrupljanja telesa. Še največjo vlogo pa v tem procesu oddigrata 2 zelo pomembni algi: spirulina in klorela.

 

Zda je torej čas je za razstrupljanje telesa. Battery Detox vsebuje le najboljše organske izvlečke sadja in zelenjave, ki bodo pomagali telesu pri izločanju toksinov. Poskrbi za zdravje in dobro počutje že danes!

3.jpg

 Piše: Vesna Šavs

Kategorija: POUČNI KOTIČEK

Objavljeno: 15.05.2018 11:03

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.