Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Dobrodelni Proteini.si Utrip

dobrodelni-proteini-si-utrip
Tretjo nedeljo v septembru bo Bled v znamenju športa in dobrodelnosti. Proteini.si in Chorcyp vas vabimo, da se nam pridružite in pomagate družinam v stiski.

15. septembra se bo na Bledu odvijal prav poseben športno dobrodelni dogodek. V času, ko je vedno več ljudi potrebnih pomoči in ko, na žalost, tudi vedno več otrok čuti pomanjkanje, smo se tudi mi odločili, da pomagamo. 

S Chorchypom na čelu, ki že od začetka pojavljanja v medijih, pomaga in nastopa na različnih dobrodelnih prireditvah, bomo septembra tekli, plavali, če bo blejsko jezero še vedno dovolj toplo, premagovali manjše ovire in se borili v ringu. Vse z namenom, da bi narisali nasmehe malim otroškom obrazom. »Ko vidiš, v kakšnih razmerah živijo nekateri, predvsem otroci, se ne moreš obrniti stran in ne pomagati. Seveda vsak lahko pomaga na drugačen način, nekateri s financami, drugi z materialnimi dobrinami, sam že vrsto let pomagam s tem, da nastopam na dobrodelnih prireditvah in tudi tako, da, ko je to le možno, vsaj nekaj otrok brezplačno treniram in jih vzgajam v športnem duhu.« Profesionalni borec in raper, Denis Chorchyp, je povedal še, da mu je v čast sodelovati pri dogodku Dobrodelni Proteini.si Utrip, saj mu ekipa Proteini.si že nekaj let stoji ob strani in pomaga na njegovi športni poti, na kateri je ravno pred kratkim vpisal še eno zmago v kategoriji K1.

Tretjo nedeljo v septembru bo Bled torej v znamenju športa in dobrodelnosti. Na športni izziv, kjer rezultati ne bodo na prvem mestu, se lahko prijavite vsi, stari, mladi, športniki, rekreativci, tisti, ki se s športom ne ukvarjate ravno pogosto, družine z otroki, saj je pomembmo sodelovati in s tem pomagati družinam, ki živijo v zelo težkih razmerah. S svojo prijavo boste prispevali svoj delež k dobrodelnosti in pomagali družinam v stiski.

Da boste prav vsi uspešno prišli do cilja dobrodelnega dogodka, bodo poskrbeli tudi vsi člani ekipe Proteini.si, ki vam bodo tekom celega dne na voljo za nasvete glede treningov in športne prehrane. Fitnes trenerji in trenerke, bodybuilder, kolesar, triatlonka in mnogi drugi športniki bodo progo premagovali in se zabavali skupaj z vami.

img_0019-001.jpgPiše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 04.07.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.