Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Proteini.si Protein Bar je »IZBRAN PRODUKT LETA 2020«

proteini-si-protein-bar-je-izbran-produkt-leta-2020
Nagrada “IZBRAN PRODUKT LETA” je za nas zelo nepričakovana, zato smo je še toliko bolj veseli in ponosni nanjo, saj nam potrjuje, da naše delo in trud prepoznajo tudi slovenski kupci ter nas pri tem podpirajo. To pa je za nas največja pohvala in motivacija za naprej.

Nagrada »Izbran produkt leta« je največja svetovna potrošniško-glasovana nagrada za inovacije, novosti in spremembe produktov. Temelji na strogi metodologiji, ki se dosledno uporablja v več kot 40 državah sveta z istim namenom: voditi potrošnike do najnovejših produktov na trgu in nagraditi proizvajalce za kakovost in inovativnost.

Raziskavo izvaja in obdeluje neodvisno raziskovalno podjetje z izjemnim svetovnim ugledom - Nielsen, ki zagotavlja verodostojnost rezultatov in brezhibno vključevanje rezultatov testiranja.

Raziskava v kateri je sodelovalo več kot 1000 slovenskih kupcev je temeljila na podlagi 3 kriterijev:

  • INOVATIVNOST
  • ATRAKTIVNOST
  • NAKUPNA NAMERA

Po končani raziskavi pa je sledilo še testiranje izdelka, kjer je minimalno 50 pokuševalcev testiralo naš izdelek v običajnih življenskih situacijah.

Izdelek z najboljšim končnim rezultatom iz raziskave in testiranja je zmagovalec posamične kategorije.

In tako so naše beljakovinske ploščice – Proteni.si Protein Bar prejele najboljšo skupno oceno v kategoriji in bile izbrane za »IZBRAN PRODUKT LETA 2020«.

Zmaga je odraz vse večjega zaupanja potrošnikov v našo izjemno ponudbo!

Hvala, ker nam zaupate!

Ekipa Proteini.si Piše: Tjaša Tavčar

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 12.02.2020 10:57

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.