Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Proteini.si!

dobrodosli-na-prenovljeni-spletni-strani-proteini-si
Spletna stran Proteini.si je v desetletju postala najbolj obiskana spletna stran s športno prehrano v Sloveniji in na Balkanu. Hkrati pa smo v teh skoraj desetih letih pridobili zaupanje vseh vas, ki ste tudi razlog, da vam danes predstavljamo popolnoma prenovljeno spletno stran.

Od prvega dne smo se trudili, da bi bila naša ponudba športne prehrane in dodatkov k prehrani za zdrav način življenja, kakovostna ter cenovno dostopna. Naše poslanstvo pa ni le prodaja, temveč želimo biti tudi ambasadorji zdravega in športnega življenjskega sloga, zato se trudimo, da vam ponudimo čim več kakovostnih člankov ter video vsebin. Želimo oblikovati trend, s katerim bi športno prehrano približali širši populaciji. Tisti, ki se s športom ukvarja rekreativno ter tudi vsem tistim, ki skrbijo za zdravo počutje in dober izgled.

1.png
Slika1: Naša prva spletna stran, pred skoraj desetimi leti.

Povsem prenovljena spletna stran sledi vsem modernim in tehnološkim trendom razvoja ter oblikovanja spletne strani. Tako moderno zasnovana je odgovor na današnje trende nakupov preko spleta. Stran je zdaj še lepša in preglednejša ter prijaznejša vsem vam, našim uporabnikom. Ponuja vam enostavno brskanje med širokim izborom kakovostnih izdelkov in  zanimivimi, poučnimi ter zabavnimi vsebinami, ki so sedaj še bolj pregledne.
 
Ker želimo biti drugačni od obstoječih ponudnikov športne prehrane in kupcem nuditi največji izbor najbolj kakovostne športne prehrane, želimo, da se ljudje s Proteini.si znamko poistovetijo in da postanemo sinonim zdravega, športnega in zadovoljnega načina življenja. Tudi zato smo spletno stran prenovili tako, da je bolj pregledna, da so izdelki in kategorije le teh predstavljene na način, ki je razumljiv vsakomur.

2.png

Slika2: Spletna stran, od katere smo se poslovili danes.

Izboljšali pa smo tudi iskanje po naši spletni strani. Zdaj lahko v iskalnik enostavno vtipkate izbrano besedo in iščete med izdelki, članki ali videi.
 
Zavedamo se, da so na prenovljeni spletni strani lahko še vedno prisotne male napake in da so stvari, ki jih lahko še izboljšamo, zato nam lahko pomagate tudi vi in na mail #EM#696f646c447574687c6c636565237d66#EM# pošljete napake, ki jih najdete. Veseli pa bomo tudi pohval.
 
Naša zgodba tukaj ni končana. Še jo pišemo, vsak dan, z vsakim izmed vas.

3.png
 


Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 14.08.2015 22:38

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
lidl-nagradna-igra-2023
Proteini.si   Prosimo, počakajte.