Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Dvajseterica lepotcev se je razgalila

dvajseterica-lepotcev-se-je-razgalila
Projekt Mister Slovenije 2013 postaja vse bolj vroč. Pred dnevi je prekaljena ekipa ustvarjalcev zakrivila mične fotografije kandidatov, ki so na prvem castingu uspeli prepričati strogo in neizprosno strokovno komisijo.

Fotografiranje je potekalo v ljubljanskem studiu Lajftv, trajalo pa je kar 10ur. Postavni mladeniči željni dela v modnem svetu in naziva uradno najlepšega Slovenca so se samozavestno razgalili in le v spodnjem perilu postavili pred fotografski objektiv. Že drugo sezono zapored z njim upravlja zagotovo ena najboljših fotografinj pri nas Ana Gregorič: "Gre za neizkušene fante, ki jim je treba pomagat in jih vodit. Vložit moraš veliko energije in predvsem pravilnega pristopa. Zagotovo lahko trdim, da se je v povprečju kakovost kandidatov dvignila na višjo raven. Ali se jim bo uspelo prebiti na domače in tuje modne brvi, pa bo pokazal čas. Nekateri imajo zagotovo dovolj talenta, da postanejo profesionalni modeli. Med lanskimi finalisti je takih kar 5." Za popolno urejenost fantov sta poskrbela tudi vizažist Miha Obid in Dubravka Guć in frizerskega salona Dube.
 
Kdo bo osvojil publiko in kdo žirijo?
Za nekatere fante je to bilo šele prvo profesionalno studijsko fotografiranje. Vendar iz fotografij je razvidno, da so se fantje željni razvijati v dobre modele, katerih Slovenija premore že kar nekaj. Dvajset kandidatov je zdaj na novih preizkušnjah. Ravnokar se je na Facebook profilu misterslovenia.com začelo glasovanje, ki bo dvema omogočilo neposredni preboj v polfinalni del. Ostali pa se boo morali dokazati na srečanjih, kjer ne bo manjkalo različnih aktivnosti. Organizacija Mister Slovenije in izbrana strokovna komisija bo vse ocenila in potegnila črto pri številki 14. Prav toliko se jih bo namreč predstavilo na polfinalnem dogodku v ljubljanskem klubu Cirkus. Torej deseterica finalistov bo razglašena v soboto, 4. maja, s čimer se bo začel sklepni in najbolj vroči del tekmovanja za prestižni naziv mister Slovenije 2013.
 
1.jpg
2.jpg
4.jpg

 Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 19.04.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.