Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Proteini.si Magazine VOL3!

proteini-si-magazine-vol3
Nova revija za zdravo in aktivno življenje je tu! Naš cilj ostaja jasen, in sicer želimo približati zdrav, športen in predvsem zadovoljstva poln način življenja vsakemu izmed vas! Zato vam predstavljamo naš novi Proteini.si Magazine Vol.3, v katerem boste našli polno zanimivih in poučnih člankov, ki so jih prispevali naši odlični svetovalci iz Proteini.si Shop-ov po Sloveniji, in za katere verjamemo, da bodo marsikomu od vas pomagali do zdravega in aktivnega življenja.

V naši tretji številki Proteini.si Magazina boste zopet našli ogromno zanimivih in poučnih člankov od naših odličnih svetovalcev iz Proteini.si Shopov po celi Sloveniji, kateri imajo ogromno znanja in nasvetov, s pomočjo katerih boste dobili marsikateri odgovor na vaše vprašanje.

10 idej za zdravo malico v službi   Osnove uspešne izgube prekomerne telesne teže   Zakaj trenirati s trenerjem

V reviji smo vam pripravili tudi tri različne treninge, prav tako pa nismo pozabili na vašo prehrano, zato smo vključili tudi nekaj zdravih receptov ter fit jedilnike, s katerim bodo vaši zastavljeni cilji veliko lažje in hitreje dosegljivi.

Gratinirani rezanci z regratom, šparglji in pinjolami   Bounty smuti   Arašidova pomaka z jabolki

Za razvedrilo in zabavo pa so v naši reviji poskrbeli znani športniki in naši ambasadorji, s svojimi zanimivimi intervjuji, katere ne smete zamuditi, saj med drugim razskrivajo tudi nasvete o njihovem uspehu.

Intervju - Tjaša Dobravec   Intervju - Blaž Hrastnik   Intervju - Franko Bajc

Nekaj namigov, kaj vas še čaka v reviji:

  • INTERVJU: Dean Bombač - Slovenski rokometni virtuoz
  • INTERVJU: Miha Pušavec - Psihologa bi prej potrebovali starši, kot pa mladi športniki
  • UČILNICA: Dodatki med treningom
  • UČILNICA: Želiš shujšati 30 kg v 30 dneh?

Čaka pa vas tudi NAVDIHUJOČA ZGODBA naše bralke, odgovori na vaša najpogostejša vprašanja, katera se pojavljajo v našem inboxu ter kratek opis kaj vse se je dogajalo!

Dogajalo se je   Vprašali ste nas   Navdihujoča zgodba

Brezplačen izvod revije prejmeš ob nakupu v kateremkoli Proteini.si Shopu po Sloveniji ali na spletni strani p4.proteini.si.
Zaloge revij so omejene, zato pohitite!

Sedaj lahko vse številke Proteini.si Magazina prelistate tudi na spletu. Kliknite TUKAJ in preverite kaj smo vam pripravili!

Svoj izvod PROTEINI.SI MAGAZINA pa si lahko s pomočjo spodnjega obrazca brezplačno prenesete tudi kot PDF dokument.

PRENOS REVIJE V ELEKTRONSKI OBLIKI

Vaš elektronski naslov bomo obdelovali za namen obveščanja o aktualnih akcijah in novostih.Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Poglej pogoje zasebnosti
Povezavo za prenos revije boste prejeli na vneseni e-naslov. V kolikor povezave ne prejmete, nas o tem obvestite na info@proteini.si.Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 20.05.2020 15:35

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.