Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Proteini.si Magazine VOL2!

proteini-si-magazine-vol2
Prišel je september in z njim naša nova težko pričakovana BREZPLAČNA revija Proteini.si magazine Vol.2! Kako veseli in ponosni smo, je v tem trenutku težko opisati, kajti po toliko lepih "feedback-ih", katere smo prejeli na račun naše prve revije, lahko rečemo samo HVALA vsakemu posebej in da še kako drži že znani rek: "brez vas ne bi bilo nas".

V naši drugi številki Proteini.si Magazina boste zopet našli ogromno zanimivih in poučnih člankov od naših odličnih svetovalcev iz Proteini.si Shopov po celi Sloveniji, kateri imajo ogromno znanja in nasvetov, s pomočjo katerih boste dobili marsikateri odgovor na vprašanje.

Članek - Beljakovine    Članek - Genetski faktorji     Članek - Omega 3

V reviji smo vam pripravili tudi tri različne treninge, prav tako pa nismo pozabili na vašo prehrano, zato smo vključili tudi nekaj zdravih receptov ter fit jedilnike, s katerim bodo vaši zastavljeni cilji veliko lažje in hitreje dosegljivi.

Recept - Malinina jogurtova pravljica     Recept - Fit jagodna torta    Recepti  

Za razvedrilo in zabavo pa so v naši reviji poskrbeli znani športniki in naši ambasadorji, s svojimi zanimivimi intervjuji, katere ne smete zamuditi, saj med drugim razskrivajo tudi nasvete o njihovem uspehu.

Intervju - Vid Kavtičnik    Intervju - Andraj Baković    Intervju - Gregor Bole

Nekaj namigov, kaj vas še čaka v reviji:

  • INTERVJU: Anže Kopitar - Prvi slovenski hokejski igralec v ligi NHL
  • INTERVJU: Sara Isaković - Brez športa ne preživim dneva
  • UČILNICA: 8 hitrih nasvetov za vsakodnevne probleme
  • UČILNICA: Prehranski dodatki skozi čas in njihova uporaba

Čaka pa vas tudi velik nagradni kviz ter kupončki s super popusti na TOP izdelke, katere lahko unovčite v vseh Proteini.si Shop-ih po Sloveniji in na naši spletni strani p4.proteini.si.

Kviz    Kupončki za popust    Prodajna mesta Proteini.si


Pohitite s spletnim nakupom in prejmite BREZPLAČNO revijo Proteini.si Magazine. POZOR, zaloge so omejene!

Sedaj lahko vse številke Proteini.si Magazina prelistate tudi na spletu. Kliknite TUKAJ in preverite kaj smo vam pripravili!

Svoj izvod PROTEINI.SI MAGAZINA pa si lahko s pomočjo spodnjega obrazca brezplačno prenesete tudi kot PDF dokument.

PRENOS REVIJE V ELEKTRONSKI OBLIKI

Vaš elektronski naslov bomo obdelovali za namen obveščanja o aktualnih akcijah in novostih.Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Poglej pogoje zasebnosti
Povezavo za prenos revije boste prejeli na vneseni e-naslov. V kolikor povezave ne prejmete, nas o tem obvestite na info@proteini.si.Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 09.10.2019 15:58

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.