Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Nova revija Proteini.si Magazine Vol.5!

nova-revija-proteini-si-magazine-vol-5
Pred vami je nova, že peta revija za zdravo in aktivno življenje – Proteini.si Magazine. V njej boste našli ogromno zanimivih in poučnih člankov, zdravih receptov, različnih treningov ter fit jedilnikov. In še mnogo več!

V rubriki »UČILNICA« vas čaka kar 16 zanimivih in poučnih člankov, ki so jih pripravili naši ambasadorji in svetovalci iz Proteini.si Shopov.

Učilnica-blog-tek.png   Učilnica-blog-kaj-jesti-pred-spanjem.png   Učilnica-blog-vpliv-starsev.png 

   

Potrebujete idejo za zdrav in okusen obrok? Brez problema! V rubriki »ZDRAVA KUHINJA« boste našli 6 zdravih receptov za pripravo sladkih in slanih jedi, ki sta jih pripravili Ana Žontar Kristanc – Anina kuhinja in Eva Turk.

Zdrava-kuhinja-borovniceva-torta.png   Zdrava-kuhinja-bounty-rolada.png   Zdrava-kuhinja-polentina-juha.png

 

V reviji so naši ambasadorji Denis Chorchyp, Anja Šivic in Anela Bektašević ter svetovalec Jernej Korpivnikar pripravili 4 zanimive treninge:

  • trening za otroke in odrasle – Gibanje živali 2. del
  • trening z vadbeno elastiko
  • trening z vadbeno palico – Gymstickom
  • trening z ravnotežnostno polžogo – BOSU

Trenirajmo-skupaj-gibanje-zivali-2del.png   Trenirajmo-skupaj-BOSU.png   Trenirajmo-skupaj-gymstick.png

 

Prav tako pa nismo pozabili na vašo prehrano, zato smo v revijo vključili tudi fit jedilnike, s katerimi bodo vaši cilji veliko lažje in hitreje dosegljivi.

 Fit-jedilnik-hujsanje.png   Fit-jedilnik-zdrav-zivljenjski-slog.png   Fit-jedilnik-misicna-masa.png

 

Za razvedrilo in zabavo pa so v naši reviji poskrbeli znani športniki in drugi znani obrazi, s svojimi zanimivimi intervjuji, katere ne smete zamuditi, saj med drugim razskrivajo tudi nasvete o njihovem uspehu.

Intervju-Manca.png   Intervju-Kosednar.png   Intervju-Dolenc.png

 

To pa še ni vse! V reviji vam razkrivamo tudi številne novosti, ki jih najdete na naših policah, med katerimi boste našli tudi nove pajkice in športne tope, ki gredo »za med«!

Novosti-1.png    Novosti-2.png   Novosti-3.png

 

Povabili vas bomo tudi »behind the scenes« in vam razkrili kako poteka snemanje poučnih videev z našim Proteini.si svetovalcem Jernejem Koprivnikarjem. Novost pa sta tudi rubriki »Trening izziv« in pa »Nostalgija«, katera vas bo popeljala skozi časovni stroj Proteini.si.

Dogajalo-se-je-1.png    Dogajalo-se-je-2.png   Dogajalo-se-je-3.png

No, da pa vam ne razkrijemo preveč vas kar vabimo, da se prepustite branju in se pustite presenetiti! :) 

 

Sedaj lahko vse številke Proteini.si Magazina prelistate tudi na spletu. Kliknite TUKAJ in preverite kaj smo vam pripravili!

Svoj izvod PROTEINI.SI MAGAZINA pa si lahko s pomočjo spodnjega obrazca brezplačno prenesete tudi kot PDF dokument.

PRENOS REVIJE V ELEKTRONSKI OBLIKI

Vaš elektronski naslov bomo obdelovali za namen obveščanja o aktualnih akcijah in novostih.Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Poglej pogoje zasebnosti
Povezavo za prenos revije boste prejeli na vneseni e-naslov. V kolikor povezave ne prejmete, nas o tem obvestite na info@proteini.si.Piše: Tina Kamenšak

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 23.04.2021 10:33

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.