Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Mister Slovenije je Matjaž Lesjak!

mister-slovenije-je-matjaz-lesjak
Dežela pod Alpami ima uradno novega najlepšega Slovenca. Mister Slovenije 2015 je postal 26-letni Matjaž Lesjak s Ptuja. Z nazivom Cosmo Mister 2015 se je okitil 19-letni Tržičan Matjaž Mavri Boncelj.

Projekt Mister Slovenije je dosegel svoj vrhunec s finalnim izbiranjem, ki se je odvijalo v ljubljanskem Cirkusu. Glamurozna prireditev polna adrenalina in emocij je v dveh urah zadovoljila vse ljubitelje moške lepote, dobre glasbe, vrhunskih plesnih točk in izvirnega stand upa. Zvezde večera pa so seveda bili finalisti, ki so se potegovali za prestižni lepotni naziv.

Ptujčan Matjaž Lesjak je dejal, da je bil v zmago prepričan. "Občutki so neverjetni. Še vedno sem v šoku. Potreboval bom nekaj dni, da bom dejansko dojel kaj se mi je zgodilo. V zmago sem verjel in se zanjo na vse moči potrudil." Poleg zmagovalca se je veselil še Matjaž Mavri Boncelj, ki je osvojil naziv Mister Cosmo 2015. Sicer pa so se poleg omenjenih v Top 5 uvrstili še Miha Repinc, Andraž Logar in Alen Nuhanović.

Finalisti so se predstavili v petih hodih. V prvem so se predstavili v kreacijah modne oblikovalke Jasmine Gregurič, drugi je potekal v znamenju športne prehrane Proteini.si, v tretjem pa so prišli na vrsto vsi modni navdušenci, saj se je predstavila modna spletna trgovina Fashiondays.si. Obiskovalke so prišle na svoj račun v četrtem izhodu, ko so se fantje predstavili v spodnjem perilu GoUndies.com. Najbolj napeto pa je bilo v zadnjem, elegantnem hodu Butika Franko, v katerem so se fantje prelevili v prave kavalirje. Fantje pa niso navdušili le s svojim stasom, temveč tudi z izvirnimi in skrbno zasnovanimi koreografijami pod taktirko Mihe Krušiča. O usodi finalistov je odločala organizacija Mister Slovenije in strokovna komisija, ki so jo sestavljali vremenar Bojan Ilijanič, voditeljica Ota Širca Roš, Nina Valant iz Proteini.si, modni agent Žiga Trkulja, Mister Slovenije 2014, Mitja Nadižar, Nataša Horvat iz Fashion Days, Gašper Markič iz GoUndies, novinarka Katja Jakopovič, in Katja Kokalj, predstavnica Johnny Organic.

1.jpg

Peli, plesali in se smejali...

Z voditeljsko taktirko je tokrat mahala prekaljena Pia Pustovrh, gostje pa so uživali v glasbenih točkah pevke Christine, Matjaža Kumlja, skupine Covellite, Denisa Chorchypa in plesnih skupin studia Pro Dance. Za komični vložek je poskrbel simpatični stand up komik Gašper Bergant. Zabava je trajala še dolgo v noč, kjer so se novemu mistru pridružila tudi prenekatera znana znana imena slovenske estrade.

Več fotografij najdete v fotogaleriji na Facebook strani Proteini.si.

Foto: zaklopPiše: Nina Uršič

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 08.06.2015 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.