Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Kristjan Čeh zaokrožil uspešno sezono s sladkim priokusom proteinskega jogurta in dobrodelnosti.

kristjan-ceh-zaokrozil-uspesno-sezono-s-sladkim-priokusom-proteinskega-jogurta-in-dobrodelnosti
V ponedeljek, 10. 10. 2022 je v železniškem atletskem klubu v Ljubljani potekala novinarska konferenca ob zaključku doslej najuspešnejše sezone Kristjana Čeha. Poleg naslova svetovnega prvaka je bil v središču pozornosti tudi novi beljakovinski jogurt, ki sta ga obiskovalcem prvič ponosno predstavili slovenski podjetji Proteini.si in LCA Zelene Doline (Mlekarna Celeia). Dogodek je potekal v znamenju dobrodelnosti, saj so se obiskovalci lahko pod budnim očesom svetovnega prvaka preizkusili v metu diska, izkupiček doseženih metrov pa je bil namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji.

Ime Kristjan Čeh je letos doseglo prav vsako slovensko gospodinjstvo. Čeprav ima šele 23 let, si je visokorasli Ptujčan na svetovnem prvenstvu v Eugenu z dolžino 71,13 metrov ponosno nadel naziv svetovnega prvaka. Pred njim je izjemno svetla prihodnost, čeprav se v vsej svoji skromnosti Kristjan zaveda trdega dela, ki je pred njim. Po enomesečnem predihu je ravno nekaj dni nazaj začel z novim paketom treningov, naslednji teden pa že odhaja v Estonijo. Sanje so svetovni rekord, na poti do tja pa mu bo zagotovo pomagal tudi novi beljakovinski jogurt, ki ga trgu ponosno predstavljata Proteini.si in LCA Zelene Doline.

LiparDesignPhotography 06452  LiparDesignPhotography 06696

Na trgu sicer že obstaja precej velika izbira mlečnih izdelkov s povečano vsebnostjo beljakovin, ki pa so jih razvila bodisi podjetja iz fitness industrije ali proizvajalci mlečnih izdelkov sami. Ključ do vrhunskega izdelka je v združevanju znanj iz obeh segmentov, kar sta zaznali tudi slovenski podjetji. Proteini.si k mizi prinašajo podrobno poznavanje želja športno aktivne populacije, LCA Zelene Doline pa dolgoletne izkušnje s področja priprave okusnih in kakovostnih mlečnih dobrot.

LiparDesignPhotography 06168  LiparDesignPhotography 06312

Kot pove že ime samo, gre za jogurt z višjo vsebnostjo beljakovin, ki se ponaša tudi z nižjo kalorično vrednostjo in manj maščobami. Da bi z izdelkom prisluhnili še več trendom prehrane športnikov, so se odpovedali dodajanju sladkorjev, »pozabili« na laktozo in jogurtu dodali L-karnitin. Ta predstavlja novost na trgu mlečnih izdelkov, njegova naloga v človeškem telesu pa je učinkovito pridobivanje energije iz maščobnih kislin. S tem je še dodatno poudarjen »funkcionalni« karakter jogurta, s katerim bo vsak športnik, ne glede na starost, svoj cilj dosegel nekoliko lažje.

LCA PROTEIN YOGHURT je na voljo v Proteini.si Shop-ih in pri vseh večjih prodajnih partnerjih.

proteini jogurt strawberry v2 (1)proteini jogurt pinapple coconut v2 (1) proteini jogurt forest fruits v2 (1)

Dogodek je bil torej v večji meri v znamenju praznovanja – prvič zaradi uspešne sezone, ki je za Kristjanom, drugič zaradi uspešnega sodelovanja prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk. Tako športnik kot tudi predstavniki obeh podjetij pa so mnenja, da je uspehe treba deliti s tistimi, ki jim je življenje naklonilo okoliščine, od koder so le-ti težje dosegljivi. Po krajši mali šoli meta diska je imel vsak obiskovalec priložnost, da se tudi sam preizkusi v tej prvini kraljice športa. Vsak meter, ki so ga bolj ali manj spretni obiskovalci dosegli, se je pomnožil s štiri in s tem poskrbel, da se bodo vsaj za trenutek lahko nasmejali tudi otroci projekta Botrstvo v Sloveniji.

LiparDesignPhotography 06607Piše: Andraž Turel

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 14.10.2022 12:10

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.