Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Chorchyp zmagal na FFC debiju

chorchyp-zmagal-na-ffc-debiju
Denis Chorchyp je, v borbi večera kot so jo ob koncu označili organizatorji, pokazal odlično pripravljenost in se z zmago oddolžil Paladinu za prvi poraz v svoji profesionalni tekmi skoraj tri leta nazaj.

Chorchyp se je po 9-mesečni pavzi vrnil v ring, tokrat v FFC ring, k najmočnejši evropski borilni organizaciji. Nasproti mu je stal borec, ki ga je dobro poznal, saj je bil ravno Darian Paladin iz Poreča prvi nasprotnik v njegovi profesionalni borbi, ki se je prav tako odvijala v Tivoliju in takrat je bil Hrvat boljši, Chorchyp pa je športno priznal poraz. Ravno zato se je pred petkovo borbo še bolj intenzivno pripravljal. "Imel sem močne psihične priprave, glede na to, da sem z njim izgubil v svoji prvi profesionalni borbi. Naporno sem treniral in verjel, da bom v borbi dal vse od sebe. To se je tudi zgodilo, saj sem bil v vseh treh rundah boljši od nasprotnika in sem s tem tudi pokazal svoj napredek," je povedal Chorchyp. Njegov napredek pa so opazili tudi navijači in pa organizatorji, ki so to borbo označili za najboljšo borbo večera. Denis je še dodal, da je vesel, da je vse slovenske borce spremljalo tako veliko glasnih navijačev: "Upam, da nam bodo stali ob strani tudi v prihodnje."

1.jpgPiše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 01.05.2014 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.