Proteini.si
SVEŽE NOVICE

ENERGY + izdelki na brutalni preizkušnji!

energy-izdelki-na-brutalni-preizkusnji-2
Poznaš znani pregovor, ki pravi, da so Gorenjci škrti? Tokrat se moramo z njim strinjati, saj smo na testiranje nove Proteini.si Energy + linije izdelkov poslali kar našega direktorja! Da pa samo testiranje ni bilo tako enostavno, smo ga poslali kar v Francijo na res brutalen challenge.

Ker smo ustvarili novo linijo izdelkov za vzdržljivostne športnike - Energy +, smo zdaj potrebovali nekoga, ki bi jo preizkusil na res zahtevni vzdržljivostni preizkušnji. Ravno, ko smo – kot pravi Gorenjci – razmišljali, kako bi nas to stalo čim manj denarja, je skozi vrata vstopil naš direktor Simon Mastnak, dolgoletni kolesar, ki ima rad nove izzive. Takoj smo vedeli, da smo našli popolnega človeka za to nalogo. Naša ekipa strokovnjakov mu je pripravila Energy + paket in Simon se je z izdelki že naslednji dan odpravil v Francijo.


3


V soboto, 24.9.2022, se je Simon z Energy + izdelki odpravil na vrh Mont Ventoux. In to kar trikrat! Izziv »Cinglés du Mont Ventoux« je vzpon na Mont Ventoux po vseh treh mističnih cestah v istem dnevu! Številni zmagovalci Tour de France so ga razglasili za enega najtežjih gorskih prelazov Tour de France. Dolžina 21 km in 1600 m razlike v naklonu sestavljata to pravo gorsko zver!


2


Do vrha Mont Ventouxa vodijo tri glavne asfaltirane ceste: iz Bédoina, Malaucèna ali Saulta in izziv je do vrha priti po vsaki od treh poti v enem dnevu! Samo ime "Club des Cinglés du Ventoux" se v slovenščino prevede kot Klub norcev Mont Ventoux in že po tem si lahko predstavljamo kako noro zahteven je ta izziv.

Kolesarjenje po Mont Ventouxu je zelo zahtevno, zato se Cinglés du Mont Ventoux ne gre lotiti zlahka. Zahteva dobro fizično pripravljenost in nekaj malo pomoči, ki jo je imel tudi naš direktor.


1


Simon je s seboj vzel Proteini.si Premium Energy Gel, Proteini.si Premium Isotonic, Proteini.si Magnesium in KZS proteinsko ploščico. Pri vsakem vzponu je na 20 minut zaužil en gel, s katerim je nadomestil izgubljeno energijo. Na pet minut spil požirek izotonika, da bi preprečil mišične krče. Proteinsko KZS ploščico je pojedel pred zadnjim vzponom, na vrhu Mont Ventouxa pa je spil še bidon magnezija, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.


5


Po sedmih urah na kolesu in 5700 porabljenih kalorijah je Simonu uspelo osvojiti Mont Ventoux kar trikrat v enem dnevu! Izziv je premagal brez krčev in prevelikega pomnjakanja energije. Pri tem pa so, poleg njegove fizične pripravljenosti in volje, ključno vlogo igrali prav izdelki iz Proteini.si Energy + linije.

4


Da bodo tvoje vzdržljivostne preizkušnje čim lažje dosežene, ti SAMO TA TEDEN nudimo 10% POPUST na TRI ENERGY + IZDELKE: Proteini.si Premium Energy Gel, Proteini.si Premium Isotonic in Proteini.si Magnesium.

KLIKNI TUKAJ!

Akcija je na voljo od 3.10.2022 do 9.10.2022 oz. do razprodaje zalog!
Piše: Tina Kamenšak

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 03.10.2022 08:25

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.