Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Najboljše in najhitrejše gorivo za vaše telo

najboljse-in-najhitrejse-gorivo-za-vase-telo
Vitargo je najboljša in najhitrejša patentirana oblika ogljikovih hidratov na svetu! Je kompleksna oblika škroba z edinstvenimi lastnostmi, ki ga uporabljajo tako olimpijci, kot vsi ostali vrhunski športniki, saj so z različnimi študijami dokazali najhitrejšo obliko energije - goriva za pred, med in po aktivnosti.

NAJBOLJŠA OBLIKA OGLJIKOVIH HIDRATOV NA SVETU

Vitargo je patentirana oblika ogljikovih hidratov z edinstvenimi lastnostmi, ki jo uporabljajo tako olimpijci ter vrhunski atleti v vseh športnih, kot milijoni posameznikov, ki želijo izboljšati svoje vadbene sposobnosti, svoje zdravje in počutje.

Vitargo je relativno velika ogljikohidratna molekula (večja od molekul, ki običajno sestavljajo športne napitke), katere molekularna struktura spominja na glikogen.

Študije so pokazale, da je Vitargo najhitrejša oblika energije (goriva) pred, med in po športni aktivnosti. Vitargo 70% hitreje nadomesti energijo v roku ene ure po zaužitju ter obnovi 77% več glikogena v roku 2 ur po zaužitju, v primerjavi z maltodekstrinom in sladkorji. Trditve so podprte z neodvisnimi univerzitetnimi znanstvenimi študijami, izvedenimi s strani svetovnih strokovnjakov.

Vitargo-1.jpg
--> PRED TRENINGOM

Vitargo je kompleksna oblika škroba, ki se zelo hitro prebavi, zato ne povzorča občutka polnosti in napihnjenosti po zaužitju, ter nikakršnih prebavnih težav. V želodcu se prebavlja pičlih 10 minut: kar je več kot 2 krat hitreje kot dobro poznani maltodekstrin. To pomeni, da ga lahko uživate kadarkoli potrebujete hitro energijo med treningom, saj se v celoti in hitro prebavi ter absorbira v telo.

--> MED TRENINGOM

Vitargo mišičnim celicam hitro zagotavlja glukozo pri tem pa ne povzroča značilnega padca energije (t.i. carb crash).

--> PO TRENINGU

Vitargo zagotavlja mišično regeneracijo v zgolj 2 urah po napornem treningu in tako omogoča izvedbo zaporednih težkih treningov (dan za dnem) z 10% do 23% več maksimalne zmogljivosti, v primerjavi z uporabo maltodekstrina in sladkorjev.Vitargo je patentiran, čisti, naravni škrobni izolat, ki ne vsebuje GSO, glutena ali sladkorja in je kosher izdelek.

Zato ga lahko poljubno kombinirate s katerimkoli ne-hidratnim športnim prehranskim dodatkom (beljakovinami, pre-workoutom, aminokislinami, elektroliti, kreatinom, etc.).

KORISTI

  • Ne povzroča prebavnih težav in napihnjenosti med treningom
  • Ne povzroča tipičnega padca energije, ki je značilen pri uživanju OH
  • Najbolj učinkovit način polnjenja glikogenskih zalog
  • Spodbuja mišično regeneracijo
  • Povečuje telesno moč in vzdržljivost
  • Zmanjšuje pogostost vnetij in ostalih simptomov pretreniranosti

 Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 19.06.2018 09:53

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.