Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Protein Bar je ponovno »IZBRAN PRODUKT LETA 2021«

protein-bar-je-ponovno-izbran-produkt-leta-2021-2
Prestižni pečat »Izbran produkt leta«, ki ga letos v Sloveniji slovenski kupci podeljujejo že deveto leto zapored, je prejela tudi naša beljakovinska ploščica Proteini.si Protein Bar. In to že drugo leto zapored!

»Izbran produkt leta« je največja svetovna potrošniško-glasovalna nagrada za inovacije, novosti in spremembe izdelkov, ki ga je leta 1987 zasnoval francoski podjetnik Christian Le Bret, danes pa ji zaupajo potrošniki v več kot 45 državah sveta!

V izbor za naziv »Izbran produkt leta« se lahko vključijo potrošniški izdelki in storitve, ki dokazujejo inovativnost v dizajnu, funkciji ali pakiranju ter novost, izboljšavo in pozitivne spremembe za kupce v zadnjih 18 mesecih. Priznani strokovnjaki s posamezne industrije nato ocenijo izdelke in jih uvrstijo v ožji izbor. Sledi izbor zmagovalcev po posameznih kategorijah s strani potrošnikov, in sicer preko neodvisne, transparentne in nacionalno reprezentativne raziskave, ki jo izvaja podjetje za raziskave Nielsen. Ta je zasnovana na podlagi treh kriterijev, in sicer inovativnost, privlačnost in namera nakupa. Izdelek z najboljšim končnim rezultatom iz raziskave in testiranja je zmagovalec posamične kategorije.

In tako so naše beljakovinske ploščice – Proteni.si Protein Bar prejele najboljšo skupno oceno v kategoriji in bile izbrane za »IZBRAN PRODUKT LETA 2021«. Zmaga je odraz vse večjega zaupanja potrošnikov v našo izjemno ponudbo!

Nagrada »Izbran produkt leta« je za nas še dodatna potrditev, da so naši izdelki kakovostni in vredni zaupanja. Naša največja motivacija ste zadovoljni kupci, zato si vsak trenutek prizadevamo, da so vaša pričakovanja izpolnjena ali celo presežena.

Hvala, ker nam zaupate!

Ekipa Proteini.si Piše: Tina Kamenšak

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 18.02.2021 13:55

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.