Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Novost: Nutrend Supplements

novost-nutrend-supplements
Ekskluzivno v Sloveniji športna prehrana Nutrend, ki je tudi gorskemu kolesarju Jaroslavu Kulhavýu pomagala do zlatega odličja na olimpijskih igrah v Londonu.

NUTREND je vodilni Češki proizvajalec športne prehrane in dodatkov za vse aktivne ljudi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993 in ima danes že več kot 150 redno zaposlenih.

Zaradi hitrega razvoja in kvalitetnih izdelkov je njihove izdelke moč kupiti v lekarnah, trgovinah z zdravo prehrano, v kolesarskih trgovinah, fitnes centrih, ..., in ne samo na Češkem ampak tudi v 40-tih drugih državah.

Področje športne prehrane je za Nutrend najpomembnejše. Osredotočeni so predvsem na zelo učinkovite in hkrati tudi legalne sestavine. Vsi izdelki so odobreni s strani Ministrstva za zdravje Češke Republike. Veliko izdelkov je registriranih pri odboru protidopinške komisije, kar pomeni da so doping free.

Ker imajo odlične izdelke visoke kakovosti, ki so odobreni s strani protidopinške komisije sodelujejo tudi z Češkim in Slovaškim Olimpijskim komitejem in so prisotni na vsakih Olimpijskih igrah. Na letošnjih Olimpijskih igrah v Londonu je njihov kolesar Jaroslav Kulhavý v gorskem kolesarstvu osvojil ZLATO ODLIČJE.

Proizvajajo zelo veliko različnih izdelkov in imajo, glede na športne panoge, tudi več linij. Linijo za: aktivne ljudi, profesionalne športnike, rekreativce, fitnes navdušence, bodybilderje, kolesarje, tekače, plavalce, triatlonce in seveda tudi linijo za ženske.

V njihovi ponudbi lahko zasledite široko izbiro čokoladic, saj imajo kot edini proizvajalci športne prehrane v Evropi  svojo proizvodnjo čokoladic .

Zavedajo se, da bolj kvalitetna kot je voda, bolj kvaliteten je izdelek. Ker želijo prodajati samo najbolj kakovostne izdelke so kupili priznano polnilnico vode. Tako imajo stalen nadzor nad kakovostjo vode in s tem na trg pošiljajo le najboljše izdelke.

Izpostavili bi:
  • Nutrend Whey Core 100, ki je pri njih najbolj prodajan beljakovinski napitek in zmagovalec na testu okusa. Whey core 100 je narejen iz najboljših in 100% neoporečnih virov WPC 30% (koncentrat sirotkinih beljakovin) in WPI 70% (izolat sirotkinih beljakovin). Vsak obrok vsebuje 5g BCAA, ki so potrebne za kvalitetno mišično rast. Izdelek je primeren za vse, ki želijo povečati kvaliteto in velikost svojih mišic.
  • Nutrend Ecdysterone je povzročil revolucijo med izdelki, ki pospešujejo rast mišic. Dokaz za njegovo neverjetno delovanje je Marian Čambal, ki je z njegovo pomočjo osvojil Arnold Classic Europe 2011.
  • Imajo tudi posebne pakete imenovane Nutripack za bodybilderje, kolesarje, tekače, nogometaše in ženske. Paketi imajo vključene vse izdelke, ki jih potrebujete za vaš uspeh.
  • Endurance linija je namenjena vsem, ki se ukvarjate z vzdržljivostnimi športi (s tekom, kolesarjenjem, plavanjem, triatolonom,...).


Piše: Tamara Jalen

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 08.01.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.