Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Mitja Nadižar postal Mister Slovenije

mitja-nadizar-postal-mister-slovenije
Letošnji najlepši Slovenec je postal Primorec Mitja Nadižar, ki se bo oktobra udeležil svetovnega izbora za mistra International, ki bo tokrat v Seulu. Mitja pa je postal tudi ambasador blagovne znamke športne prehrane USN in bo na naši spletni predstavljal njihove izdelke.

Za laskavi naslov se je potegovalo 10 finalistov: Aljoša Kuzmanovski iz Ljutomera, Bojan Radusinović iz Velenja, Mitja Nadižar iz Lucije, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja, Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj, Dmitrij Halužan iz Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja.

Med 5-imi TOP finalisti pa so bili: Aljoša Kuzmanovski, Mitja Nadižar, Nejc Zidar, Domen Mihelič in Bojan Radusinovič (ki je zbral največ všečkov na FB-ju).

Letošnjo žirijo so, poleg predstavnika Proteini.si Denis Porčića - Chorchypa, sestavljali še: Matija Dušak, Benjamin Kračun, Špela Jereb, David Urankar, Nataša Horvat, Marko Šobot, Manca Čampa, Iryna Osypenko Nemec in Ana Gregorič.

Tokratni najlepši Slovenec prihaja iz Lucije in je študent ladijskega strojništva. Skoraj vse svoje proste trenutke posveti različnim športom, najraje pa hodi v fitnes. Po njegovem mnenju je žirijo prepričal s svojo preprostostjo, nasmehom in telesom, ki si ga je dobro izklesal ravno v času priprav na mistra Slovenije. Mitja se bo zdaj najprej posvetil pripravam na svetovni izbor, kasneje pa se želi preizkusiti na modnih brveh tudi v tujini. Z osvojenim naslovom pa je postal tudi ponosni ambasador blagovne znamke športne prehrane USN in tako ga boste lahko spremljali tudi na naši spletni strani.

Mitja je ob osvojenem naslovu povedal: "Naziv Mistra Slovenije zame pomeni dobro odskočno desko v svet mode, kjer bi zelo rad uspel. Komaj čakam, da se udeležim Mister International 2014, ki bo v Južni Koreji in upam, da se bom čim višje uvrstil in bil v ponos slovenski zastavi. Zelo sem vesel, da me bo pri tem podpiralo eno najboljših podjetij s športno prehrano USN. Že pred samim tekmovanjem sem večkrat kupil in zaužival njihove izdelke, ki so zame resnično izjemni ter mi pomagajo pri vidnem napredku na mojih treningih."

 211rm1.jpgPiše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 29.05.2014 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.