Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Mister Slovenije pakira za Seul

mister-slovenije-pakira-za-seul
Mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar se je zadnjič pred odhodom na svetovni lepotni izbor Mister International 2014 predstavil javnosti. V ljubljanskem Proteini.si Shopu je razkril pričakovanja pred vrhuncem sezone, ki se bo zgodil 18. oktobra v prestolnici Južne Koreje, Seulu.

Primorski lepotec se konec meseca odpravlja na Daljni Vzhod, kjer bi na najbolj prestižnem moškem lepotnem tekmovanju na svetu Mister International zastopal slovenske barve. V Aziji še ni bil, prav tako še ni potoval z letalom: "Že samo potovanje proti Seulu bo prava avantura, saj bom prvič sedel na letalo. Celotna pot z vsemi postanki bo dolga več kot 24 ur, kar bo zame prava preizkušnja. Dogodivščine se že neizmerno veselim." Med prtljago bo pospravil poseben obesek za srečo, ki sta mu ga podarili sestri Sabina in Katja. V kovček bo zložil tudi trendovska oblačila iz modnega portala Fashion Days, za stylinge pa je poskrbela priznana stilistka Maja Lazar. Mitja bo na finalni prireditvi blestel v večerni obleki iz Butika Franko, ki bo premierno predstavljena na uradnih fotografijah organizatorja. V protokolu svetovnega izbora je tudi predaja nacionalnega darila. Dvajsetletni mladenič iz Lucije bo tamkajšnjim visokim predstavnikom podaril sliko s podobo trga 1. Maj v Piranu in s tem predstavil, od kod prihaja. Umetniško stvaritev je prispeval župan mestne občine Piran Peter Bossman. Prijavljenih je okrog 60 držav, kar je rekordno število. Slovenska delegacija potuje 30. septembra, mistra pa bosta spremljala organizatorja izbora Erik Ferfolja in Nina Uršič. Lepotno izbiranje se bo odvijalo 3 tedne. Finalni spektakel pa bo potekal 18. oktobra v teatru Grand Hilton Soul.

Skromni mister v samem vrhu

Novinarsko konferenco v Proteini.si Shopu v ljubljanskem BTC-ju je povezovala vedno energična in jezična Manja Plešnar. Poleg Mitje pa sta javno spregovorila še organizator Erik Ferfolja in nekdanji mister Matjaž Kumelj. "Želim mu, da bi bil sproščen in užival vsak sleherni trenutek. Ker vem, da je Mitja oboževalec napredne tehnologije, bo Seul pravo mesto zanj," je še dodal Matjaž. Poleg omenjenih so mu srečo zaželi še sestri Sabina in Katja, fotografinja Ana Gregorič, voditeljici Pia Pustovrh in Špela Jereb, radijec Bastian Kepic, Cosmo mister Domen Mihelič, modna oblikovalka Nataša Belcijan in drugi. Kljub temu, da mu zadnje stavnice kažejo zelo dobro in ga uvrščajo na tretje mesto, je sam bolj skromen: "Želim si prebiti med finaliste, top 15 držav na svetu, vendar se z rezultatom ne bom pretirano ukvarjal in se raje prepustil toku dogodkov." Mitja in ekipa se v Slovenijo vračajo 21. oktobra.

1.jpg


2.jpgPiše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 18.09.2014 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.