Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Novosti na spletni strani proteini.si

novosti-na-spletni-strani-proteini-si
Po mesecih trdega dela vam z veseljem lahko predstavimo nekaj novosti v naši spletni trgovini proteini.si.

Ves čas se trudimo, da smo v koraku s časom in konkurenco, zato smo vam dragim uporabnikom ponovno pripravili nekaj novosti, ki bodo spletno trgovino naredile še bolj pregledno in uporabno.

Predstavitev novosti:

Oddelek za ženske

Ponudba izdelkov v naši spletni trgovini je postala zelo obsežna, zato smo pripravili posebno kategorijo v kateri bodo predstavljeni izdelki, ki so še posebej primerni za ženske.

Ocena komentarjev

Pisanje komentarjev in pomoč ostalim uporabnikom je v spletni trgovini proteini.si postalo zelo priljubljeno. Ker želimo ta nivo še dodatno izboljšati, smo vam pripravili možnost, da nad napisanim komentarjem izrazite tudi svoje zadovoljstvo oz. nezadovoljstvo. Vsak komentar je možno oceniti samo enkrat.

1.jpg

Facebook stran proteini.si

Facebook stran je za nas odlična priložnost, da povečamo prepoznavnost naše blagovne znamke (proteini.si), povečamo konkurenčno prednost in na enostavnejši način predstavimo našo ponudbo in storitve. Vsem našim članom bo na voljo tudi ekipa svetovalcev, ki bo nudila pomoč in svetovala pri nakupu in uporabi naših izdelkov. V pripravi so tudi nagradne igre, ki bodo še bolj popestrile dogajanje v novi skupnosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite v naši novi skupnosti https://www.facebook.com/proteini.si (ne pozabite klikniti na gumb LIKE)

2.jpg

Neskončno drsenje oz. samodejno premikanje med izdelki in komentarji

Premikanje med seznami izdekov in komentarjev s pomočjo podstrani je postalo zamudno in zelo nepregledno. Novost, ki jo uvajamo v spletni trgovini proteini.si se imenuje neskončno drsenje oz. endless scrooling, ki uporabniku omogoči enostavno, pregledno in hitro prikazovanje vsebine. Vse kar morate storiti je, da se z miško približate koncu seznama oz. strani in sistem vam bo samodejno prikazal naslednji sklop vsebine (izdelkov, komentarjev, galerij, itd).

3.jpg

 

Prodajna mesta

Za enostavnejši pregled naših partnerjev in zastopstev smo vam pripravili atraktivni zemljevid, ki vam bo v pomoč pri iskanju najbližjega partnerja za nakup naših izdelkov.

4.jpg

Upamo, da vam je spletna trgovina všeč in si želimo, da bi bili z našim delom in ponudbo zadovljni. Vaši komentarji so zato zelo dobrodošli!Piše: Tamara Jalen

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 03.08.2012 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.