Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Nagrada je naša!

nagrada-je-nasa
Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da smo letošnje leto prejeli nagrado »Izbran produkt leta 2022« za naše 100% naravne sirotkine beljakovine. To nam daje še dodaten zagon in motivacijo, da bomo tudi v bodoče za vas ustvarjali in razvijali TOP kakovostne izdelke! Aktivni ljudje nas že zelo dobro poznajo. Naše poslanstvo pa je, da proteine približamo tudi ostali populaciji, ki si želijo nahraniti svojo samozavost in z beljakovinami povečati svojo vitalnost, zdravje in lepoto.

Izbrani produkti leta 2022 so izbrani! Slovenski kupci so že 10. leto zapored izbrali svoje zmagovalce med novostmi, med njimi tudi naše Proteini.si 100% naravne sirotkine beljakovine! Prepoznaven rdeč pečat, ponuja kupcem nakupni nasvet in je vodič do najboljših novosti, ki so trenutno na trgu.

RAZISKAVA 

Zunanje raziskvalno podjetje, ki velja za eno največjih na svetu – NielsenIQ, je tudi tokrat opravilo raziskavo med kupci posamičnih kategorij na velikem in reprezentativnem vzorcu slovenskih kupcev. Raziskavo so izvedli on-line v decembru 2021 in januarju 2022. Celotni vzorec raziskave n = 1714, temelji na panelu, ki je reprezentativen za splošno prebivalstvo Slovenije glede na starost, spol in regijo. Neodvisna metodologija, ki jo uporabljajo po vsem svetu, se osredotoča na kupca, njegovo mišlenje in preference izbire, ne glede na tržni delež izdelkov ali prepoznavnost znamke. Izključno slovenski kupci so skozi svoje mnenje o izdelkih, njihovi atraktivnosti, nakupni nameri, inovativnosti ter testiranjem* izdelkov, izbrali Izbrane produkte leta 2022. Nagrada je za proizvajalce pomembna potrditev s strani kupcev za njihov razvoj in novosti. Hkrati pa je nagrada za kupce nakupni nasvet in kažipot do kakovostnih inovativnih produktov.

Nagrade IZBRAN PRODUKT LETA za naše 100% naravne whey proteine smo izjemno veseli. Za nas je to še dodatna potrditev in hkrati motivacija, da bomo tudi v prihodnje zanesljiv in verodostojen partner vsem, ki iščejo kakovostno športno prehrano in dodatke k prehrani. Veseli nas, da pomembno oblikujemo trend, s katerim smo le-te približali širši populaciji, ki se s športom ukvarja tudi zgolj rekreativno. Naša zgodba tukaj ni končana. Še jo pišemo, vsak dan, s kupci, športniki in izbranimi partnerji.

Direktorica Suzana Stojanova Šilec

Proteini.si 100% naravne sirotkine beljakovine so primerne za vse športne navdušence in aktivne posameznike, kot tudi za vse neaktivne ljudi, ki si želijo živeti zdravo. Predstavljajo visoko kakovosten vir beljakovin z nizko vsebnostjo maščob in ogljikovih hidratov. Idealne so kot visoko beljakovinski obrok čez dana ali pa kot napitek po telesni vadbi. Izdelek je popolnoma brez dodanih umetnih sladil, arom, barvi in ojačevalcev okusa, zato so še posebej primerne za vse, ki vam je kakovost na prvem mestu! Slajene so s sladilom iz rastline stevije. Izbirate lahko med tremi že znanimi okusi: vanilija, čokolada in bela čokolada&jagoda. Ponudbo pa smo obogatili še z dvema novima okusoma: cookie&cream in ledena kava.nagrada-je-nasa

Piše: Tina Kamenšak

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 22.02.2022 10:48

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.