Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Matjaž Javšnik rešil življenje Chorchypu

matjaz-javsnik-resil-zivljenje-chorchypu
Ekipa Proteini.si je kot vedno v polnem pogonu snemala reklamni spot, ki bo izšel v prihodnjih tednih. Nekaj slikovnega materiala iz snemanja pa si lahko ogledate že sedaj.

Enega izmed vročih avgustovskih dni smo Proteini.si izbrali za snemanje reklamnega spota. Družbo so nam delali Matjaž Javšnik, raper Denis Chorchyp Porčić, plesalke iz skupine Dreamteam, Tamara Tami Smonker iz Shapeboxing Fitness studia in režiser Vladan Janković. Situacija je postala napeta in grozljiva, ko se je Denis Chorcyp kar naenkrat onesvestil in zgrudil na tla. Na srečo mu je na pomoč hitro priskočil Matjaž Javšnik, ki mu je takoj nudil umetno dihanje in oživljanje, zato se je vse srečno končalo. Čeprav je vse, še posebej dotik ust na usta pri nudenju umetnega dihanja izgledalo povsem resnično, da so bili  zaskrbljeni tudi vsi mimoidoči ter naključni gledalci, pa vendar ni bilo.


Piše: Tamara Jalen

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 23.08.2011 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.