Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Protein Bomb - visokobeljakovinska čokoladica

protein-bomb-visokobeljakovinska-cokoladica
Battery predstavlja novo visokobeljakovinsko čokoladico - PROTEIN BOMB, ki je resnično bombastičnega okusa, poleg okusa pa je bombastična tudi sama sestava ter cena, saj je trenutno najcenejša visokobeljakovinska čokoladica pri nas na tržišu.

Battery Protein Bomb je trenutno najcenejša visokobeljakovinska čokoladica pri nas na tržišču.

Vsebuje kar 39% pretežno mlečnih in sirotkinih beljakovin (23 gramov) ter le 2,5% sladkorja (1,5 gramov) na ploščico. Sama čokolada je oblita z odlično polsladko mlečno čokolado, ki naredi vse skupaj še toliko slajše. Ne vsebuje nobenih umetnih barvil in je pravi vir vlaknin.

Zaradi visoke vsebnosti beljakovin predstavlja idealno izbiro po dolgem in napornem treningu, ter je zdrav nadomestek obroka kadarkoli tekom dneva, ko nimate možnosti, da bi si privoščili pošten in zdrav obrok, vseeno pa želite poskrbeti za svoje makre v vaši prehrani.

Ker čokoladica vsebuje nizek delež sladkorja in maščob je primerna tudi za vse, ki so v fazi hujšanja ali omejenega kaloričnega vnosa in si na ta način potešijo željo po sladkem.

Protein Bomb pa se ne ponaša zgolj z visoko vsebnostjo beljakovin, temveč tudi z dvema slastnima okusoma:

  • Chocolate Fudge Brownie
  • Peanut Butter

bom-med-blog-1.jpgTa slastna in zdrava beljakovinska ploščica zagotavlja maksimalno kakovost, odličen okus ter prvovrstno hranilno vrednost. Poleg vsega pa je trenutno tudi najcenejša beljakovinska čokoladica s tako sestavo na našem tržišču, zato jo nujno poskusite ne bo vam žal!

 Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 18.06.2018 16:05

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.