Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Končno pravo pivo za po treningu!

koncno-pravo-pivo-za-po-treningu
Ekipa Proteini.si vam ponosno predstavlja PRVO BELJAKOVINSKO PIVO na našem tržišču. Končno bomo zadovoljili, tako ljubitelje športa, kot piva hkrati, kar do sedaj ni bilo ravno mogoče, če se niste vsaj malo pregrešil. Skratka od sedaj naprej teh težav ne boste imeli več, samo še večje zadovoljstvo, ko bosta brez slabe vesti po končanem treningu uživali v prijetnem okusu beljakovinskega mrzlega piva.

PROTEINI.SI imamo 1. BELJAKOVINSKO PIVO na našem tržišču!

Zelo smo ponosni, da vam lahko predstavimo naše prvo beljakovinsko pivo, na katerega smo kar dolgo čakali in ga končno tudi dočakali. Veseli smo, da bomo z našim pivom zadovoljili tako ljubitelje športa, kot ljubitelje piva hkrati.

Ker vemo, da ste neučakani, glede same sestave piva, vam bomo to kar takoj predstavili. 

In sicer 1 STEKLENICA PROTEINI.SI PROTEIN BEER vsebuje: 

  • kar 21g BELJAKOVIN na steklenico
  • prav tako vsebuje 3,6% ALKOHOLA, kar je primerljivo z ostalimi klasičnimi pivi
  • samo 3,3g OGLJIKOVIH HIDRATOV 
  • od tega samo 1,68g SLADKORJA
  • in manj kot 100kCal 

Pivo_blog.jpg

 

 

Beljakovinsko pivo je odlična alternativa za vse ljubitelje piv, saj si ga lahko takoj po končani aktivnosti privoščite brez slabe vesti.

 

Zaradi velike vsebnosti beljakovin boste nahranili vaše utrujene mišice, katere se bodo regenerirale in le tako bo vaš napredek očiten in ne bo prišlo do razgradnje le teh.

 

Skrbeti vam ne bo potrebno niti glede vsebnosti ogljikovih hidratov in sladkorja v samem pivu, saj je količina le tega zanemarljiva in boste s to količino le napolnili prazne glikogenske zaloge ter jih na ta način obnovili.

 

 

Prav tako je beljakovinsko pivo odlična izbira za prihajajoče poletne dni, ko se boste želeli odžejati in bo mrzlo pivo v tistem trenutku najboljša izbira, poleg tega pa še odlična izbira za vaš zdrav način življenja, brez da bi se mogli pregrešiti.

berr6pack.jpg 

Želimo vam predvsem veliko užitka!

 

Izdelek ni namenjen mladoletnim osebam ali posredovanju le-tem. Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju.

 Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 19.06.2018 12:32

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.