Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Nova in osvežena spletna stran Proteini.si

nova-in-osvezena-spletna-stran-proteini-si
Z največjim veseljem in ponosom vas obveščamo, da je samo za vas luč sveta ugledala naša sveže prenovljena ter dodatno izboljšana spletna stran Proteini.si, ki vam bo omogočala še lažje, preglednejše in udobnejše spletno nakupovanje. Zapodite se med naše bogato založene virtualne police in uživajte v “shoppingu”, saj smo pripravili marsikatero izboljšavo.

PRILAGODLJIVA “Responsive” spletna stran

Spletna stran Proteini.si je sedaj še bolj “responsive”, kar pomeni, da je izvrstno pregledna na vseh vaših napravah, od namiznega oziroma prenosnega računalnika pa do prenosnega telefona in tablice. Vsebina se tako ustrezno prilagodi in je odlično vidna na vsakem zaslonu ter zato omogoča prijetno brskanje, prehajanje s strani na (pod)stran in s tem omogoča še udobnejše spletno nakupovanje.

 

PRISLUHNILI SMO VAM - UPORABNIKOM

Našo spletno stran smo v veliki meri osnovali tudi po vaših željah in predlogih, torej zaradi vas, naših cenjenih uporabnikov in uporabnic. Tako smo prilagodili menije, kategorije, rubrike, uvedli nekatere novosti in skrajšali ter poenostavili nakupni proces. Tako lahko vsak – še tako nevešč uporabnik računalnika in spletnega nakupovanja - sedaj povsem enostavno naroči svoje najljubše izdelke iz udobja domačega naslonjača ter jih že tudi naslednji delovni dan dobi dostavljene na dom.

 

POVSEM VAREN NAKUP

Naša spletna stran ima seveda tudi t.i. imenovan SSL certifikat, kar pomeni, da štejemo pod verificirane spletne strani s šifrirano povezavo med kupcem in strežnikom. Kaj to pomeni za vas – uporabnike? S tem smo bistveno zmanjšali verjetnost prestrežbe podatkov, tako osebnih kot plačilnih in vam omogočili karseda varno spletno nakupovanje v naši spletni trgovini.

 

IZDELKI GLEDE NA NAMEN

Nakup izdelkov mora biti premišljena poteza. In v prvi vrsti se mora kupec vprašati, kaj je njegov cilj. Tu smo vskočili mi, saj vam glede na vaš cilj na naši novi spletni strani v rubriki “TVOJI CILJI” svetujemo, kateri izdelki so za vas najbolj primerni. Najsi bo to povečanje mišične mase ali vzdržljivosti ali pa izguba kilogramov in uvedba (bolj) zdravega načina življenja – pomislili smo na vse! Sprehodite se skozi tistega, ki vam predstavlja nov izziv oziroma željo in nakupite prave izdelke za vaše potrebe.

 

POVEJTE NAM, S KATERIM ŠPORTOM SE UKVARJATE, IN POVEMO VAM, KAJ POTREBUJETE

Ker smo si glede na telesno pripravljenost, intenziteto treningov in vrsto športov različni ter imamo zato različne potrebe po prehranskih dodatkih, smo v ta namen oblikovali segment najbolj pogostih športnih panog, s katerimi se naši kupci profesionalno ali rekreativno ukvarjate. Glede na športno panogo sedaj lahko hitro in enostavno preverite nabor najbolj priporočljivih izdelkov, ki vam bodo pomagali, da bodo vaši treningi še bolj intenzivni in regeneracija najbolj učinkovita.

 sporti-blog.jpg

 

TOČKE ZVESTOBE

Nagrajujemo vaše nakupe! Nakup izdelkov v spletni trgovini Proteini.si vam namreč prinese določeno število točk zvestobe, ki jih lahko unovčite že takoj ob naslednjem nakupu in si s tem znižate vrednost nakupa. Točke zvestobe lahko dlje časa samo zbirate in tako se med seboj tudi seštevajo. S tem vam omogočamo še ugodnejše nakupe prehranskih dodatkov, pripomočkov in oblačil, kjer vam je ljubše in lažje: najsi bo to v spletni trgovini ali vašem najbližjem Proteini.si SHOPu.     

hardcore-blog.jpg 

 

MOBILNA APLIKACIJA

Končno je tu tudi mobile app oziroma mobilna aplikacija Proteini.si. Vsem, ki jo naložite na svoje pametne telefone, omogoča vpogled v stanje, zbiranje in porabo točk zvestobe. Vsak trenutek si lahko ogledate tudi aktualno akcijsko ponudbo. Zelo priljubljen pa je tudi iskalnik lokacij, ki vam glede na vaše koordinate ponudi najbližji Proteini.si SHOP ali GYM ter vas vodi do tja preko Google maps navigacije.

 

VEČ PLAČILNIH METOD

Da bo nakupna odločitev še lažja, smo razširili tudi možnost plačilnih metod. Sedaj vam jih je na voljo kar šest, med njimi pa po novem najdete tudi dodatno možnost DINERS CLUB in pa American Express obročnega odplačevanja. Tako tudi še tako velik nakup ne bo več predstavljal prevelikega finančnega zalogaja, svoje naljubše izdelke pa boste imeli takoj pri sebi in že v uporabi.

 

Vabljeni torej, da se sprehodite po prenovljeni spletni strani, uživate v posodobitvah, izkoristite ugodnosti, enostavno, hitro in udobno oddate svoje spletno naročilo, vse ostalo pa prepustite nam. Tudi v prihodnje bomo vsak dan delali in se trudili za vas, zveste kupce, da se boste še naprej zadovoljni vračali po ugodne in maksimalno udobne spletne nakupe.


nova-in-osvezena-spletna-stran-proteini-si

Piše: Vesna Šavs

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 16.04.2018 13:29

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.