Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Hvala, ker nam zaupate!

hvala-ker-nam-zaupate
Potrdili ste, da smo št. 1 v najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo, v kategoriji napitkov in dodatkov k prehrani za športnike in rekreativce.

S ponosom vam predstavljamo našo najnovejšo pridobitev - nagrado BEST BUY AWARD, katero je prejelo naše podjetje PROTEINI.SI.

Nagrada Best Buy Award je zmagoslavno odličje in prestižen status, kateremu se lahko pridruži le izbrano podjetje, ki je v določeni kategoriji osvojila prvo mesto.

Predstavljen je kot certifikat in medalja in je uveljavljena raziskovalna metoda, ki temelji na mednarodnih standardih švicarskega Icertiasa, ki zagotavlja izdelkom najvišjo kakovost po najboljši ceni. 

V najnovejši raziskavi Best Buy Award Millennials 2019/2020, katera je bila izvedena v septembru 2019 in v kateri je sodelovalo 1.200 državljanov Slovenije (starost 18-37 let), je večina izbrala podjetje Proteini.si za ponujeno najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v naslednji kategoriji: 

“Navedite proizvajalca oziroma dobavitelja NAPITKOV IN DODATKOV PREHRANI ZA ŠPORTNIKE IN REKREATIVCE, ki po vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem tržišču:” 

Z izjemnim končnim rezultatom smo presegli svojo konkurenco in si pridobili status “Št.1 v najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo”. 

To priznanje ima za nas velik pomen, saj nam dokazuje, da potrošniki zaupajo v naše delovanje in so nas prepoznali, kot nosilca najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno, v kategoriji napitkov in dodatkov k prehrani športnikov in rekreativcev.

Zmaga je odraz vse večjega zaupanja potrošnikov v našo izjemno ponudbo!

Hvala, ker nam zaupate!

Ekipa Proteini.si 

bba_slovenia_2019_proteini.jpgPiše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 18.11.2019 12:42

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.