Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Rekordni Oviratlon 2014

rekordni-oviratlon-2014
Na sobotnem Oviratlonu se je z 20 ovirami na 10 kilometrov dolgi progi spopadlo rekordno število oviratlonk in oviratloncev.

Kar 2.608 udeležencev je na Pokljuki navdušilo s svojo vztrajnostjo, pogumom, dobro voljo in solidarnostjo. Ne le, da so se podali na osebni izziv, ki mu v Sloveniji ni para, pri premagovanju ovir so, tako kot je za oviratlonce tudi prav, pomagali drug drugemu in s skupnimi močmi prispeli do cilja.

Enkratno vzdušje se je začelo že ob prihodu na Pokljuko. Prijavna služba je bila tudi letos navdušena nad pozitivno energijo, ki jo prinesejo oviratlonci, nato pa se je vse skupaj le še stopnjevalo. Pričakovanja pred startom so oviratlonce napolnila z edinstveno in prvinsko energijo, napetost pa sta še stopenjevala kondicijski trener Matej Cankar in Rado Mulej, ki sta skrbela za ogrevanje pred startom. Svoje je dodal še Oviratlon DJ Uroš Bitenc, sicer voditelj na Radiu Antena. Seveda je po znaku za start adrenalin samo še naraščal. »Noro!, Nepozabno!, Vsako leto bolje!, Komaj čakam naslednji Oviratlon!« je le nekaj vtisov, ki smo jih slišali že na progi in v cilju.

Med navdušenimi udeleženci je bila tudi naša številčna ekipa, ki se je, kot vsako leto do zdaj, držala mota, da se je na Oviratlonu treba predvsem zabavati in tako smo v cilj prišli med najbolj blatnimi in najbolj nasmejanimi oviratlonkami in oviratlonci.

Piko na i izjemnemu dogodku je dodala podelitev čeka v vrednosti 2.608 EUR, ki ga je generalnemu direktorju URI - Soča mag. Robertu Cuglju predal predsednik Športnega društva Oviratlon Luka Ravnič. Tudi letošnji Oviratlon je bil namreč dobrodelno obarvan, saj so organizatorji en evro od vsake prijavnine podarili za nakup športnih rekvizitov Wesco, s pomočjo katerih otroci skozi igro, podobno kot njihovi zdravi vrstniki, razvijajo in krepijo fizične ter umske spretnosti in sposobnosti.

1404116188.jpegPiše: Oviratlon.si in Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 30.06.2014 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.