Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Na 2. Utripu smo z vašo pomočjo zbrali 2.500 evrov

na-2-utripu-smo-z-vaso-pomocjo-zbrali-2-500-evrov
Za nami je 2. Dobrodelni Proteini.si Utrip, na katerem smo letos, z vašo pomočjo, zbrali še več sredstev, in sicer kar 2.500 evrov. VELIKA HVALA vsem, ki ste, kljub malo slabšemmu vremenu, prišli in dokazali, da imate veliko srce ter vam ni vseeno za soljudi.

V soboto je bilo na Bledu čutiti veliko pozitivne energije, ki nam je niso vzele niti dežne kaplje in nekaj vetra. V Zdraviliškem parku smo se zbirali od 10. ure dalje in ob 11. skupaj štartali proti Veslaškem centru. Potem, ko sta Tadej Bricelj - Fitness inštruktor Srđan Mišić in Denis Chorchyp poskrbela, da ste se ogreli, je bila pred vami krajša tekaška preizkušnja in na koncu še nekaj ovir z Oviratlona, ki se jih še posebej razveselijo tudi najmlajši. 
V Veslaškem centru sta čakali prijazni hostesi Tina in Beti, ki sta vam postregli z beljakovinskimi šejki in Unisport napitki, za dobro glasbo pa je skrbel Peternelly. Družini Amidžić, mamici in trem bratom, ki so pred enim letom izgubili moža oziroma očeta, smo predali ček in veseli smo, da je bil letos na njem napisan malce višji znesek kot lansko leto. Z vašo pomočjo smo tako zbrali kar 2.500 evrov in upamo, da smo družini vsaj malce pomagali pri plačevanju stroškov, ki so vedno višji.
 
1.jpg

Mi obljubljamo, da bomo Dobrodelni Proteini.si Utrip organizirali tudi prihodnje leto in zopet pomagali eni izmed socialno ogroženih družin ter tako kot lansko in letošnje leto, tudi v letu 2015 računamo na vašo pomoč.

"Ne predstavljam si, da otroci, zaradi denarne stiske, ne bi mogli trenirati, saj naj bi šport postal način življenja vseh mladih. Zato sem se seveda z veseljem odzval in pomagal tudi letos, ko smo zbirali denar za tri mlade in nadarjene nogometaše, ki so pred enim letom izgubili očeta," je povedal Chorchyp in obljubil, da bo drugo leto z nami tudi on.

HVALA vsem, ki ste bili z nami in vsem, ki ste nam kakorkoli dobrodelno pomagali.
 

na-2-utripu-smo-z-vaso-pomocjo-zbrali-2-500-evrov

Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 15.09.2014 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.