Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Dobrodelni Proteini.si Utrip

dobrodelni-proteini-si-utrip-2
Proteini.si že tretje leto organiziramo Dobrodelni Proteini.si Utrip, tudi letos na Bledu, le da tokrat na Straži, kjer bomo 12. septembra tekli na vrh smučišča. Tudi tokrat bomo sredstva zbirali za tiste, ki jih najbolj potrebujejo.

Drugo soboto v septembru bo Bled v znamenju športa, dobrodelnosti in dobre volje. Na športni izziv, kjer rezultati ne bodo na prvem mestu, se lahko prijavite vsi, stari, mladi, športniki, rekreativci, tisti, ki se s športom ne ukvarjate ravno pogosto, družine z otroki, saj je pomembno sodelovati in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. S svojo prijavo bo prav vsak izmed vas prispeval svoj delež k dobrodelnosti in verjemite, ob koncu dogodka se boste tudi zarad tega počutili odlično.

 

S Chorchypom na čelu, ki že od začetka pojavljanja v medijih, pomaga in nastopa na različnih dobrodelnih prireditvah, bomo 12. septembra osvajali vrh Straže prav vsi, saj smo pripravili tri različne kategorije. Otroci bodo morali preteči prvi hribček, ženske bodo imele cilj na sredini Straže, moški pa seveda na vrhu. Vsi pa bodo tekli z istim namenom, da bi narisali nasmehe malim otroškim obrazom. "Nihče od nas si nikoli ne želi preživljati dni v bolnišnici. Tudi sam sem pred slabim letom nekaj dni preživel tam, zaradi poškodbe roke in vesel sem, da se je vse dobro končalo. Ker Proteini.si želimo, da bi imeli najmlajši bolniki bolnišnične dni čim lepše in prijazne, smo se letos odločili pomagati Splošni Bolnišnici Jesenice, pediatričnemu oddelku. Seveda vsak lahko pomaga na drugačen način, nekateri s financami, drugi z materialnimi dobrinami, sam že vrsto let pomagam s tem, da nastopam na dobrodelnih prireditvah in tudi tako, da ko je to le možno, vsaj nekaj otrok brezplačno treniram in jih vzgajam v športnem duhu." Profesionalni borec in raper Denis Chorchyp, je povedal še, da mu je v čast sodelovati pri dogodku Dobrodelni Proteini.si Utrip, saj mu ekipa Proteini.si že nekaj let stoji ob strani in mu pomaga na njegovi športni poti, na kateri je ravno pred kratkim vpisal še eno zmago v kategoriji K1.

1.jpg

 

Da boste prav vsi uspešno prišli do cilja dobrodelnega dogodka, bodo poskrbeli tudi vsi člani ekipe Proteini.si, ki vam bodo tekom dogodka na voljo za nasvete glede treningov in športne prehrane. Osebni trenerji in trenerke, bodybuilder, nutricionist in crossfit trener ter mnogi drugi športniki bodo progo premagovali in se zabavali skupaj z vami.

Vabljeni na športno dobrodelno druženje za vso družino, ki bo potekalo 12. septembra, na Straži, od 16:00 dalje. Prijave bodo potekale do 16:00, otroški štart pa bo ob 17:00, ženske štartate za otroki in moški za ženskami.

Takole smo se imeli lansko leto. KLIK.

PLAČILO PRIJAVNINE
Cena prijavnine je odvisna od datuma plačila, in sicer:
• od 15. junija do vključno 31. avgusta: 10 EUR;
• od 1. septembra do vključno 12. septembra, torej na dan dogodka: 15 EUR;
• otroci do 12. leta plačajo simbolično prijavnino, in sicer od 15. junija do vključno 31. avgusta: 3 EUR, od 1. septembra do vključno 12. septembra, torej na dan dogodka: 5 EUR
Prijave bodo možne tudi na dan dogodka, in sicer do eno uro pred začetkom, ki je ob 17:00.

 


dobrodelni-proteini-si-utrip-2

Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 16.06.2015 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
lidl-nagradna-igra-2023
Proteini.si   Prosimo, počakajte.